Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Smørrebrødsjomfru

Restaurant Bøgely på Dyrehavsbakken søger udlært Smørrebrødsjomfru til vores til tider travle Ala carte Restaurant.

Du skal være vandt til Ala carte - kunne arbejde og tænke selvstændigt.

Vi tilbyder en vagtplan med 2 sammenhængende fridage, Vi har åbent hver dag fra kl 11-22

løn 30000 for 160 timer. 

Bakken åbner d 23 marts - 16 september. I år åbner vi også i efterårsferien og til jul.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329752453Phoenix-ad1068e612018-02-01T03:14:33.550Smørrebrødsjomfru

Restaurant Bøgely på Dyrehavsbakken søger udlært Smørrebrødsjomfru til vores til tider travle Ala carte Restaurant.

Du skal være vandt til Ala carte - kunne arbejde og tænke selvstændigt.

Vi tilbyder en vagtplan med 2 sammenhængende fridage, Vi har åbent hver dag fra kl 11-22

løn 30000 for 160 timer. 

Bakken åbner d 23 marts - 16 september. I år åbner vi også i efterårsferien og til jul.

2018-03-23T00:50:34.430 Restaurant Bøgely på Dyrehavsbakken søger udlært Smørrebrødsjomfru til vores til tider travle Ala carte Restaurant. Du skal være vandt til Ala carte - kunne arbejde og tænke selvstændigt. Vi tilbyder en vagtplan med 2 sammenhængende fridage, Vi har åbent hver dag fra kl 11-22 løn 30000 for 160 timer. Bakken åbner d 23 marts - 16 september. I år åbner vi også i efterårsferien og til jul.11Jobnetad1068e6100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-03-22T00:00:0000110EuropaDanmarkEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnLyngby-TaarbækEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnGentofte3095822Restaurationsselskabet Bøgely ApS11Dyrehavsbakken 922930KlampenborgDKDanmark0
boegely@bakken.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid47Tidsbegrænset517678JobNet47558851000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=ad1068e6https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=ad1068e6https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=ad1068e6&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=ad1068e6&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/11.jpgEr du serviceminded og har interesser indenfor hotel- og restaurationsbranchen? Hos Restaurationsselskabet Bøgely ApS får du rige muligheder for at gøre et indtryk på omverden.12007991Dansk3Læse/ tale512218Smørrebrødsjomfru18Hotel og restauration352660207Bente Dyring-Andersenboegely@bakken.dkDKDanmarkDKDanmark329915741Faguddannede kokke søges til fastansættelse på fuldtidRobot Faguddannede kokke søges til fastansættelse på fuldtid Nu har du muligheden for at få det bedste af begge verdener. Afvekslende arbejde og samtidig fastansættelse i en fuldtidsstilling. VikarBasen A S søger netop nu professionelle faguddannede kokke, der vil blive en fast del af vores team og indgå som en del af et nyt koncept i samarbejde med en af landets absolut førende kæder. Du vil komme rundt til mange forskellige typer køkkener, men med et ensartet og højkvalitetskoncept, hvor du får gode muligheder for at lære nyt og prøve ting af og være med til at skabe en god arbejdsdag for vores kunders mange medarbejdere. Mange af opgaverne vil være i hverdagen i dagtimerne, så der vil være god mulighed for at kombinere dit arbejde med et aktivt familieliv. Personerne vi søger er vant til at arbejde i et team, men samtidig kan du arbejde selvstændig. Du har erfaring fra kantine, storkøkken eller restaurationsbranchen og er vant til at arbejde systematisk. Du kan også tilpasse dig forskellige situationer og holde hovedet koldt i en presset situation. Du holder dig opdateret fagligt og er inde i branchens love og regler. Vi tilbyder dig gode rammer og arbejdsforhold, en god fast løn og vi sætter en ære i, at vores medarbejdere føler sig godt behandlet. Således arbejder 60 af vores vikarer stadigvæk for os efter 4 år. Du vil også have vores støtte når du er ude hos vores kunder, da det er vigtigt for os at skabe et godt samarbejde mellem os, vores medarbejdere og vores kunder. Vi vil meget gerne tage en snak med dig om en fremtid sammen med os over en kop kaffe, så tag det næste trin i din karriere med det samme ved at udfylde skemaet nedenfor.

Faguddannede kokke søges til fastansættelse på fuldtid

Nu har du muligheden for at få det bedste af begge verdener. Afvekslende arbejde og samtidig fastansættelse i en fuldtidsstilling.

VikarBasen A/S søger netop nu professionelle faguddannede kokke, der vil blive en fast del af vores team og indgå som en del af et nyt koncept i samarbejde med en af landets absolut førende kæder.

Du vil komme rundt til mange forskellige typer køkkener, men med et ensartet og højkvalitetskoncept, hvor du får gode muligheder for at lære nyt og prøve ting af og være med til at skabe en god arbejdsdag for vores kunders mange medarbejdere.

Mange af opgaverne vil være i hverdagen i dagtimerne, så der vil være god mulighed for at kombinere dit arbejde med et aktivt familieliv.

Personerne vi søger er vant til at arbejde i et team, men samtidig kan du arbejde selvstændig. Du har erfaring fra kantine, storkøkken eller restaurationsbranchen og er vant til at arbejde systematisk. Du kan også tilpasse dig forskellige situationer og holde hovedet koldt i en presset situation. Du holder dig opdateret fagligt og er inde i branchens love og regler.

Vi tilbyder dig gode rammer og arbejdsforhold, en god fast løn og vi sætter en ære i, at vores medarbejdere føler sig godt behandlet. Således arbejder 60 % af vores vikarer stadigvæk for os efter 4 år. Du vil også have vores støtte når du er ude hos vores kunder, da det er vigtigt for os at skabe et godt samarbejde mellem os, vores medarbejdere og vores kunder.

Vi vil meget gerne tage en snak med dig om en fremtid sammen med os over en kop kaffe, så tag det næste trin i din karriere med det samme ved at udfylde skemaet nedenfor.

VikarBasen A/S2018-12-03T00:00:002019-01-20T00:00:00
329904474Køkkenchef til Bakkens PerleRobot Bakkens Perle på Dyrehavsbakken, Søger køkkenchef Bakkens perle er en a al carte og buffet restaurant, vi har fokus på de hjemmelavede produkter. Vi har åbent fra midt marts til september, i efterårsferien og slut november frem til ca. 21 december. Du er en person, der kan holde hovedet koldt i stresset situationer, du har overbrik, du økonomisk sans. Kan lide at have travlt i et godt arbejdsmiljø og møde nye mennesker. Så er dette job lige noget for dig. Personlige kvalifikationer * Fleksibel loyal * Kan arbejde ansvarsbevidst selvstændigt * Kvalitetsbevidst * Kunne prioritere sine opgaver i stressede situationer * Godt humør humoristisk sans * Udadvendt serviceminded * Gerne erfaring fra lignende job *Har overblik og økonomisk sans Løn efter kvalifikationer samt mulighed for løn hele året og bonus

Bakkens Perle på Dyrehavsbakken, Søger køkkenchef 

Bakkens perle er en a al carte og buffet restaurant, vi har fokus på de hjemmelavede produkter.

Vi har åbent fra midt marts til september, i efterårsferien og slut november frem til ca. 21 december. 

Du er en person, der kan holde hovedet koldt i stresset situationer, du har overbrik, du økonomisk sans. 

Kan lide at have travlt i et godt arbejdsmiljø og møde nye mennesker. 

Så er dette job lige noget for dig. 

Personlige kvalifikationer 

* Fleksibel & loyal

 * Kan arbejde ansvarsbevidst & selvstændigt 

* Kvalitetsbevidst 

* Kunne prioritere sine opgaver i stressede situationer

 * Godt humør & humoristisk sans

 * Udadvendt & serviceminded

 * Gerne erfaring fra lignende job

 *Har overblik og økonomisk sans

 Løn efter kvalifikationer samt mulighed for løn hele året og bonus

Bakkens Perle ApSGentofte2018-11-01T00:00:002018-12-24T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Faguddannede kokke søges til fastansættelse på fuldtid

VikarBasen A/S

Faguddannede kokke søges til fastansættelse på fuldtid Nu har du muligheden for at få det bedste af begge verdener. Afvekslende arbejde og samtidig fastansættelse i en fuldtidsstilling. VikarBasen A S søger netop nu professionelle faguddannede kokke...
Indrykket:3. december 2018
Udløbsdato:20. januar 2019

Køkkenchef til Bakkens Perle

Bakkens Perle ApS

Gentofte
Bakkens Perle på Dyrehavsbakken, Søger køkkenchef Bakkens perle er en a al carte og buffet restaurant, vi har fokus på de hjemmelavede produkter. Vi har åbent fra midt marts til september, i efterårsferien og slut november frem til ca. 21 december. ...
Indrykket:1. november 2018
Udløbsdato:24. december 2018