Social og sundheds assistent til genoptræningscenter Skovbrynet


Om jobbet

Vores speciale er rehabilitering inden for det neurologiske og geriatriske område. Vi modtager borgere så snart de er færdig behandlede på hospitalerne og vi varetager derfor kompleks pleje og rehabiliterings forløb af meget forskellig karakter.

Du planlægger sammen med de øvrige aftenvagter opgaverne om aftenen. Har plejeansvar for borgerne sammen med 3-4 social og sundheds assistenter og hjælpere. Desuden er der en køkkenmedhjælper som anretter aftensmad og rydder op efterfølgende.Du videreføre og fastholder de aftaler der er indgået i borgerenes team, for at fastholde træningen alle døgnets timer.Du har tæt kontakt med de øvrige aftenvagter og spiser aftensmad sammen med borgerne. Du yder individuel pleje på et højt fagligt niveau, og har tæt kontakt med de pårørende. Du kan deltage i supervision ved neuropsykolog her 2. uge. Du er fortrolig med IT og dokumentere i KMD Nexus . Du samarbejder med borgerens egen læge, sygeplejersken og 1813/112 om evt akutte situationer, medicin og andre faglige spørgsmål.

Din profil

Du er uddannet social og sundhedsassistent med geriatrisk erfaring, og faglig velfunderet med et stort ønske om at være en aktiv frisk rollemodel. Du har et godt overblik, god til at samarbejde monofagligt og tværfagligt. Har interesse for samarbejde med de pårørende. Du kan bevare roen når der er travlt og akutte situationer opstår. Du kan lide at bruge tiden sammen med borgerne både ved aftensmåltidet, i arbejdet med pleje og træning så borgerne bliver støttet bedst muligt til at komme hjem.

Derfor skal du vælge os

Vi arbejder ud fra rehabiliteringtanken omkring hele borgerens livssituation. Vi har et fagligt højt niveau, hvor vi vægter vidensdeling meget højt og det er naturligt for os, at hjælpe hinanden i dagligdagen.

Vi har et rigtig godt arbejdsmiljø, med høj trivsel og lavt sygefravær, som vi arbejder aktivt på at fastholde og udvikle. Vi holder ugenlige mono og tværfaglige konferancer, hvor vi drøfter og planlægger omkring borgerne. Vi arbejder i tæt forpligtende tværfaglige teams omkring den enkelte borger, hvor vi i fællesskab planlægger det mest optimale forløb. Gruppen består af sygeplejersker, social og sundhedsassistenter og social og sundhedshjælpere, ergoterapeuter og fysioterapeuter, logopæd samt neuropsykolog.

Det bedste ved vores arbejde er, at vi ser tilfredse borgere, der forlader os mere selvstændige med en langs højere livskvalitet end da vi startede rehabiliteringen. Vores sygeplejestuderende og social og sundheds assisten elever fortæller os hyppigt at her er et godt arbejdsmiljø og en god stemning.

I Rudersdal kommune lægger vi overordnet vægt på udvikling og fornyelse med gode muligheder for kompetenceudvikling.

Ansættelsesvilkår

Jobbet er på 28 timer pr uge med weekend vagt hver 2 uge,

og med start den1. april 2018 eller efter aftale.

Løn efter overenskomst. Ansættelse i Ældreområdet er betinget af en tilfredsstillende straffeattest.

Om os

Afdelingen har 20 midlertidige pladser og alle borgere har et team omkring sig bestående af sygeplejerske , social - og sundhedsassistent, fysioterapeut og ergoterapeut. Genoptræningscenteret er bygget i 2004 og ligger tæt på Holte bymidte, S tog og bus. Du kan læsemere på www. rudersdal.dk og www. skovbrynet.dk.

Du er velkommer og ringe for at aftale et besøg.

Ansøgning, samtale og kontakt
Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:21. januar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Plejecenter Bistrupvang søger erfarne social- og sundhedsassistenter

Rudersdal Kommune

Om jobbet Din opgaver er bl.a. at identificere, vurdere, udføre og evaluere grundlæggende sundheds- og sygeplejeopgaver hos borgere der alle har hvert deres behov. Du skal arbejde målrettet med leve-bo miljø konceptet som det er beskrevet af Mette S...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:21. februar 2018

Social- og sundhedsassistent til Seniorcenter Møllegården

Gladsaxe Kommune

Seniorcenter Møllegården søger ny kollega, der er uddannet social- og sundhedsassistent. Er det noget for dig?Vi vægter arbejdsglæde og et godt arbejdsmiljø meget højt. Vi holder af vores arbejde og interesserer os for hinanden. Det giver en god hve...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:21. februar 2018

Fagligt stærke social- og sundhedsassistenter til Pleje- og Rehabiliteringscenter Hegnsgården (aftenvagt og dag-/aftenvagt)

Rudersdal Kommune

Om Jobbet Pleje- og Rehabiliteringscenter Hegnsgården består af 46 døgnrehabiliteringspladser fordelt på to afdelinger samt en afdeling med 20 faste boliger. De ledige job er i vores rehabiliteringsafdelinger. Vi modtager primært ny udskrevet borger...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Social- og sundhedsassistent til dagarbejde på Byageren

Rudersdal Kommune

Lyngby-Taarbæk
Om jobbet Vores motto: Leve livet hele livet Alt arbejde på Plejecenter Byageren tager udgangspunkt i beboerne og funderer sig på et godt kollegialt samarbejde. Byageren er et leve-bo-miljø, og du skal arbejde ud fra principperne beskrevet i bogen L...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Social- og sundhedsassistent til gruppekoordinatorjob på Byageren

Rudersdal Kommune

Lyngby-Taarbæk
Om jobbet Bomiljø for ældre beboere - Vores motto: Leve livet hele livet Alt arbejde på Plejecenter Byageren tager udgangspunkt i beboerne og funderer sig på et godt kollegialt samarbejde. Byageren er et leve-bo-miljø, og du skal arbejde ud fra prin...