Smed søges som teamlead for Maskinfabrikken JST A/S i Lem

 
Kunne du se dig selv være en del af en virksomhed i kraftig vækst? Vil du være med til at udvikle JST fra en smedemaskinfabrik mod en egentlig industrivirksomhed?     
   
Så er du den nye kollega, vi leder efter til tiltrædelse i fast stilling hurtigst muligt! 
 
Om jobbet 
Du vil blive den koordinerende og drivende person for smedeafdelingens 5-7 medarbejdere. Teamet har ansvaret for at producere JST´s produkter inden for ”hurtigskift” samt tilbagemelding i produktionsstyringssystemet.  
 
Jobbet indeholder endvidere: 
  • Ansvar for planlægning og effektiv udførsel af opgaverne i afdelingen 
  • Samarbejde og koordinering med de andre afdelinger 
  • Der forekommer arbejde fra stabler/truck, hvorfor truckcertifikat vil være en fordel 
  • Deltagelse i udførelsen af de daglige opgaver
Om dig  
Du har solid erfaring som smed og meget gerne erfaring med koordinering. Du er ikke bange for at gå forrest, og du har det drive, der skal til for at udvikle ansvarsområdet i takt med virksomhedens vækst. Som en af produktionens primære kontaktpersoner forventes det, at du har en tillidsskabende og professionel adfærd. 
 
Derudover forventer vi, at du: 
  • Er fagligt dygtig og arbejder selvstændig og struktureret 
  • Behersker dansk i skrift og tale 
  • Er engageret og ikke bange for at tage fat 
  • Er fleksibel med arbejdstiden, da der ofte er travlt i afdelingen 
  • Har  IT-kendskab 
Yderligere information 
Vi kan tilbyde et job i en travl og ambitiøs virksomhed med ordnede forhold samt et miljø med en åben og uformel tone. Vi vil inden for de næste år udvide produktionen, hvor du vil få indflydelse på projektet.  
 
Vi tilbyder en attraktiv lønpakke, der matcher dine kvalifikationer, samt sundhedssikring og pensionsordning.  
 
Arbejdstiden vil være fleksibel og som udgangspunkt ligge i tidsrummet mandag – torsdag 06:00-17:00 og fredag 06:00-16:00. Til tider kan der forventes en arbejdsuge på mere end 37 timer. 
 
Vi ser frem til at høre fra dig 
JKS CAREER er ansvarlig for rekrutteringsprocessen, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende din ansøgning, CV samt relevante bilag via Søg stillingen nedenfor. 
 
Ansættelse sker hurtigst muligt, og vi indkalder løbende relevante kandidater, så vi opfordrer interesserede kandidater til at søge hurtigst muligt. 
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Jens Knudsen på telefon: 30 85 12 85. 
 
Om Maskinfabrikken JST A/S 
Maskinfabrikken JST A/S er markedsførende inden for alt grave- og læsseudstyr til entreprenør- og landbrugsmaskiner i Danmark. Vi har 64 ansatte, af dem er 14 pt. lærlinge. 
  
Alle vore produkter bliver fremstillet på fabrikken i Lem i Danmark. Vi tror på, at automatisering og velkvalificerede medarbejdere kan være med til at holde vores virksomhed i Danmark.   
  
Du kan læse mere om Maskinfabrikken JST A/S på www.jstas.dk
 
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:14. februar 2018
Udløbsdato:30. marts 2018

Smede

JKS A/S

Arbejdsopgaver: Varierende opgaver indenfor: - Montage - Svejseopgaver - Opbygning - Udvikling - Industriel produktion Kvalifikationer: - Du er faglært klejnsmed, smed, rørsmed etc. - Du arbejder struktureret, effektivt og selvstændigt - Du er omhyg...
Indrykket:30. januar 2018
Udløbsdato:22. marts 2018

Serveringsmedarbejdere til restaurant / fiskebutik

Knudedyb Cafè Restaurant Røgeri

Restaurant Knudedyb søger 2-3 dygtige medarbejdere til at servere i vores A la carte restaurant og være behjælpelig i vores fiskebutik. Som person er du: Ansvarlig Erfaring fra branchen en fordel men ikke et must Gode dansk og tysk kundskaber Fleksi...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:28. marts 2018

Serveringsmedarbejder

THORAS GÅRD ANNE-MARIE LIDEGAARD

Til vor cafe Pia i Blåvand, søger vi hurtigst muligt en serveringsmedarbejder til ekspedering og servering af lettere caferetter, kaffe, kage, øl og vand, milkshakes og is. Der er her tale om en fuldtids stilling, med fortrinsvis eftermiddag og afte...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:20. februar 2018

Institutionsmedarbejdere til Udrejsecenter Kærshovedgård

Kriminalforsorgen Midt- og Nordjylland

Ikast-Brande
Kriminalforsorgen søger et antal institutionsmedarbejdere til Udrejsecenter Kærshovedgård i Ikast-Brande Kommune. Om beboerne på udrejsecentrene: Udrejsecentret Kærshovedgård skal kunne huse op til 400 personer, der har fået endeligt afslag på asyl,...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:5. april 2018

Arbejdende Værkføre

Au2skader.dk ApS

Hos AU2skader.dk søger vi en dygtig arbejdende værkføre til vores pladeværksted Dine primære arbejdsområder, vil blive taksering og udbedring af skader, på alle bilmærker, snakke med kunder samt bestille reservedele. Det vil derfor være en fordel hv...