Social og sundhedsassistent

Social og sundhedsassistent

Hadruplund søger 2 Social og sundhedsassistenter, der kan være med til at løfte det pædagogiske arbejde i et af de pædagogiske teams. Man skal være med til at dække faste vagter og der kan forventes, at der arbejdes efter en fast vagtplan.

Vi søger nogle personer der er fagligt dygtige, positive og ansvarlige med start snarest muligt. Der er tale om 37 timer pr. uge. Vagterne er både dag, aften, nat, helligdage og i weekender.

Du skal være ansvarlig, selvstændig og handlekraftig og være interesseret i at være med til at skabe et meningsfuldt liv, for de udviklingshæmmede der bor her.

Arbejdsopgaverne vil primært være i forbindelse med boenhederne, hvor det drejer sig om at hjælpe til med basale plejeopgaver. Dertil vil der også være opgaver ifm. at støtte og guide omkring det sociale liv på og uden for Hadruplund.

Har du empati, indlevelsesevne, er frisk og tydelig, kan bygge relationer op, er fleksibil ifm. arbejdstider, kan danne overblik og samarbejde på tværs med andre, kan du være den Hadruplund søger.

Da vi bor i en lille landsby mellem Odder og Horsens er de offentlige transportmuligheder begrænsede, så du skal selv kunne komme til og fra arbejde.

Har du lyst til og interesse for et udfordrende arbejde på et opholdssted for psykisk udviklingshæmmede børn og voksne, hvor der arbejdes ud fra Rudolf Steiners pædagogik, hører vi gerne fra dig.

Du kan læse mere om Hadruplund på vores hjemmeside,http://www.hadruplund.dk.

Ansøgere med Social og sundhedsassistent/pædagogisk uddannelse vil blive foretrukket, men hvis du har anden uddannelse og erfaring med lignende arbejde kan du også komme i betragtning.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:2. april 2018

Social- og sundhedsassistent - med pædagogisk interesse - brænder du for sundhedsfaglige udfordringer, og for at give vores beboere den bedste livskvalitet? (Genopslag)

Dag- og døgntilbuddet Solbakken

Solbakken er en arbejdsplads i udvikling og specialist inden for fysisk funktionsnedsættelse, hvorfor et job hos os kan give dig en god specialfaglig viden og erfaring. Solbakken har i mere end 75 år arbejdet med unge med varigt nedsat fysisk funkti...
Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Social- og sundhedsassistent i blandede vagter, fortrinsvis aftenvagter - Plejecenter Møllehjørnet

Skanderborg Kommune

Odder
Arbejdstiden er 30 timer ugentligt, med start hurtigst muligt.Vores forventninger til dig er:Ser muligheder frem for begrænsningerGør en forskel med din faglighed og personlige engagementDu er positiv og har humorHar gode samarbejdsevnerHar flair fo...
Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Social- og sundhedsassistenter til Solgården

Solgården

Silkeborg
Social- og sundhedsassistenter til Profilplejecenter for borgere med særlige udfordringer. To attraktive social- og sundhedsassistentstillinger tilbydes. Plejecenter Solgården, Solgården 1, Sjørslev, 8620 Kjellerup, Plejecentersektionen søger pr. 1....
Indrykket:14. februar 2018
Udløbsdato:5. marts 2018

Social og sundhedsassistenter til specialcenter for demensramte borgere i Favrskov kommune

Plejecenter Tinghøj

Silkeborg
Er du parat til udfordre dig selv - også når det bliver komplekst! Vil du tage medansvar for en meningsfuld og værdig hverdag? Da flere kollegaer er i lykkelige omstændigheder og andre kollegaer har søgt nye udfordringer søger plejecenter Tinghøj so...
Indrykket:15. februar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Social- og sundhedsassistent til Søvangen

Søvangen

Silkeborg
Søvangen i Ans, Plejecentersektionen søger snarest muligt en social- og sundhedsassistent. Arbejdstiden er 32 timer pr. uge, kan evt. forhandles til 34 timer, i blandede vagter dog fortrinsvis aftenvagt og med arbejde hver 2. weekend. Vi ønsker os, ...