Smede med kendskab til kantbuk og svingbuk søges hurtigst muligt

Konsulenthuset-guiderne søger to dygtige smede med kendskab til kantbuk og svingbuk i Aalborg området. Der er to stillinger – den ene som daghold og den anden som nathold.

Vi forventer at du:

  • Har erfaring med kantbuk og svingbuk
  • Kan arbejde selvstændigt
  • Er kvalitetsbevidst og struktureret
  • Er engareret i arbejdet
  • Har hænderne skruet rigtigt på

 

Har dette interesse bedes du sende en ansøgning til info@kh-guiderne.dk hvor du vedhæfter et CV samt en kort præsentation af dig selv. I emnefeltet skriver du: ”Smede med kendskab til kantbuk og svingbuk søges”.

Skulle du have nogen spørgsmål ang. stillingen bedes du sende en mail eller ringe på telefonnummer: 24 44 98 38 i tidsrummet 08.00 – 16.00 i hverdagene. Der gøres opmærksom på, at alle ansøgere behandles løbende og stillingen besættes når den rigtige kandidat er fundet.

Vi ser frem til at høre fra dig.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Medarbejder til montageafdelingen

Hviid & Larsen

Aalborg
Hydrema A S beliggende I Støvring, syd for Aalborg søger en engageret og fleksibel medarbejder til montageafdelingen. Hydrema er en international koncern, som udvikler, producerer og markedsfører højteknologiske entreprenørmaskiner og -materiel. Kon...
Indrykket:5. april 2018
Udløbsdato:5. maj 2018

Smede søges til nordjysk produktionsvirksomhed i vækst

CT International A/S

Hjørring
CT International A S er en ordreproducerende virksomhed i fremdrift med fokus på udvikling, fremstilling og salg af procesudstyr til fødevareindustrien og ikke mindst trivsel af vores medarbejdere. Hos os har vi et åbent og uformelt arbejdsmiljø, hv...
Indrykket:11. april 2018
Udløbsdato:1. maj 2018