Social- og sundhedsassistent

Trives du med, at arbejde målrettet, brænder du for rehabilitering og kan du lide at arbejde i en travl hverdag, hvor der altid er plads til smil og et godt humør? Så er du måske den social og sundhedsassistent vi søger.
På Rehabiliteringscenter Viborg (RCV) er vi i en forrygende udvikling, hvor mængden og tyngden af opgaver øges, derfor har vi på brug for dig. Vi har brug for to dygtige og friske social- og sundhedsassistenter i faste stillinger.
Vi søger 1 social- og sundhedsassistenter på 32 timer pr. uge til Aftenvagt, der kan forekomme enkelte vagter som afløser for vores faste nattevagt og 1 social- og sundhedsassistent på 32 timer i dagvagt, hvor enkelte aftenvagter også vil kunne forekomme.

Rehabiliteringscenter Viborg har til huse i Klosterhaven og Klostertoften hvor der er plads til henholdsvis 35 og 30 borgere. De ledige stilling er i Klosterhaven.
Vi modtager primært komplekse borgere med stor co-morbiditet fra sygehuset med et trænings, behandlings eller udrednings behov, der ikke kan varetages i hjemmet. Et ophold på RCV varer som udgangspunkt i 3-5 uger.

Vi ønsker at opbygge et rehabiliteringscenter med borgen i centrum, hvor tværfaglighed er omdrejningspunkt for en faglig og målrettet udvikling. Vi ønsker et center med stor faglig kompetence og stor fleksibilitet, således vi er en aktiv medspiller i udviklingen af Det Nære Sundhedsvæsen.
Udviklingsmæssigt arbejder vi bl.a.  med ”i sikre hænder”/forbedringsarbejde ift. forebyggelse af tryksår og sikker medicin. Vi arbejder med borgerprofiler, for at kategorisere borgerne ud fra funktionsevne og mestringsevne med det formål, at synliggøre hvor vores tværfaglige fokusområder bør ligge ift. borgers mål, at synliggøre udviklingen i selve borgerforløbet, men også kompleksiteten og dermed hvilke kompetencer og ressourcer der er behov for i en målrettet rehabiliterende indsats.

 Vi kan tilbyde dig:

   • Et afvekslende job i et lærerigt miljø
   • Muligheder for faglige udfordringer
   • Et job, hvor du er medvirkende til, at den enkelte borger gennemgår en stor udvikling
   • En dialogbaseret arbejdsplads
   • En arbejdsplads i udvikling, med gode kolleger og fokus på tværfaglighed
   • Et anerkendende miljø
   • Forventning om høj faglighed og fokus på kompetence udvikling 


Vi forventer af dig:

   • At du har et godt overblik over dine opgaver
   • At du er bevidst om dine kompetencer, fagligt nysgerrig og opsøgende på ny viden
   • At du er god til at arbejde tværfagligt
   • At du har lyst til at arbejde med korte borger forløb
   • At du har erfaring med og lyst til at arbejde ud fra en rehabiliterende tankegang
   • At du har erfaring med og lyst til at arbejde med komplekse borgerforløb
   • At du har flair for IT og skriftlig dokumentation
   • At du besidder et positivt livssyn og bidrager til et godt arbejdsmiljø
   • At du taler og skriver dansk 
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Teamleder Rasmus Bach Eriksen 61 89 78 69 eller til Teamleder Birgitte Fisker Direkte telefon 41 93 34 68. 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Social- og sundhedsassistent til Område 3 - fast dagvagt og med afløsning i aftenvagt

Skive Kommune

Område 3 er et område med 5 plejecentre beliggende i henholdsvis Højslev, Hald, Rønbjerg, Hem og Skive (Marienlyst) Vi søger en SSA med tjeneste indtil videre på Hem Ældrecenter. Vi tilbyder en stilling i fast dagvagt og med afløsning i aftenvagt, t...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Social- og sundhedsassistent til Område 3 - fast stilling med blandede vagter aften/dag

Skive Kommune

Område 3 er et område med 5 plejecentre beliggende i henholdsvis Højslev, Hald, Rønbjerg, Hem og Skive (Marienlyst) Vi søger en SSA med tjeneste indtil videre på Hem Ældrecenter. Vi tilbyder en fast stilling med blandede vagter aften dag, timeantall...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:4. marts 2018

Medarbejder til bofællesskab

Bofællesskaberne Kærsangervej

Social- og sundhedsassistent, pædagog eller tilsvarende uddannelse Handicap i Viborg Kommune søger en medarbejder til Bofællesskabet Kærsangervej. Stillingen er på 30 timer ugentlig fra 15. marts 2018 eller snarest derefter. Der vil være skiftende a...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Social- og sundhedsassistent til Område 3, Marienlyst

Skive Kommune

Viborg
Område 3 er et område med 5 plejecentre beliggende i henholdsvis Højslev, Hald, Rønbjerg, Hem og Skive (Marienlyst) Vi søger en SSA med tjeneste indtil videre i plejeboliger på Marienlyst Plejecenter. Stillingen er på gennemsnitlig 30 timer pr. uge ...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:3. marts 2018

Teamkoordinator SOSU. Hjemmeplejen Skive/ Højslev

Skive Kommune

Viborg
Teamkoordinator for SOSU i Hjemmeplejen Skive Højslev område SYD Pr. 1. maj. 2018. 37 timer uge på hverdage. Skive Højslev hjemmepleje dækker hele Skive by samt områderne ud til kommunegrænsen. Vi er pr. 1. januar 2017 blevet til ét område, og vi er...