Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social Media Consultant

Arbejdsopgaver:

  • Udvikling af vores marketingplan i samarbejde med dine marketing og SoMe-kolleger, herunder optimering af vores SoMe-strategi
  • At producere, publicere samt monitorere opslag på vores social media kanaler, Facebook og Instagram (både billeder, video og tekst)
  • At producere, udsende og monitorere e-mails og nyhedsbreve til vores modtagere
  • Afrapportering, tal og åbningsrater ifm. diverse digitale marketingindsatser
  • Iværksætte diverse tiltag med henblik på at styrke vores brand udadtil og øge kendskabet til emma.dk

Faglige- og personlige kvalifikationer:

Din profil:

Du har en uddannelsesmæssig baggrund inden for marketing og kommunikation, og har arbejdet 2-3 år med digital marketing. Vi ser gerne at du har erfaring med Facebook kampagner og annoncering. Du brænder for at arbejde med strategisk og visuel kommunikation, og har naturligvis fuldstændigt

styr på de sociale medier. Derudover er det en fordel, hvis du kan arbejde med billed- og videoproduktion i Photoshop og Premiere Pro. 

Du er professionel, effektiv, detaljeorienteret og kan arbejde selvstændigt inden for de givne rammer. Du skriver fejlfrit dansk og behersker engelsk i skrift og tale.

Bemærkninger:

Stillingen er på 37 timer/ugen, og mødetid er 8.00 ­– 16.00. Som vores Social Media Consultant skal du også forvente travle perioder med deadlines. Løn aftaler vi efter kvalifikationer.

Hvis du synes det lyder noget for dig, så send en mail med din ansøgning og CV til vores Chief Commercial Officer på anders@emma.dk. Opstart er snarest muligt og vi afholder samtaler løbende, så send din ansøgning allerede i dag.

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her