Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Snedker / Montør

BYGHOLM WOOD A/S søger montør / møbel / bygningssnedker.

Vi flytter til Århus 2021 – nuværende placering Randers.

Vi søger en møbel/inventar montør, som enten er møbelsnedker, bygningssnedker, tømrer eller andet indenfor faget, til en stilling med en kombination af montage og produktion af køkkener, bolig inventar m.v. Kravet er at du allerede er eller har været inden for møbel og inventar faget, hvor du har udført og har erfaring med montage og produktion af dette. Du skal være udstyret med gode håndværksmæssige kvalifikationer, med øje for den sidste millimeter og med evne for at tænke frem, så tingene ender rigtigt op.

Vi udfører opgaver med special byggede køkken, bad & garderobe møbler og inventar i høj kvalitet, så det er derfor vigtigt at du har lyst og flair for at lave tingene ordentligt, samtidig med at du får noget for hånden.

Vi kan tilbyde et spændende og udfordrende arbejde. Arbejdet vil være meget alsidigt med både massiv-træ, finer, malet og meget mere, så alt i alt nogle meget varierende arbejdsopgaver. 

Du skal indgå i et team der laver kvalitets inventar til butikker, restaurationer, kontorer, snedker køkkener og boliginventar til private boliger, alt sammen i god kvalitet - se noget af det vi laver på vores hjemmeside www.bygholm.com

Vi søger en medarbejder som er samarbejdsvillig, stabil og besidder gode håndværksmæssige egenskaber og som sætter en ære i at lave godt håndværk, være en god kollega med ansvar for fællesskabet, samt at have forståelse for, at det til tider kræver lidt ekstra, for at nå mål med opgaverne.

Du skal være fleksibel da montagedagene til tider kan blive længere for, at komme i mål og få det hele til at gå op.

Montering er hovedsageligt i og omkring Århus, men vi har også en del opgaver i resten af DK, så du skal påregne at kunne være afsted et par dage eller mere ind imellem.

Du skal indgå i et entusiastisk team, hvor alle hjælper til, for at nå frem til de rigtige resultater og hvor du har mulighed for at udvikle dine kundskaber.

Er det noget for dig kan du kontakte Jakob Ravn på jr@bygholm.com tlf. 6019 5317 i dagtimerne, aften og weekend for at høre nærmere.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.