Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Smed med ''sorte hænder'' søges til spændende virksomhed i Køge

JKS søger for kunde, beligggende i Køge, en faguddannet og erfaren smed, der har fokus på kvaliteten af sit arbejde.
For den rette vil der være tale om en fast stilling. Der er tale om et Try & Hire forløb, hvor du vil bliver ansat igennem JKS i en periode inden aftale om fastansættelse hos kunden.

Arbejdsopgaver:

Din arbejdsdag bliver dynamisk og meget alsidig. Virksomheden er kendt for at være kvalitetsbevidst og kunne levere alle tænklige opgaver kunderne ønsker.
Du vil skulle lave alt lige fra trapper og altaner til industriopgaver hos forskellige kunder. Der er både arbejde på værkstedet og udkørende opgaver.

Krav til kvalifikationer og uddannelse:

Du er uddannet smed og har min. 5 års erfaring efter endt uddannelse. Din erfaring er bred, og du udfordres af nye opgaver.

Du er den rette til jobbet, hvis din energi er høj, og du arbejder struktureret. Din stolthed til dit fag viser sig i kvaliteten af dit arbejde.

Som kollega er du hjælpsom, empatisk og indgår i fællesskabet.

Løn forhandles efter faglige kvalifikationer og på overenskomstmæssige vilkår.

Ring til os for at høre mere om stillingen, på 56 30 07 50 eller søg den ved at sende cv og ansøgning pr. mail til: 169JEE025@jks.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.
Arbejdssted: Køge


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Klejnsmed søges til Tølløse - FAST STILLING!

Job InWest Vikar

Lejre
For samarbejdsvirksomhed i Tølløse, søger vi en uddannet sort klejnsmed. Der er tale om en fast stilling! Om virksomheden: En kvalitetsbevidst leverandør inden for det sorte. Virksomheden varetager mange spændende opgaver indenfor den sorte branche,...
Indrykket:10. august 2018
Udløbsdato:17. august 2018

ScanPeople søger en klejnsmed til PM Montage-Teknik

SCANPEOPLE ApS

Høje-Taastrup
Vi søger på vegne af PM Montage-Teknik en klejnsmed til deres værksted. Det vil til at starte med være et vikariat, indtil ens værdi er vist, hvorefter man vil overgå til at være fast medarbejder. Virksomheden har fået et behov for klejnsmede med er...
Indrykket:13. august 2018
Udløbsdato:22. august 2018

ScanPeople søger en Smed / Montør til CC Montage-Teknik

SCANPEOPLE ApS

Høje-Taastrup
CC Montage-Teknik er i udvikling og mangler derfor en ny medarbejder til deres team. De søger en selvstændig, initiativrig, serviceminded og proaktiv tekniker. De bestræber sig efter at styrke deres dynamiske team og søger derfor en dygtig medarbejd...
Indrykket:13. august 2018
Udløbsdato:22. august 2018