Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

smilende og imødekommende

Vi søger til vores 4 forretninger i hjertet af København  2 butikselever.  Vores ønske er at du er færdig med adgangsgivende skoleophold på handelsfagskolen mm. så du er klar til at gå igang med det det drejer sig om. Viden og salg af smykker og ure.

En superspændende fremtid og hverdag står og banker på. Der er ikke en dag der er helt ens med den forrige. Du får en bred viden om salg og ekspediton af ure og smykker. D

Vi dekorere selv butikkerne og det får du også under huden, samt nogle spændende skoleophold og til sidst eksamen som foregår ved handelsfagskolen i Odder.

Du kommer til at indgå i et team af søde kollegaer i alderen fra 19 til 60 år, du skal kunne tale engelsk som minimum, men kan du også tysk eller kinesisk eller andre fremmedsprog kan det godt være et plus pgra. vores beliggenhed på strøget i hjertet af København.

Så hvis vi har fanget din interesse så fat mod og send os en ansøgning. Der bliver en periode hvor vi ser hvem der henvender os og senere kalder vi ind til en personlig samtale hvor du har mulighed for at sælge dig selv.

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her