Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social og sundhedsassistent

Social – og sundhedsassistent

Om jobbet:

På Bofællesskabet Krogholmgård arbejder vi sammen om en højt specialiseret indsats indenfor både det sundhedsfaglige – og pædagogiske område med beboere med demens og geriatriske sygdomme.

Den daglige indsats handler om, at hverdagens praktiske, sociale og plejemæssige gøremål bliver udført med høj faglighed, empati og med fokus på den hverdagsrehabiliterende indsats, som understøtter at beboerne vedligeholder deres funktionsniveau og handlekompetencer længst muligt.

Du skal sammen med dit team planlægge tværfaglige indsatser, som understøtter det daglige arbejdsflow, så beboernes bliver stimuleret, og derved bliver aktive deltagere i eget liv, hvilket styrker den enkeltes mentale sundhed.

Vi afholder løbende tværfaglige beboerkonferencer, teammøder og har en årlig planlagt teamudviklingsdag, og benytter os af sagssupervision ved behov.

Vores tværfaglige metodearbejde tager udgangspunkt i Regeringens demenshandlingsplan og den viden der eksisterer og løbende udvikles indenfor demensområdet. Vi arbejder derfor med metoder som blandt andet: personcentreret omsorg, sansestimulering og integration, marte meo, ikke farmakologiske indsatser gennem socialpædagogisk tilgang og refleksion i praksis. Det sundhedsfaglige arbejde tager udgangspunkt i Sundhedsstyrelsens retningslinjer. Dokumentation er en naturlig del af din arbejdsdag, og sker i systemet FSIII/Nexus.

Din profil:

Du er uddannet social og sundhedsassistent. Hvis du ikke har erfaring indenfor denne målgruppe, sørger vi for den nødvendige oplæring.

Du holder af samspil med mennesker med en demenssygdom og kognitive udfordringer, og arbejder professionelt med både det sundhedsfaglige og pædagogiske blik i den daglige pleje og omsorg med beboerne. Du vægter samarbejde, faglighed og anerkendende tilgang højt og er klar til at samarbejde med både beboere, familier, kolleger og eksterne samarbejdspartnere. Du tager ansvar og bidrager aktivt til videreudvikling af Bofællesskabet Krogholmgård.

Derfor skal du vælge os:

Du bliver en del af en arbejdsplads med professionelle kolleger, der brænder for arbejdet med målgruppen. Du har gode sparringsmuligheder både i dine kollegaer som har forskellige faglige baggrunde.

I januar 2022 flytter vi til nye bygninger i Birkerød, og du kommer til at være med i en spændende proces, hvor vi sammen skal planlægge flytning og nytænke sammensætningen af beboere og medarbejderteams i de nye huse.

Medarbejderudvikling vægtes højt og udover sidemandsoplæring for du i introduktionsforløbet kurser i forflytning, medicinhåndtering, magtanvendelse og vores tværfaglige metodearbejde.

Ansættelsesvilkår:

Stillingen er på 32 - 35 ugentligt med arbejde hver 3. weekend. Der vil være mulighed for jævnligt at supplere med ekstra timer op til 37 timer ugentligt, dette vil skabe fleksibilitet både for dig og os.

Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Arbejdstiden vil være i tidsrummet mellem 6.45 – 23.15. Der er ansat fast natteam.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Om os:

Bofællesskabet Krogholmgård er beliggende i naturskønne omgivelser i Trørød, og er en tolænget stråtækt gård med tilhørende sidebygninger.

Vi er en tværfagligt sammensat medarbejdergruppe bestående af såvel sundheds som pædagogiske medarbejdere.

Vi vægter højt at beboerne oplever Bofællesskabet Krogholmgård som deres hjem. Det betyder blandt andet, at der værnes om den enkeltes integritet og identitet, samtidig med at man er en del af et fællesskab.

Vi arbejder ud fra den enkelte beboers behov i f.t. kommunikation, sociale relationer og fysisk aktivitet. Vi vægter selvbestemmelse højt og arbejder med respekt for at beboerne her har et langt og levet liv.

Samtaler afholdes løbende.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.