Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social og Sundhedsassistent

Social og Sundhedsassistent til fast stilling på ortopæd kirurgisk afdeling i Holbæ

Vi søger en SSA, nyuddannet eller erfaren. Afdelingen har mentorordning, som tilpasses dine kompetencer

Det tværfaglige samarbejde prioriteres højt, og du bliver en del af et faglig dygtigt team af læger, sygeplejersker, social og sundhedsassistenter, lægesekretærer, farmakonomer, fysioterapeuter og serviceassistenter i afdelingen. I Ortopædkirurgisk afdeling indlægges patienter til undersøgelse og behandling. Se nærmere på https://www.regionsjaelland.dk/sundhed/geo/holbaeksygehus/afdelinger/ortopaedkirurgisk-afdeling/Sider/default.aspx.

Nogle forløb strækker sig over timer, andre i flere dage. Der er et stort flow i afdelingens patienter, så arbejdsdagen er ikke lig den forrige. Dog er opgaverne kendte.

Afdelingens udvikling prioriteres højt, og dine muligheder for at lære nyt, samt bidrage med din viden vil være central.

Som SSA i ortopædkirurgisk afdeling, vil du typisk være en del af et team omkring flere patienter. Du vil arbejde med patienter, svarende til dit kompetence niveau og altid kunne referere til en sygeplejerske i teamet. Som SSA i afdelingen, skal du have fokus på basispleje, mobilisering, ernæring og bistå sygeplejersken i akutte situationer.

Afdelingen tilbyder

 • Mentorordning. Forløb med mentor planlægges i et struktureret introduktionsforløb de første 4 uger afhængig af nuværende erfaring og kompetencer. I denne periode følger du din mentors arbejdsplan. Hvis du er nyuddannet eller endnu ikke har arbejdet på et sygehus, vil din introperiode sammensættes, så du bliver tryg ved de plejeopgaver, du i samarbejde med sygeplejersker skal udføre

 • Mødetider: Vi møder kl 7.30 i dagvagter, hvilket passer fint med de flestes familiers morgenrutiner. Dog vil der som SSA i afdelingen, være en tidlig vagt på hverdage, hvor opgaven er at gøre operationspatienter klar til operation.

 • Arbejdsmiljø. Et åbent og tolerant arbejdsmiljø hvor den enkelte har mulighed for at udvikle sig gennem komplekse opgaver i arbejdet med patienterne

 • Afdelingen har fremmøde af farmakonomer, som dispenserer og administrerer den ordinerede medicin. Fra 1. marts 2021 er farmakonomerne i fremmøde 365 dage om året.

 • En særdeles velfungerende og ambitiøs Sundhedsplatforms superbruger organisation, som er tilgængelig

 • Udskrivelseskoordinator som er ressourceperson ved komplekse overgange. Samme kollega er ansvarlig klinisk underviser for afdelingens uddannelsessøgende

 • Vagtplanlægger som bistår afdelingssygeplejersken med tjenestetidsplanlægning

 • Skills, afdelingen gennemfører skills for alle SSA’er med emner fra klinikken, svarende til kompetencenivaeu.

 • Tæt sparring med souschef og afdelingssygeplejerske gennem planlagte introduktionssamtaler samtaler det første år

 • Hver uge tilbydes undervisning i kliniknære emner. Herudover afholdes refleksionstimer ved seniorkollega.

 • Sekretærer i fremmøde alle ugens dage og på hverdage også om aftenen. Sekretærkollegaer håndterer bestilling af ordinerede prøver og undersøgelser og bidrager aktivt til afvikling af afdelingens strukturerede patientforløb.

 • Medhjælpere i afdelingen er i fremmøde alle ugens dage.

 • Godt socialt tværfagligt fællesskab, hvor vi arbejder med principperne i social kapital og relationel koordinering.

 • Målrettet kvalitetsudvikling og kvalitetssikring, hvor du vil få gode muligheder for at påvirke den faglige profil gennem deltagelse i LEAN-møder og som medlem af et af vores tværfaglige teams.

 • Efter to års klinisk erfaring, vil du blive lært op til at få stuegang på 2 patienter.

 • Timenorm samt ansættelsesdato kan tilpasses dine ønsker. Høj grad af medbestemmelse i vagtplanen, hvor plejepersonalet selv deltager i planlægning af fremmøde.

 • Ansættelse pr 1. april eller efter aftale.

 • Der kan formidles kontakt til en kollega, hvis du ønsker indblik i det daglige arbejde i afdelingen. Kom gerne forbi til en kop kaffe og rundvisning.

 • Der vil blive kaldt ind til samtaler løbende.

  Har du brug for yderligere oplysninger eller har du lyst til et besøg i afdelingen, kan du kontakte afdelingssygeplejerske Pia Brandborg, telefon 59 48 44 86 eller mail: pbb@regionsjaelland.dk Eller souschef Sandra Raun 59 48 44 88 sandn@regionsjaelland.dk

Om Holbæk Sygehus

Holbæk Sygehus er en innovativ arbejdsplads med masser af muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi vil være førende i diagnostik og behandling af almene og hyppigt forekommende sygdomme, og vi har velfungerende forskningsmiljøer på disse områder.

Vi er et ambitiøst og veldrevet sygehus med en flad ledelsesstruktur – så vejen fra idé til handling er kort. Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet. Du kan se mere om  job på Holbæk Sygehus her.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.