Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social og sundheds hjælper søges til super team i Herning

Social og sundheds hjælper søges til super team i Herning
Fuldtidsstilling med gode muligheder for udvidelse af dine faglige kompetencer.

SOSU-hjælper søges til en fuldtidsstilling i blandede vagter, hvor nattevagten er som vågenvagt. Arbejdet foregår hos mandlig bruger med Lock in syndrom. Bruger er tilkoblet respirator PLV100 om natten og kommunikerer via staveplade. Han har behov for hjælp til alle personlige og praktiske opgaver hele døgnet.

Du vil blive oplært i alt og skal indgå i et team, hvor I sammen har ansvaret for at dagligdagen fungerer, at støtte bruger i at bevare kontakt til sine børn og familie, være med på ferie og hospitalsophold samt meget andet.

Man arbejder alene med overlap mellem hver vagt i 12 timers vagter, der går fra 7:00-19:15 og 19:00-7:15 . Der er mulighed for flere vagter ved sygdom og ferier.

Vi forventer at du er faglig stærk og har lyst til at stå med ansvaret for brugers dagligdag, og kan arbejde ud fra princippet "bruger i centrum", hvor det er bruger der bestemmer, hvad der skal ske i løbet af vagten. At du er fleksibel og ansvarsbevidst og træder til ved akut opstået sygdom.

Løn efter anciennitet som SOSU-hjælper.
Børne og straffeattester samt uddannelsesbevis vil blive indhentet.

Søges via din profil på http://www.duos.dk 94211


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her