Social- og sundhedsassistent

Er du social- og sundhedsassistent, og ønsker du at arbejde på et selvejende plejehjem, hvor vi respekterer hinandens personlighed og faglighed og hvor der er plads til at yde den omsorg, som vores beboere har brug for? Og har du lyst til at arbejde med positive og engagerede kollegaer i et godt, inspirerende og tværfagligt arbejdsmiljø? Så er du måske vores nye kollega!

Hos Lions Park Birkerød søger vi social- og sundhedsassistenter til aftenvagt. Stillingerne er på 28 timer ugentligt og med tiltrædelse hurtigst muligt.

Vi er et velfungerende hus med en skøn medarbejdergruppe bestående af social-og sundhedsassistenter og -hjælpere, sygeplejersker, fysio- og ergoterapeuter m.fl., som søger en ny kollega der vil tilføre faglige kompetencer, gode idéer og et smittende humør.

Hvem er vi?
Lions Park Birkerød er et selvejende plejehjem med lækre, lyse og moderne rammer. Vi har 81 plejehjemsboliger fordelt på 4 afdelinger. Derudover består Lions Park Birkerød også af 100 seniorboliger.

Lions Park Birkerød er et plejehjem med sjæl og hjertevarme, og hvor der er plads til forskellighed. Vi fokuserer på det gode liv, hvor nærvær, omsorg, anerkendende kommunikation, aktiviteter og oplevelser prioriteres, både for beboere og medarbejdere.

Vi uddanner SSH- og SSA-elever og sygeplejersker.

Hvem er du?
Som vores nye kollega har du en faglig styrke som social- og sundhedsassistent. Du er klar over, hvor stor betydning det har for beboeren, at de får ydet støtte til at få en meningsfyldt hverdag. Du begejstres ved at finde løsninger, der er til gavn for beboeren – sommetider små forandringer, andre gange ændringer for livet.

Arbejdet som social- og sundhedsassistent er meget varierende. Derfor forventer vi, at du:
  • Har en bred sygdomsindsigt og er parat til at lære nyt i samarbejde med vores tværfaglige team.
  • Er god til at arbejde tværfagligt, både fordi du ved, hvad du kan og må, og fordi du har lyst til at få input og viden fra dine kollegaer og samarbejdspartnere.
  • Er nærværende og fordybende i dit samvær med beboerne – og at du forstår at tage dig tid til at være det, også på en travl dag.
  • Er åben, positiv og anerkendende i din kommunikation i forhold til beboere, pårørende og kolleger.
Hvad kan vi tilbyde?
I Lions Park Birkerød lægger vi vægt på høj faglighed og at vores medarbejdere er i konstant udvikling. Vores hverdag er præget at et godt humør, af varme og af indbyrdes respekt for hinanden. Her får alle en høj grad af medindflydelse. Derudover tilbyder vi vores nye kollega:
  • En god introduktion.
  • Indflydelse på egne arbejdsopgaver, arbejdsgange og indholdet i hverdagen.
  • En meget engageret medarbejdergruppe.
  • God faglig sparring på tværs af huset og af faggrupper.
Besøg os!
Har du lyst til at besøge os, se vores omgivelser og møde nogen af vores dedikerede medarbejdere, inden du ansøger stillingen, så kontakt Charlotte Bakke på telefon 46 11 26 03 for en nærmere aftale.

Du er også velkommen til at kontakte Charlotte, hvis du har brug for yderligere oplysninger eller har spørgsmål til stillingen.

Interesseret?
Send din ansøgning og dit CV via knappen ”Send ansøgning”. Vi behandler ansøgninger løbende og håber, at du vil ansøge hurtigst muligt. Alle ansøgninger behandles naturligvis fortroligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Se mere på vores ansøgersite: https://lionsparkbirkeroed.ofir.com


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Engageret SSA søges til dagvagt

Lions Park Birkerød

Birkerød
Kom og bliv vores nye kollega fra 1. april eller efter aftale. Vi søger en engageret SSA til dagvagt - en Ildsjæl med hjerte og rum for vores beboere. Brænder du for at bruge din uddannelse og dine kompetencer til at gøre en forskel for vores beboer...
Indrykket:10. marts 2020

SSA eller SSH med erfaring indenfor demensområdet søges til dagvagt

Lions Park Birkerød

Birkerød
Ildsjæl med hjerte og rum for vores beboere med demens søges til dagvagtBrænder du for at samarbejde med beboere med demenssygdomme og andre komplekse sygdomme.Brænder du for at bruge din uddannelse og dine kompetencer til at gøre en forskel for dem...
Indrykket:10. marts 2020

Social og sundhedsassistent til Hjemmeplejen Distrikt Specialteam

Rudersdal Kommune

Holte
Om jobbet Du bliver en del af Specialteamet, som består af sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter, i alt 18 medarbejdere. Specialteamet varetager opgaver hos hjemmeplejevisiterede borgere med psykiatriske diagnoser samt misbrugsproblemstil...
Indrykket:25. marts 2020

Social- og sundhedsassistent til lukket psykiatrisk akutmodtagelse i Hillerød

Psykiatrisk Center Nordsjælland

Hillerød
Brænder du for at arbejde med akutte psykiatriske patienter? Vi søger en dygtig social- og sundhedsassistent til vores afsnit. Vi er en lukket akutmodtagelse med plads til 14 patienter med alvorlige psykiske lidelser. Indlæggelsestiden er maksimum 7...
Indrykket:25. marts 2020

Solgaven: Er du social- og sundhedsassistent, social- og sundhedshjælper eller pædagog har du nu mulighed for at blive en del af vores botilbud for ældre mennesker med synshandicap

Solgaven

Farum
Bliv en del af Solgaven og vær med til at gøre en stor forskel for blinde og svagsynede ældre. Vi søger nye kollegaer til dag- og aftenvagt. Som ansat på Solgaven bliver du en del af et hus i konstant udvikling. Du skal have lyst til at medvirke til...
Indrykket:25. marts 2020