Snedker til det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering (KADK)

Har du lyst til at arbejde med bygningsdrift og servicefunktioner i vores campusmiljø på Holmen i København med mindre lokaliteter på Esplanaden, København og i Nexø på Bornholm.  
 
Stillingen er placeret i Campus service, der er en del af IT og Campus, der har ansvaret for KADK’s fysiske og digitale infrastruktur. Campus service har særligt ansvar for facility management, bygninger, auditorier, servicefunktioner og reception.  
 
Arbejdsopgaver  
 
Dine opgaver vil bl.a. omfatte  
• Indvendigt, og lejlighedsvist udvendigt, vedligehold af bygninger  
• Opsætning og vedligehold af inventar  
• Indkøb af materialer  
• Diverse tværgående opgaver i samarbejde med øvrige medarbejdere i Campusteamet  
• Og så alt det andet  
 
Kvalifikationer  
 
• Du er uddannet snedker  
• Du har forståelse for, at KADK er en elite uddannelses- og forskningsinstitution inden for arkitektur, design og konservering, hvor der stilles høje kvalitetskrav – også på de indre linjer.  
• Du samarbejder smidigt med såvel højt kvalificerede videnskabelige medarbejdere, som studerende, samt med dine nære kolleger i IT og Campus  
• Du har gerne erfaring fra en videregående, kunstnerisk uddannelsesinstitution  
• Du arbejder selvstændigt, men er også en holdspiller og kan tage ansvar, når det gælder om at nå fælles mål.  
 
Vi forventer, at du er stabil, serviceminded og imødekommende, samt at du ikke viger tilbage for at påtage dig opgaver, der ligger uden for din faglige profil. Da vi er en uddannelses- og forskningsinstitution med en del internationale studerende og medarbejdere, skal du kunne formulere dig mundtligt og forståeligt på både dansk og engelsk.  
 
Løn og ansættelsesforhold  
Ansættelse og aflønning sker i henhold til organisationsaftale mellem Finansministeriet og vedkommende organisation.  
 
Krav til ansøgning  
Du skal ansøge på kadk.dk\ledige-stillinger og vedlægge et CV og vedlægge evt. referencer, karakterudskrifter el. lign. Ansøgningen skal være os i hænde senest kl. 12 den 19. februar 2018.  
 
Der vil blive indkaldt til samtaler umiddelbart herefter, og vi forventer en hurtig tiltrædelse. Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Facility Manager, Frank Larsen, flar@kadk.dk, 41701714.  
 
Vi opfordrer alle kvalificerede uanset køn, religion eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.  
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:28. marts 2018

Vi søger en dygtig tømrer til serviceopgaver

KBH Gruppen ApS

KBH Gruppen Aps søger en tømrer til at indgå i en afdeling bestående af 2 tømrer og en lærling med eksisterende kunder. Du skal styrke vores afdeling og indgå som en aktiv del af driften i virksomhedens tømrerafdeling. KBH Gruppen er en virksomhed f...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:16. marts 2018

Tømrer- snedkersvend

SNEDKERMESTER DAVID SCHARFF ApS

København
Tømrer- snedkersvend med svendeerfaring søges til håndværksvirksomhed beliggende på Østerbro & i Rødovre. Vi tilbyder varierende opgaver, såvel hovedentrepriser som mindre spjældopgaver. For den rette kan varig beskæftigelse påregnes. Kun skriftlig ...
Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Håndværker til Hovedstadens Beredskab

Hovedstadens Beredskab

København
Håndværker til Hovedstadens Beredskab Vi har brug for en håndværker til afdelingen Teknik, som har ansvar for bygningsopgaver, køretøjer, materiel, mundering, personlig beskyttelsesudstyr, bunkers og brandhaner mv. JobindholdJobbet omfatter blandt a...