Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Smede/svejsere søges til Djursland

For virksomhed på Djursland (nær Auning) søger vi dygtige og engagerede svejsere/smede. Der er tale om arbejde i sort jern, primært tyndplade.

Vi kan tilbyde følgende
Et team af kollegaer, med et godt sammenhold samt god oplæring. 
Vi søger uddannede smede eller svejsere vil der interesse i et projekt ca. 4 mdr. frem med mulighed for fastansættelses i virksomheden. Som potentiel specialistvikar hos HR-Industries håndteres din rekruttering af en rekrutteringskonsulent, som har erfaringer, der minder om dine eller kender til branchen. Således sikrer vi den bedste forståelse og formidling af dine kompetencer.  Hos HR-Industries bliver der lagt vægt på fleksibilitet, gensidig respekt samt en god atmosfære og kemi.

I stillingen er der tale om alm. daghold.
Løn efter kvalifikationer
Start, efter aftale

Omkring dig
Du går meget op i at levere et godt stykke arbejde, og du går ikke på kompromis med kvaliteten. Du er stabil og fungerer godt i teams.  

Kontakt
Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte HR-Konsulent Jørgen eller Henrik på tlf.: 86 42 35 40 hverdage imellem 08.00 til 16.00.

SØG STILLINGEN
Første kontakt til HR-Industries: Ansøgning med CV kan oprettes på http://www.hr-industries.axp.dk/ - job nr. 48257
Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries system, hvor din ansøgning, CV og øvrige bilag kan uploades.

Er du tidligere ansat eller har du tidligere oprettet en profil hos os, skal du i stedet logge på med dit brugernavn og adgangskode, som du tidligere har fået fremsendt. Herefter skal du under ”Kontakt bureauet” skrive til os, at du vil tilknyttes ønskede stillingsnummer.
Har du ikke eller har glemt brugernavn og password, kan du kontakte os for at få tilsendt et ny.
https://www.hr-industries.axp.dk/temp_web/login.php

Omkring HR-Industries
Som ansat hos HR-Industries bliver du en del af et team, hvor du som medarbejder vil få afprøvet flere af dine kompetencer samt tilegne dig ny viden og erfaring. Hos HR-Industries bliver der lagt vægt på fleksibilitet, gensidig respekt samt en god tone bl.a. medarbejderne.
HR-Industries arbejder både med direkte rekruttering til faste jobs og med projektansættelser for kunder. Du er som projektansat en del af HR-Industries specialist-teamet.


Vores speciale er indenfor metal- og el, service- og vedligehold, teknikere og ingeniører, produktion og lager samt kontor, administration og ledelse.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Smed TIG (Grenå)

JobTeam Aarhus A/S

Viby J
Er du en erfaren smed? Leder du efter nye, flinke kollegaer? Vi har et godt arbejdssted til dig! Vi leder vi efter en dygtig smed til TIG svejsning til vores kunde i Grenå. Primære arbejdsopgaver: Tig svejsning. Rørarbejde. Faglige kvalifikationer: ...
Indrykket:25. maj 2020