Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Snedkerfaglærer til NEXT - Uddannelse København

På NEXT - Uddannelse København har vi en vision om at være det bedste sted at være og lære. Vi ønsker at skabe en fremtid for vores skole og for vores uddannelser, der gør en forskel for mange.
Derfor søger vi nu en snedkerfaglærer, som kan hjælpe os videre med den ambition.


Hele uddannelsessektoren i Danmark er i disse år i hastig forandring. Det gælder også på området for ungdomsuddannelser. Udviklingen påvirker i høj grad NEXT og betyder, at vi som uddannelsesinstitution til stadighed har behov for at tilpasse os de ændrede rammevilkår. Som underviser skal du kunne spille en meget aktiv rolle og være med til at sikre, at NEXT også fremstår som en stærk uddannelsesinstitution mange år frem.

Om os
Snedkerafdelingen ligger både på Nørrebro og i Rødovre. Vi er en afdeling med 20 medarbejdere, hvor afdelingen på Nørrebro har grundforløb og afdelingen i Rødovre primært har hovedforløb.
Afdelingen består af en alsidig og meget dedikeret sammensætning af faglærere med alle fagligheder inden for snedkerfaget dækket.

Vi er en meget rummelig afdeling, hvor humor og samarbejde går hånd i hånd. Vi løser alle daglige opgaver i mindre teams og vægter teamarbejde meget højt. Der er en stor grad af medbestemmelse og beslutninger bliver taget på lavest mulige niveau for at sikre en smidig og god hverdag. Vores samarbejde bygger på tillid og ordentlighed og har eleven i centrum.

Profil
Du er en kompetent og engageret snedker, som brænder for dit fag og samtidig ønsker at gøre unge mennesker til dygtige snedkere gennem god undervisning. Du skal i samarbejde med dit team undervise, planlægge, koordinere samt udvikle uddannelsen. Undervisningen foregår i et åbent læringsmiljø, hvor teamsamarbejde er i højsædet. Vores dagligdag er meget afvekslende, og du vil berøre alle dele af snedkerfaget som underviser.

Om dig

  • Du har en faglig uddannelse som snedker - gerne bygningssnedker - og mindst fem års relevant erhvervserfaring.
  • Du har et højt fagligt engagement, og din tilgang til eleverne er anerkendende.
  • Du har gennemslagskraft i mødet med eleverne.
  • Du er omstillingsparat.
  • Du er god til at arbejde i et team, men også kan arbejde selvstændigt.
  • Du har gode kommunikationsevner.
  • Du er stolt af dit fag og gerne vil være blandt de bedste.
  • Du er tryg ved at arbejde med digitale undervisningsformer og har kendskab til digitale tegneprogrammer og digitale læringsplatforme.
  • Du har meget gerne pædagogisk erfaring og uddannelse.

Almene kvalifikationer
Du har almene kvalifikationer, der svarer til niveauet på en erhvervsgymnasial uddannelse (f.eks. Dansk A og Samfundsfag C) eller sørger selv for, at de er erhvervet inden for tre år efter ansættelsen. Ansøgere uden læreruddannelse eller lignende skal gennemgå en diplomuddannelse i erhvervspædagogik, som skolen betaler.

Gode udviklingsmuligheder
Du får en arbejdsplads, som er i rivende udvikling. Vi har fokus på uddannelse - også af dig. NEXT’ mål er at sikre, at dine kompetencer til enhver tid matcher de krav, arbejdsopgaverne stiller, samt at der er fokus på de mål og visioner, som NEXT arbejder hen imod.

NEXT – Uddannelse København er med virkning fra august 2020 en røgfri skole og arbejdsplads.

Ansættelsesvilkår
Stillingen er på fuldtid og placeret Nørrebro/Rødovre. Du bliver ansat på tjenestemandslignende vilkår med mulighed for tillæg, herunder pensionsordning på 18 %. Vi ønsker du begynder den 1. marts 2020 eller snarest muligt.

Vi opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Uddannelsesleder Jørgen Richter på mobil tlf. 2126 6661, mail jric@nextkbh.dk

Ansøgning
Send ansøgning, cv, uddannelsesbeviser og anden relevant dokumentation via ansøgningslinket inden ansøgningsfristen den 2. juli 2020. Der afholdes løbende ansættelsessamtaler.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.