Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedsassistent, der hungrer efter fysisk aktivitet, miljøterapi og relationsarbejde.

Tænker du: ”Det lige mig!”, så læs lige vores stillingsopslag.

Har du lyst til at blive en del af vores team og arbejde indenfor den intensive psykiatri, i en varieret hverdag, hvor to dage sjældent er ens?

Du vil blive en del af en hverdag med høj faglighed, hvor den psykiatriske håndtering af patienterne går hånd i hånd med koordinerende arbejdsopgaver.

Du vil møde patienter i forskellige aldre, og din tilgang og pleje vil variere og være recovery-orienteret. Du vil være i tæt samarbejde med centrets øvrige afsnit.

Vi anerkender engagement og initiativ – det vil sige, at gode forslag vil altid blive hørt og værdsat. På vores afsnit arbejder vi med resultatforbedringer, og vi vil altid handle på gode forslag.

Hvorfor skal du søge jobbet hos os?
Vi sørger for, at du er godt klædt på til jobbet med en mentor og støtte fra kollegaer. Du kommer på en grundig introduktion til det psykiatriske speciale på vores obligatoriske kurser for nyansatte.

Vi har supervision en gang om ugen, hvor du kan vende det mere udfordrende patientforløb med erfarne psykologer og kolleger.

Et godt arbejdsmiljø. Vi arbejder efter Safewardsmodellen, som vi mener understøtter høj faglighed og er nøglen til et godt og sundt arbejdsmiljø. Vi har adskillige vedligeholdelsesinstruktører, der er til for at give dig sparring og støtte, når vi arbejder deeskalerende og med forebyggelse af tvang.

Du bliver intensivt trænet i konflikthåndtering – herunder en uges kursus i deeskalerende teknikker såvel i fysiske greb. Vi ved, at sport og bevægelse er godt for patienterne - også afledende i akutte situationer, hvorfor du vil blive en vigtig ressource til fysiske aktiviteter og ikke mindst miljøterapi.

Hvem er du?
Du er autoriseret social- og sundhedsassistent, er nysgerrig og optaget af plejefaglig udvikling. Du er åben, rummelig, positiv og har gode samarbejdsevner samtidig med, at du kan tage ansvar og kan arbejde selvstændigt.

Du har et godt overblik, og du kan lære fra dig, og være en god inspirator til nye kollegaer. Du har et hjerte for aktiviteter, hvor patienter kan medinddrages. Erfaring ser vi gerne, men ikke nødvendigvis indenfor psykiatri.

Om afsnit 8
Vi er et intensivt lukket afsnit med 16 sengepladser (enestuer), hvor vi modtager patienter med diagnoser indenfor hele det psykiatriske spektrum. Derfor vægter vi tværfaglighed og samarbejde mellem forskellige faggrupper højt i en hverdag, hvor vi søger at medinddrage patienter i samtale, nærvær og aktivitet.

Aktuelt er vi opstartet med Safewards – 10 interventioner som skal medvirke til nedsættelse at tvang, hvor alle faggrupper og patienter arbejder engageret sammen. Det vil vi gerne have dig med ind i.

Ansættelsesvilkår
Stillingen er på fuldtid i blandede vagter, med weekendvagter hver 2 eller hver 3 weekend. Stillingen er til besættelse snarest muligt.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Ansøgningsprocedure
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til afdelingssygeplejerske Karina Andersen på mail karina.poller.andersen@regionh.dk eller telefon 30 22 61 89 eller til souschef Michael Urhammer 38 64 50 06.

Ansøgningsfrist senest den 22. september 2020, kl. 08:00.

Ansøgning, CV, uddannelsespapirer og andre relevante dokumenter sendes via linket på siden.
Vi indkalder løbende til ansættelsessamtaler.

Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads her: "Job i Psykiatrien".

Om Psykiatrisk Center Ballerup
Vi er et stort universitetshospital og vi har mange medarbejdere. (cirka 850) i vækst med en lang række ambulante tilbud, døgnåben akutmodtagelse og 160 sengepladser.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.