Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

smørrebrødsjomfru

Vi søger 1 frisk ansvarsbevidst smørrebrødsjomfru der ønsker at indgå i et team, hvor vi forventer, at:

* Du har en passion for mad og en sans for kvalitet

* Du brænder for dit fag

* Du kan håndtere et til tider stort arbejdspres.

* Du er selvstændig, energisk, smilende som person.

* Du taler og forstår dansk.

Og at du har lyst til at være i et team hvor humøret er højt og fællesskabet betyder noget.

* Arbejdstider vil være frokosts vagter, og efter aftale.

 

Er dette noget for dig så send en mail til Ann Christina Haar Krag


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329747581Phoenix-c4b94de512018-01-25T20:07:32.040smørrebrødsjomfru

Vi søger 1 frisk ansvarsbevidst smørrebrødsjomfru der ønsker at indgå i et team, hvor vi forventer, at:

* Du har en passion for mad og en sans for kvalitet

* Du brænder for dit fag

* Du kan håndtere et til tider stort arbejdspres.

* Du er selvstændig, energisk, smilende som person.

* Du taler og forstår dansk.

Og at du har lyst til at være i et team hvor humøret er højt og fællesskabet betyder noget.

* Arbejdstider vil være frokosts vagter, og efter aftale.

 

Er dette noget for dig så send en mail til Ann Christina Haar Krag

2018-02-26T01:03:23.207 Vi søger 1 frisk ansvarsbevidst smørrebrødsjomfru der ønsker at indgå i et team, hvor vi forventer, at: * Du har en passion for mad og en sans for kvalitet * Du brænder for dit fag * Du kan håndtere et til tider stort arbejdspres. * Du er selvstændig, energisk, smilende som person. * Du taler og forstår dansk. Og at du har lyst til at være i et team hvor humøret er højt og fællesskabet betyder noget. * Arbejdstider vil være frokosts vagter, og efter aftale. Er dette noget for dig så send en mail til Ann Christina Haar Krag11Jobnetc4b94de5100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-02-25T00:00:0000110EuropaDanmarkEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnKøbenhavn3087985RESTAURANT DET LILLE APOTEK APS11Store Kannikestræde 151169København KDKDanmark155.6803910012.57459200
Info@detlilleapotek.dkDKDanmarkDKDanmark
7Deltid46Permanent513148JobNet47513041000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c4b94de5https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=c4b94de5https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c4b94de5&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c4b94de5&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale512218Smørrebrødsjomfru18Hotel og restauration352515338Ann Christina Haar KragInfo@detlilleapotek.dkDKDanmarkDKDanmark329928563Kok til Sputnik VanløseBasic Vil du lave mad til 120 børn og voksne i et helt nyetableret industrikøkken? Vi tilbyder gode arbejdstider, stor frihed i arbejdet og et job i en meningsfuld organisation. Stillingen er et barselsvikariat i et år. Om jobbet Du får ansvar for indkøb, madlavning, servering, oprydning og opvask på to hyggelige dagbehandlingstilbud, som er del af en større organisation. Din daglige arbejdsplads bliver på vores afdeling på Bogholder Allé i Vanløse, og du skal lave morgenmad og frokost til børn og personale på denne afdeling samt til naboafdelingen på Jydeholmen. I særlige tilfælde og efter aftale kan der være børn med i køkkenet til mindre opgaver. Det er dog ikke udgangspunktet i det daglige. Børnene på afdelingen er oftest indadvendte og kan have autisme og eller psykisk sårbarhed. Vi har et helt nyt og funktionelt industrikøkken, som bliver din nye arbejdsplads. Der er desuden tilknyttet en køkkenmedhjælper 30 timer om ugen. Om os Sputnik består af 6 dagbehandlingstilbud, 3 særligt tilrettelagte ungdomsuddannelser og 3 kollegier samt et Kursuscenter. Vi har i alt omkring 230 medarbejdere fordelt på flere adresser i Københavnsområdet. Se mere på www.skolensputnik.dk Din profil Vi forventer, at du er… Køkkenuddannet og har erfaring med at lave mad til mange. Du skal kunne lave sund og god mad og samtidig være indstillet på at tilpasse maden til børn med sansemæssige udfordringer. Selvstændig jobbet kræver, at man tager ansvar for køkkenet, men også i et begrænset omfang hele huset. Rummelig og pædagogisk i din tilgang både børn og personale skal have en oplevelse af, at det er rart at komme i køkkenet. Ordensmenneske køkkenet skal leve op til en hygiejnestandard, som er ulastelig. Der vil naturligvis være krav til at rydde op efter sig selv især som ansat, men ansvaret for rengøring og oprydning i og omkring køkkenet ligger i jobbet. Herudover skal du have kørekort for at kunne gøre større indkøb og have en fornuftig økonomisk sans. Søg jobbet Send din ansøgning til kontorassistent Olivia Gjelfort på OGJ@skolensputnik.dk senest den 28. januar 2019 kl. 12. Ansættelse pr. 1. april 2019. Jobbet er et 1-årigt barselsvikariat på fuld tid med tre måneders prøvetid. Der er ikke weekend- eller aftenarbejde. Du kan læse mere om Sputnik på www.skolensputnik.dk. Hvis du herefter har spørgsmål, kan du ringe til leder Anders Guldagger på 22 84 88 90. Se mere på vores ansøgersite: https: skolensputnik.brandero.com

Vil du lave mad til 120 børn og voksne i et helt nyetableret industrikøkken? Vi tilbyder gode arbejdstider, stor frihed i arbejdet og et job i en meningsfuld organisation. Stillingen er et barselsvikariat i et år.

Om jobbet
Du får ansvar for indkøb, madlavning, servering, oprydning og opvask på to hyggelige dagbehandlingstilbud, som er del af en større organisation.

Din daglige arbejdsplads bliver på vores afdeling på Bogholder Allé i Vanløse, og du skal lave morgenmad og frokost til børn og personale på denne afdeling samt til naboafdelingen på Jydeholmen.

I særlige tilfælde og efter aftale kan der være børn med i køkkenet til mindre opgaver. Det er dog ikke udgangspunktet i det daglige. Børnene på afdelingen er oftest indadvendte og kan have autisme og/eller psykisk sårbarhed.

Vi har et helt nyt og funktionelt industrikøkken, som bliver din nye arbejdsplads. Der er desuden tilknyttet en køkkenmedhjælper 30 timer om ugen.

Om os
Sputnik består af 6 dagbehandlingstilbud, 3 særligt tilrettelagte ungdomsuddannelser og 3 kollegier samt et Kursuscenter. Vi har i alt omkring 230 medarbejdere fordelt på flere adresser i Københavnsområdet. Se mere på www.skolensputnik.dk

Din profil
Vi forventer, at du er…

  • Køkkenuddannet og har erfaring med at lave mad til mange. Du skal kunne lave sund og god mad og samtidig være indstillet på at tilpasse maden til børn med sansemæssige udfordringer.
  • Selvstændig; jobbet kræver, at man tager ansvar for køkkenet, men også i et begrænset omfang hele huset.
  • Rummelig og pædagogisk i din tilgang; både børn og personale skal have en oplevelse af, at det er rart at komme i køkkenet.
  • Ordensmenneske; køkkenet skal leve op til en hygiejnestandard, som er ulastelig. Der vil naturligvis være krav til at ’rydde op’ efter sig selv især som ansat, men ansvaret for rengøring og oprydning i og omkring køkkenet ligger i jobbet.

Herudover skal du have kørekort for at kunne gøre større indkøb og have en fornuftig økonomisk sans.

Søg jobbet
Send din ansøgning til kontorassistent Olivia Gjelfort på OGJ@skolensputnik.dk senest den 28. januar 2019 kl. 12.
Ansættelse pr. 1. april 2019.

Jobbet er et 1-årigt barselsvikariat på fuld tid med tre måneders prøvetid. Der er ikke weekend- eller aftenarbejde.

Du kan læse mere om Sputnik på www.skolensputnik.dk. Hvis du herefter har spørgsmål, kan du ringe til leder Anders Guldagger på 22 84 88 90.

Se mere på vores ansøgersite: https://skolensputnik.brandero.com

ORS/Small/b20a9c1c_logo.pngSkolen SputnikVanløse2018-12-17T11:00:31.2602019-02-14T00:00:00
329920668Erfaren faglært kok eller caterRobot Du er uddannet kok eller cater og har nogle års erfaring med produktion af både kolde og varme menuer - gerne fra større kantine a la carte køkken. Du brænder for at lave sund, varieret og spændende mad hver dag - og så sætter du samtidig pris på at have tid til familien. Er det lige dig? Så er det måske dig, der skal være ny kollega i vores personalekantine på Kalvebod Brygge i København. Ansøgningsfrist: Snarest muligt Tiltrædelse 2. januar 2019 Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden. Du brænder for både mad og service Du er en nytænkende kok eller cater, som elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig, Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad hver dag! Hvad indebærer sådan et job Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner: Der er tale om en fast stilling på fuld tid, hvor du skal arbejde i dagtimerne fra kl.6.30 - 14.24 - fri hver weekend Sammen med det øvrige produktionsteam vil du blive mødt med masser af opgaver inden for varmt, lunt, koldt, salat, pålæg, kreativ anretning, kort sagt: Alt det, du har lært og elsker Her er et job, hvor dine kvalifikationer og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne. Din kreativitet er med til at sætte et anderledes og varieret præg på buffeten og udvikle vores tilbud til gæsterne Du får en arbejdsplads, hvor vi brænder for service og at skabe en god oplevelse for vores gæster Kort og godt om dig og dit nye job Du er faguddannet kok eller cater med nogle års erfaring indenfor faget - gerne fra a la carte Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning - hvor vi anretter både på fade og i små portionsanretninger Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder med på alle opgaver Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening Du er fleksibel ,ansvarsbevidst og har af natur en udadvendt personlighed Du bidrager og er med til at præge køkkenet med positiv energi både fagligt og socialt Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd Sådan er din nye arbejdsplads I køkkenet får du 16 motiverede kolleger med forskellig baggrund, funktioner og opgaver fx kokke, smørrebrødsjomfruer, tjenere, servicemedarbejdere - alle hjælper vi hinanden med de forskellige opgaver til gavn for vores kunde, vores gæster og for hinanden. Vi servicerer hver dag ca. 750 spisende gæster til morgen- og frokostbuffet samt møder og nogle selskaber receptioner. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: 2. januar 2019 Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodco.dk

Du er uddannet kok eller cater og har nogle års erfaring med produktion af både kolde og varme menuer - gerne fra større kantine / a la carte køkken. Du brænder for at lave sund, varieret og spændende mad hver dag - og så sætter du samtidig pris på at have tid til familien. Er det lige dig? Så er det måske dig, der skal være ny kollega i vores personalekantine på Kalvebod Brygge i København.

Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Tiltrædelse 2. januar 2019

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en nytænkende kok eller cater, som elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig, Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…

Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Der er tale om en fast stilling på fuld tid, hvor du skal arbejde i dagtimerne fra kl.6.30 - 14.24 - fri hver weekend
  • Sammen med det øvrige produktionsteam vil du blive mødt med masser af opgaver inden for varmt, lunt, koldt, salat, pålæg, kreativ anretning, kort sagt: Alt det, du har lært og elsker
  • Her er et job, hvor dine kvalifikationer og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne.
  • Din kreativitet er med til at sætte et anderledes og varieret præg på buffeten – og udvikle vores tilbud til gæsterne
  • Du får en arbejdsplads, hvor vi brænder for service og at skabe en god oplevelse for vores gæster

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faguddannet kok eller cater med nogle års erfaring indenfor faget - gerne fra a la carte
  • Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning - hvor vi anretter både på fade og i små portionsanretninger
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder med på alle opgaver
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening
  • Du er fleksibel ,ansvarsbevidst og har af natur en udadvendt personlighed
  • Du bidrager og er med til at præge køkkenet med positiv energi både fagligt og socialt
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd

Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet får du 16 motiverede kolleger med forskellig baggrund, funktioner og opgaver fx kokke, smørrebrødsjomfruer, tjenere, servicemedarbejdere - alle hjælper vi hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og for hinanden. Vi servicerer hver dag ca. 750 spisende gæster til morgen- og frokostbuffet samt møder og nogle selskaber/receptioner. Vi lægger vægt på både maden og den gode service.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: 2. januar 2019

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodco.dk

Fazer Food Services A/SKøbenhavn V2018-11-30T00:00:002019-01-25T00:00:00
329915741Faguddannede kokke søges til fastansættelse på fuldtidRobot Faguddannede kokke søges til fastansættelse på fuldtid Nu har du muligheden for at få det bedste af begge verdener. Afvekslende arbejde og samtidig fastansættelse i en fuldtidsstilling. VikarBasen A S søger netop nu professionelle faguddannede kokke, der vil blive en fast del af vores team og indgå som en del af et nyt koncept i samarbejde med en af landets absolut førende kæder. Du vil komme rundt til mange forskellige typer køkkener, men med et ensartet og højkvalitetskoncept, hvor du får gode muligheder for at lære nyt og prøve ting af og være med til at skabe en god arbejdsdag for vores kunders mange medarbejdere. Mange af opgaverne vil være i hverdagen i dagtimerne, så der vil være god mulighed for at kombinere dit arbejde med et aktivt familieliv. Personerne vi søger er vant til at arbejde i et team, men samtidig kan du arbejde selvstændig. Du har erfaring fra kantine, storkøkken eller restaurationsbranchen og er vant til at arbejde systematisk. Du kan også tilpasse dig forskellige situationer og holde hovedet koldt i en presset situation. Du holder dig opdateret fagligt og er inde i branchens love og regler. Vi tilbyder dig gode rammer og arbejdsforhold, en god fast løn og vi sætter en ære i, at vores medarbejdere føler sig godt behandlet. Således arbejder 60 af vores vikarer stadigvæk for os efter 4 år. Du vil også have vores støtte når du er ude hos vores kunder, da det er vigtigt for os at skabe et godt samarbejde mellem os, vores medarbejdere og vores kunder. Vi vil meget gerne tage en snak med dig om en fremtid sammen med os over en kop kaffe, så tag det næste trin i din karriere med det samme ved at udfylde skemaet nedenfor.

Faguddannede kokke søges til fastansættelse på fuldtid

Nu har du muligheden for at få det bedste af begge verdener. Afvekslende arbejde og samtidig fastansættelse i en fuldtidsstilling.

VikarBasen A/S søger netop nu professionelle faguddannede kokke, der vil blive en fast del af vores team og indgå som en del af et nyt koncept i samarbejde med en af landets absolut førende kæder.

Du vil komme rundt til mange forskellige typer køkkener, men med et ensartet og højkvalitetskoncept, hvor du får gode muligheder for at lære nyt og prøve ting af og være med til at skabe en god arbejdsdag for vores kunders mange medarbejdere.

Mange af opgaverne vil være i hverdagen i dagtimerne, så der vil være god mulighed for at kombinere dit arbejde med et aktivt familieliv.

Personerne vi søger er vant til at arbejde i et team, men samtidig kan du arbejde selvstændig. Du har erfaring fra kantine, storkøkken eller restaurationsbranchen og er vant til at arbejde systematisk. Du kan også tilpasse dig forskellige situationer og holde hovedet koldt i en presset situation. Du holder dig opdateret fagligt og er inde i branchens love og regler.

Vi tilbyder dig gode rammer og arbejdsforhold, en god fast løn og vi sætter en ære i, at vores medarbejdere føler sig godt behandlet. Således arbejder 60 % af vores vikarer stadigvæk for os efter 4 år. Du vil også have vores støtte når du er ude hos vores kunder, da det er vigtigt for os at skabe et godt samarbejde mellem os, vores medarbejdere og vores kunder.

Vi vil meget gerne tage en snak med dig om en fremtid sammen med os over en kop kaffe, så tag det næste trin i din karriere med det samme ved at udfylde skemaet nedenfor.

VikarBasen A/SHellerup2018-12-03T00:00:002019-01-20T00:00:00
329914596KokRobot We are authentic Thai restaurant, Kiin Kiin Tok Tok in vesterbro, which is a sister restaurant to the famous Michelin star Thai restaurant Kiin Kiin. We create Thai food with twist in our restaurant. We make top quality and delicious authentic Thai food to deliver exceptional dining experience to our guest daily. Who you are: - Educated as chef or have minimum 1 years experience as a chef - Have a big passion in Asian food - You can work well under busy hours - Very quality-minded - Open-minded and can take criticism - Responsible and honest - Have a good team spirit - Positive thinking with constructive attitude - Speak fluently in either English or Danish or both - Punctual and hard working - Clean with good knowledge about hygienic control - Dedicated person - It is a big plus if you have work experience as a chef in Thai restaurant.

We are authentic Thai restaurant, Kiin Kiin Tok Tok in vesterbro, which is a sister restaurant to the famous Michelin star Thai restaurant Kiin Kiin. We create Thai food with twist in our restaurant. We make top quality and delicious authentic Thai food to deliver exceptional dining experience to our guest daily.  

Who you are: - Educated as chef or have minimum 1 years experience as a chef - Have a big passion in Asian food - You can work well under busy hours - Very quality-minded - Open-minded and can take criticism - Responsible and honest - Have a good team spirit - Positive thinking with constructive attitude - Speak fluently in either English or Danish or both - Punctual and hard working - Clean with good knowledge about hygienic control - Dedicated person - It is a big plus if you have work experience as a chef in Thai restaurant.

kiin kiin tok tokKøbenhavn V2018-11-19T00:00:002019-01-14T00:00:00
329914012Assisterende sushi kok søges/Assistant sushi chef wantedRobot Har du lyst til at være en del af sushi kæden i Sachi Sushi? Vi har 5 restauranter på sjælland, og lige nu søger vi flere engageret sushi kokke, der kan være med til at opretholde den gode standard. Vi søger en sushi kok på deltid, med mulighed for fuldtid i afdelingerne: Vesterbrogade, Rødovre Center og City 2 Staderne. Vi glæder os til at byde dig velkommen. English Version--------- Do you want to be a part of the Sachi Sushi team? We have 5 restaurants in Sjælland, and right now we are searching for comitted sushi chefs, who can helpe us maintain the high standard. We need 2 sushi chefs, part time with the opportunity of full time job at: Vesterbrogade, Rødovre Center og City 2 Staderne. We are looking forward to having you.

 

Har du lyst til at være en del af sushi kæden i Sachi Sushi?

Vi har 5 restauranter på sjælland, og lige nu søger vi flere engageret sushi kokke, der kan være med til at opretholde den gode standard.

Vi søger en sushi kok på deltid, med mulighed for fuldtid i afdelingerne:

Vesterbrogade, Rødovre Center og City 2 Staderne.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

 

English Version---------

 

Do you want to be a part of the Sachi Sushi team?

We have 5 restaurants in Sjælland, and right now we are searching for comitted sushi chefs, who can helpe us maintain the high standard.

We need 2 sushi chefs, part time with the opportunity of full time job at:

Vesterbrogade, Rødovre Center og City 2 Staderne.

We are looking forward to having you. 

 

SACHI SUSHI RESTAURANT ApSKøbenhavn V2018-11-19T00:00:002019-01-14T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kok til Sputnik Vanløse

Skolen Sputnik

Vanløse
Vil du lave mad til 120 børn og voksne i et helt nyetableret industrikøkken? Vi tilbyder gode arbejdstider, stor frihed i arbejdet og et job i en meningsfuld organisation. Stillingen er et barselsvikariat i et år. Om jobbet Du får ansvar for indkøb,...
Indrykket:17. december 2018
Udløbsdato:14. februar 2019

Erfaren faglært kok eller cater

Fazer Food Services A/S

København V
Du er uddannet kok eller cater og har nogle års erfaring med produktion af både kolde og varme menuer - gerne fra større kantine a la carte køkken. Du brænder for at lave sund, varieret og spændende mad hver dag - og så sætter du samtidig pris på at...
Indrykket:30. november 2018
Udløbsdato:25. januar 2019

Faguddannede kokke søges til fastansættelse på fuldtid

VikarBasen A/S

Hellerup
Faguddannede kokke søges til fastansættelse på fuldtid Nu har du muligheden for at få det bedste af begge verdener. Afvekslende arbejde og samtidig fastansættelse i en fuldtidsstilling. VikarBasen A S søger netop nu professionelle faguddannede kokke...
Indrykket:3. december 2018
Udløbsdato:20. januar 2019

Kok

kiin kiin tok tok

København V
We are authentic Thai restaurant, Kiin Kiin Tok Tok in vesterbro, which is a sister restaurant to the famous Michelin star Thai restaurant Kiin Kiin. We create Thai food with twist in our restaurant. We make top quality and delicious authentic Thai ...
Indrykket:19. november 2018
Udløbsdato:14. januar 2019

Assisterende sushi kok søges/Assistant sushi chef wanted

SACHI SUSHI RESTAURANT ApS

København V
Har du lyst til at være en del af sushi kæden i Sachi Sushi? Vi har 5 restauranter på sjælland, og lige nu søger vi flere engageret sushi kokke, der kan være med til at opretholde den gode standard. Vi søger en sushi kok på deltid, med mulighed for ...
Indrykket:19. november 2018
Udløbsdato:14. januar 2019