Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedsassistent (aftenvagt) med godt humør og roligt overblik søges til Damsøgaard - et lille og hyggeligt plejehjem i Vanløse

Motiveres du af forskelligartede opgaver og et tæt samarbejde med dine kollegaer, hvor vi løser opgaverne i fællesskab? Forstår du samtidig at sprede godt humør og få et smil frem hos dem omkring dig? Så er det dig, vi ønsker som vores nye kollega.

Du kan blive vores nye medarbejder, hvis du

  • dagligt engagerer dig i vores beboere og med din faglige viden formår at bevare det rolige overblik, som er særligt vigtigt, når du arbejder med demente beboere.
  • trives rigtig godt med at løse en bred vifte af sundhedsfaglige problemstillinger. Du er ikke bleg for at tage fat på alle typer opgaver, som skal løses effektivt og kreativt, så det frigiver tid til den nære kontakt med vores beboere og pårørende.
  • tager initiativ og bidrager til sociale aktiviteter.
  • har det gode humør og en god portion humor, som spreder smil blandt kollegaer og beboere.
  • bidrager til at det gode samarbejde, så vores fællesskab styrkes.

Hvad kan du forvente af os?
Vi ved naturligvis godt, at hvis du skal lykkes med ovenstående, kræver det også noget af os. Derfor kan du godt forvente, at vi bl.a. tilbyder dig engagerede og dygtige kollegaer, som står klar til at hjælpe dig – og ikke mindst en ledelse, som er synlig, nærværende, og som forstår at sætte retningen. Vore beboere er glade for at bo her, og de pårørende er glade for at komme hos os.

Den nære relation i centrum i hyggelige omgivelser
Damsøgaard er et lille og hyggeligt plejehjem med 36 beboere. Vores størrelse gør bl.a., at beboere og medarbejdere kender hinanden rigtig godt, og at der i hverdagen er ro og tid til at have fokus på de nære relationer og det gode fællesskab. Det vægter vi meget højt.

Vi er også utroligt glade for vores rammer – især vores grønne have, som er en oase for vores beboere.

Og så til det praktiske
Stillingen er på 28 timer om ugen med kontakt til 15 beboere i stuen. Efter grundig introduktion skal man regne med indimellem at være ansvarshavende for hele huset. 

Har du brug for at vide mere om stillingen og Damsøgaard, så er du mere end velkommen til at kontakte afdelingsleder Isabel Kronholm på 3877 3624 eller forstander Jytte Hansen på 4048 5756. Du kan også læse lidt mere om os ved at klikke her.

Københavns Kommune tilbyder flere medarbejderfordele som rabatter på adgang til Tivoli, Zoo, SATS, flere teatre samt dejlige feriehuse m.m.

Ansættelse snarest muligt.

Søg via nedenstående link senest mandag den 12. april 2021

Om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen
Vores hverdag handler om mennesker. I Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er der fleksibel arbejdstid, som indebærer, at du har medindflydelse på din arbejdstid. Hvis du er sygeplejerske, sosu-assistent eller sosu-hjælper, har du derudover fra 1. september 2020 ret til at få fuld tid, hvis du ønsker det.
Se mere om os på vores-hverdag.dk 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.