Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Smed med lyst til svejserobot søges

På vegne af virksomhed i Aarhus syd, søger vi smed med lyst og interesse arbejde med svejserobot m.m. Her er der tale om en større virksomhed, hvor der gives oplæring, alt efter dit niveau. Stillingen er en fast stilling på alm. daghold, med start efter aftale.

Vi forventer at du:
Kan læse og forstå tegninger
Har evt. erfaring med svejserobotter, eller vil lære dette
Har svejst tidligere

Personlige egenskaber:
Du er vant til at arbejde selvstændigt med opgaverne
Du har gode samarbejdsevner
Du er en loyal medarbejder

Der tilbydes:
Et team af kollegaer, med et godt sammenhold samt god oplæring. Der er tale om større anlæg indenfor industrien.  Du tilbydes et spændende job i en international virksomhed med en moderne ledelsesstil og ambitioner om fortsat vækst og udvikling af både mennesker og deres produkter (maskiner).

Sådan ansøger du:
HR-Industries er med i rekrutteringsprocessen, hvorfor al henvendelse i første omgang bedes rettet hertil. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Har du eventuelle spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte HR-Konsulent Jørgen eller Henrik hos HR-Industries på telefon 86 42 35 40. Der er telefontid alle hverdage mellem 08.00 til 16.00

CV sendes til HR-Industries - mærket ” smed/svejserobot” på e-mail til job@hr-industries.dk


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her