Social media marketing medarbejder til vækstende e-handelsvirksomhed

Vi søger en fuldtidsmedarbejder til Facebook annoncering for Raasdal Trading ApS, som skal være med til at sikre vores fortsatte vækst på Sociale medier.

Hvem er vi?

Raasdal Trading ApS er en vækstende e-handelsvirksomhed med mange års erfaring med salg af elektronik på B2C markedet. Vi er lige nu repræsentative i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Tyskland, Holland, Frankrig, Belgien, Italien samt Østrig, og inden udgangen af 2021 vil vi have udvidet til alle EU-lande.

Vi har for nyligt udvidet til Facebook / Instagram annoncering, og har i den forbindelse brug for manpower til den daglige drift af kampagner i alle lande hvor vi er repræsenteret.

Jobprofil

Vi søger en selvstændig / selvkørende og struktureret person, som trives - og kan navigere – i, til tider, en travl hverdag, og stadig være i stand til at overholde deadlines.

Stillingen er på 37 timer og med fleksible arbejdstimer samt arbejdsdage.

Der er ingen krav til tidligere erfaring og/kendskab, men er selvsagt en fordel hvis du har kendskab til Facebook business manager og/eller kan navigere i.

Vi tilbyder

Et selvstændigt og ansvarsfuldt arbejde med gode udvikling- og fremtidsmuligheder, på en lille og dynamisk arbejdsplads, hvor der ikke er langt fra tanke til handling.

Derudover tilbyder vi også

  • Stærkt socialt miljø blandt unge dygtige kollegaer
  • Jævnlige firmaevents og sociale tiltag
  • Casual arbejdsmiljø

Er du interesseret?

Hvis ovenstående lyder som noget for dig, hører vi meget gerne fra dig hurtigst muligt på job@raasdal.dk – BEMÆRK, telefonisk og personlig kontakt på adressen frabedes.

Send din ansøgning mærket ”Social Media Medarbejder” i PDF eller Word format. Vedhæft, udover en ansøgning også dit CV, i mailen – du behøver ikke at skrive noget i selve mailen.

Startdato er hurtigst muligt – Der vil løbende blive afholdt samtaler.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.