Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social og Sundheds assistent søges

Social og- Sundhedsassistent søges til Botilbuddet Kronborgsund.
Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid er 35 timer. Stillingen ønskes besat 1. april 2020, gerne før.


På Kronborgsund bor 8 voksne mennesker i alderen 20-70. Fælles for beboerne er, at de alle har vidtgående funktionsnedsættelser og begrænsninger, både fysisk og psykisk, hvilket betyder at de har behov for megen hjælp og støtte, sundhedsfagligt såvel som pædagog fagligt.

Vi søger en medarbejder som har erfaring i, eller er parat til læring om arbejdet med borgere, med kognitive og psykiatriske udfordringer som også har væsentlige sundhedsfaglige udfordringer.

Vi arbejder efter principperne i Low Arousal, KRAP og altid med udgangspunkt i en rehabiliterende tilgang

Generelle opgaver:

  • Guidning af beboere som ikke kan navigere i almindelige daglige gøremål, herunder hjælp til alt personlig hygiejne og hjælp til morgenmad, frokost og aftensmad. Andre opgaver som bidrager til at skabe gode hjem for og med beboerne, f.eks. aktiviteter med beboerne
Specifikke sundhedsfaglige opgaver:
  • Varetagelse af medicin opgaver, f.eks. bestilling og dosering. Sondemad og epap, samt insulin. Ansvarlig for SSA elever. Ansvarlig for delegering og oplæring i sundhedsfaglige opgaver. Sørge for at den sundhedsfaglige dokumentation opfylder de krav der er ifølge sundhedsloven. Deltage i kommunens ERFA gruppe.
Du skal:
  • Besidde ansvarsfølelse, være stabil og professionel i din tilgang til dit arbejde. Udvise omsorg for borgerne, som er afhængige af kvalificeret støtte. Kunne udvise ro omkring din person, og modtage instruktion i arbejdet fra erfarne kolleger. Have kendskab til egne forudsætninger og begrænsninger. Derudover have et ønske om at lære fra dig af din sundhedsfaglige viden, således at opgaveløsningen kvalificeres. Det er også ønskværdigt at du er glad for og god til at skrive

Vi tilbyder:
En arbejdsplads, hvor vi værdisætter et godt og konstruktivt samarbejde der udvikler en god kultur. Vi har det godt sammen, når vi skaber hjem for og med beboerne.

Arbejdstiderne er primært i hverdagene med morgenvagter, der må påregnes enkelte aftenvagter og muligvis også weekendvagter. Der arbejdes også på sønd- og helligdage.

Ansættelsesudvalget består af:
Forstander, daglig leder, Sundhedsfaglig koordinator, samt en medarbejderrepræsentant.

For at aftale besøg, kontakt daglig leder Lone Rosquist Henriksen på tlf.: 41 86 80 96
Ansøgningsfrist er onsdag den 20. februar 2020. kl. 23.59.

Ansættelsessamtaler er torsdag den 27. februar 2020.
  • Løn og ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst for Social og Sundhedsassistenter.

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.