Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Smede/svejsere søges til Silkeborg

For virksomhed i Silkeborg søger vi dygtige og engagerede svejsere/smede til produktion af større emner. Der er tale om arbejde i sort jern op til ca. 8-10 mm. plade m.m.

Vi kan tilbyde følgende: 
Et team af kollegaer, med et godt sammenhold samt god oplæring. Løn efter kvalifikationer.

Vi søger:
Vi søger uddannede smede eller svejsere. Du går meget op i at levere et godt stykke arbejde, og du går ikke på kompromis med kvaliteten. Du er stabil og fungerer godt i teams. 

Søg jobbet
Har dette vækket den mindste interesse hos dig, og kunne du være interesseret i at arbejde i en super interessant virksomhed, som er i stor udvikling bedes du sende din ansøgning til HR-Industries.

Send din ansøgning snarest muligt, hvor du skriver lidt om dig selv, hvilke forventninger du har til jobbet og hvorfor du er den rette til at besætte det opslåede job. Medsend dit CV med oplysninger om hvor du har arbejdet, i hvilke perioder, hvad du har beskæftiget dig med og hvad du har haft ansvar for. 

Send mailen til job@hr-industries.dk

Kontakt
Har du spørgsmål til jobbet, kontakt os på tlf.: 86 42 35 40 og spørg efter HR konsulent Jørgen eller Henrik.  Telefonen er åben på hverdage imellem kl. 08.00 til 16.00.  


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her