Social- og sundhedsassistent

Har du lyst til at indgå i et stærkt fagligt miljø, hvor vi har fokus på kvalitet og sætter borgeren i centrum?

Da en af vores gode kollegaer har besluttet at gå på efterløn søger vi nu en kollega, der vil være med til at arbejde målrettet med vores kerneopgave og løfte den helt ud i yderste led:

”Sammen skaber vi en hverdag, hvor borgerne tager ansvar og deltager aktivt for at opnå det bedste liv. Sundhed & Pleje bidrager effektivt med faglighed af høj kvalitet for at understøtte udvikling og sammenhæng. ”

Jobbet:

Afdelingen består af 17 boliger, der er målrettet til borgere med en demenssygdom.

Din arbejdsdag kommer til bestå af alt lige fra grundlæggende sundheds- og sygeplejeropgaver til de mere komplekse opgaver. Du indgår i et tværfagligt samarbejde med bl.a. social- og sundhedshjælpere, sygeplejersker, fysioterapeuter og praktiserende læger, når du skal planlægge og koordinere behandlingsforløb. Derudover forventer vi, at du indgår i tæt dialog med borgere og pårørende om sygdoms- og behandlingsforløb, ligesom der bl.a. vil være stort fokus på dokumentation.

Du bliver en del af et stærkt fagligt miljø, hvor vi har fokus på sparring og på det gode samarbejde på tværs af faggrupper. Vi vil gerne udvikle os, og der er derfor god mulighed for at afprøve nye måder at løse opgaverne på. Vi er akkrediteret efter Den danske Kvalitetsmodel og arbejder fortsat målrettet med systematisk læring og kvalitetsudvikling.

Vi har et godt arbejdsmiljø, hvor vi har fokus på dialog, respekt og anerkender hinandens faglighed og styrker. Der er tillid mellem medarbejdere og ledelse og frihed under ansvar og god mulighed for indflydelse.

Strandcentret ligger tæt ved både indkøbsmuligheder, offentlig transport og naturoplevelser og tilbyder en række forskellige aktiviteter for borgerne. Det er et moderne byggeri med store glasfacader, hvor lyset kommer ind og store arealer med grønne planter. Centret rummer 79 plejeboliger fordelt på tre afdelinger. Du kan læse mere om Strandcentret på kommunens hjemmeside.

Om dig :

Vi forventer, du er uddannet social- og sundhedsassistent, gerne med erfaring inden for demensområdet, har lyst til at arbejde digitalt og er god til skriftligt og mundtligt dansk.

Som person er du empatisk, har en naturlig en interesse for mennesker, og du kan lide at arbejde med ældre mennesker med kognitiv svækkelse. Derudover forventer vi, at du:

  • Tager ansvar og færdiggør dine opgaver til tiden.
  • Er en god formidler der er i stand til at kommunikere anerkendende
  • Bevarer overblikket i en til tider hektisk hverdag med flere uforudsete situationer
  • Tager initiativ, bidrager til udviklingen af opgaveløsningen, kommer med forslag til forbedringer og udvikler nye måder at gøre ting på

Øvrige oplysninger:

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til relevant overenskomst på 35-37 timer ugentligt, fortrinsvis i dagvagt.

Det er en del af Greve Kommunes ansættelsespolitik, at der fremvises straffeattest.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Rikke R Hansen på. tlf. 22417689

Du kan finde mere information om Greve Kommune på http://www.greve.dk.

Der vil blive afholdt samtaler d. 14 Maj 2018


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Social- og sundhedsassistent

Greve Kommune

Greve
Vi opnormerer vores personale og søger derfor Social og Sundhedsassistenter til Rehabiliteringscentret i Greve Kommune Vi har gennem et stykke tid haft en høj belægning på vores Rehabiliteringscenter og vælger derfor at opnormere i vores personalegr...
Indrykket:4. april 2018
Udløbsdato:22. april 2018

SOSU-assistent til Kompetencecenter for Demens, Greve Kommune

Greve Kommune

Greve
Som vores nye SOSU-assistent vil du få en stor selvstændighed i arbejdet, i en virksomhed med mange fagligt dygtige kolleger. Du bliver en del af et stort, godt arbejdsfællesskab, hvor vi arbejder ud fra et fælles værdigrundlag og vision og vi arbej...
Indrykket:13. april 2018
Udløbsdato:26. april 2018

Social og sundhedsassistent søges til nattevagt på Plejecenter Toftehøjen

Roskilde Kommune - Plejecenter Toftehøjen

Køge
Toftehøjen søger ansavarsfuld assistent til nattevagt. Vi er et hus med meget liv og aktivitet, hvor der både er tilknyttet et sundhedscenter og aktivitetscenter som flittigt bliver benyttet. Vi har i alt 24 plejeboliger og 58 ældreboliger som ligge...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:4. maj 2018

Torstorp Pleje og Rehabiliteringscenter søger SSH/SSA til sommerferie vikariater.

Høje-Taastrup Kommune

Høje-Taastrup
Vi søger SSH og SSA i sommervikariater fra perioden juni -september. Vikariaternes længde kan være forskellige og efter aftale. Stillingerne er både dag aften blandede. Du har weekendvagt hver 2. weekend eller efter aftale. Vi søger også timelønnede...
Indrykket:12. april 2018
Udløbsdato:24. april 2018

SOSU assistent eller sygeplejerske søges til dreng i Taastrup

P.P. HANDICAPSERVICE ApS

Greve
Vi søger 2 hjælpere som har erfaring med epilepsi og som er uddannet Social og Sundhedsassistent eller sygeplejerske til en 9-årig dreng. Drengen har svære fysiske og psykiske funktionsnedsættelser. Han har epilepsi, som man skal være meget opmærkso...
Indrykket:12. april 2018
Udløbsdato:30. april 2018