Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Smilende barista søges

Smilende barista søgesEnhed for mad og drikke på Blegdamsvej, Rigshospitalet søger barista til cafe arcade’s kaffecykel. Vi har travlt og har fået flere opgaver, og måske er det dig der kan hjælpe os.Til vores kaffecykel søger vi en barista, der brænder for at sælge kaffe til besøgende, patienter og kollegaer på Rigshospitalet.Du bliver ansat i Enhed for Mad & Drikke, med tilknytning til cafe arcade.Vi søger dig i en 25 timers stilling ugentligt.Din baggrund

Du har erfaring som barista, og du skal have hygiejnebevis.

Som person har du et godt humør, som du spreder i dine omgivelser. Du er igangsætter og bruger det til at skabe en smidig hverdag, hvor du tager ansvar for at finde løsninger på dagens udfordringer.

Jobbet indebærer en masse kundekontakt, og det er et krav at du kan tale og forstå dansk. Det er vigtigt at du er professionel i din kundetilgang, da vi prioriterer service og kundepleje højt.Tiltrædelse 1. maj 2018 og løn i henhold til overenskomsten.

Hvis du ønsker yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte daglig leder for cafeen Helle Pedersen på telefon 35 45 22 39.Ansøgningen skal være modtaget senest den 19.04.2018. Der afholdes samtaler i uge 17.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her