Smed/trailermekaniker søges til snarlig tiltrædelse

MTDK A/S designer og producerer transportløsninger til danske vognmænd, og vi er specialiserede i at udvikle trailere, anhængere/påhængsvogne, sættevogne, kærrer m.fl.

Vi har værksted og administration i Randers direkte ved motorvejen, hvor vi beskæftiger ca. 25 dygtige og værdsatte medarbejdere. På værkstedet opbygges, færdiggøres og serviceres egne produkter, ligesom vi også laver reparationer for vore kunder.

Vi søger en dygtig og alsidig mekaniker til klargøring og reparation af vores produkter. Der er tale om en fuldtidsstilling.

Krav til dig:

 • Du er uddannet smed eller mekaniker, gerne med erfaring fra relaterede brancher f.eks. med montage, reparation, svejsning samt fejlfinding på el.
 • Du må gerne have en teknisk baggrund, der understøtter din faglighed.
 • Vi forventer at du kan arbejde selvstændigt i et team af dygtige medarbejdere, der også gerne bakker dig op i opstartsfasen.
 • Du skal være en stabil og pligtopfyldende medarbejder, der også gerne kan se nye muligheder og være med til at udvikle din arbejdsplads.
 • Du skal være fleksibel og serviceminded i det du også af og til får kundekontakt.

 Vi tilbyder dig:

 • Alsidige arbejdsopgaver, hvor du både vil komme til at arbejde i teams men også selvstændigt.
 • God opbakning fra værkstedsleder og kolleger.
 • Mulighed for at udvikle dine personlige kompetencer.
 • Et team bestående af erfarne og dygtige kollegaer.
 • Løn og pensionsvilkår, der matcher dine kvalifikationer.
 • Tiltrædelse hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette.

 Sådan ansøger du:

Ønsker du at få yderligere kendskab til jobbet, før du søger, er du velkommen til at sende en mail eller at ringe.

Send din ansøgning med beskrivelse af din erfaring og tidligere arbejdsgivere samt eventuelle dokumenter på e-mail til: Claus Bertelsen, cbe@mtdkas.com eller telefon: 2324 2521.

Se meget mere om MTDK A/S på; www.mtdkas.com.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:18. januar 2018
Udløbsdato:13. marts 2018

Mekanikere

FISKBÆK LASTVOGNS-SERVICE ApS

Mekanikere til Kronjyllands Erhvervsbiler Vi søger to kompetente og kvalitetsbevidste mekanikere til vores IVECO værksted for varevogne, lastbiler og busser. Du er en skarp og vedholdende problemløser, som sætter en ære i at leve op til kundens forv...
Indrykket:18. januar 2018
Udløbsdato:13. marts 2018

Mekanikere trailere

Kronjyllands Erhvervsbiler

Mekaniker trailere Vi søger en kompetent og kvalitetsbevidst mekaniker til vores værksted for varevogne, lastbiler, trailere og lignende. Dit primære arbejdsområde vil omfatte vedligeholdelse af vore kunders trailere. Du er en skarp og vedholdende p...
Indrykket:14. februar 2018
Udløbsdato:11. april 2018

Lastvognsmekanikere

FREDERIKSHAVN LASTBILCENTER A/S

Frederikshavn Lastbilcenter søger uddannede lastvognsmekanikere, evt. personvognsmekaniker med kendskab til lastbiler. Kontakt Jørgen Jensen på 98479299 Se bort fra ansøgningsfrist og søg nu.
Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:15. marts 2018

Lastvognsmekaniker/hydraulikmand

JKS A/S

Arbejdsopgaver: Arbejdsopgaverne er meget varierende, bl.a. inden for følgende områder: Reparationer Vedligeholdelse Klargøring Kontrol Service Faglige kompetencer: Du er faglært automekaniker og har praktisk erfaring Du er selvkørende og tager akti...
Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Lastvognsmekanikere til Panserværksted Skive

Civile stillinger

Har du lyst til at blive en del af et professionelt og engageret team? Til Panserværksted Skive søger Forsvarets Hovedværksteder last- personvognsvognsmekanikere eller landbrugsmaskinmekanikereOm os Forsvarets Hovedværksteder er en ISO- og arbejdsmi...