Social- og sundhedsassistent: Drømmer du om at få lov til at være med til at skabe tryghed i hjem med alvorligt syge og handicappede børn?

Har du lyst til at arbejde med en bred vifte af børneopgaver, hvor du får mulighed for at bringe alle dine sygeplejefaglige kompetencer i spil - og samtidig skabe tryghed?

Hvis ja, så er det dig, vi søger!


Det Sundhedsfaglige Børneteam søger nemlig en dygtig social- og sundhedsassistent til en stilling som rådighedsvagt/akutvagt til børneopgaver rundt omkring i Jylland.

Stillingen indebærer, at du vil blive tilkaldt til vagtdækning i børnenes hjem, når der opstår et akut behov. Det er derfor en fordel, hvis du har en bred erfaring indenfor faget, da du vil møde børn med en bred vifte af medicinske diagnoser og dermed forskellige behov for sygepleje.
Der vil i din opstart foregå oplæring ved nogle af vores børn, sådan at du efter endt oplæring vil kunne dække vagter selvstændigt i alle hjemmene, når akut behov opstår.

Stilling er fuld tid med vagt hjemmefra. Vagtformen kan både være dag og nat, og timetallet er afhængigt af det akutte behov.

Opgaverne er som beskrevet fordelt rundt omkring i Jylland, og du skal derfor forvente transporttid til de forskellige arbejdssteder (børnenes hjem).

Vi forventer, at du:

 • brænder for sygepleje af børn
 • arbejder selvstændigt
 • er yderst ansvarsbevidst
 • motiveres af forskelligartede opgaver
 • er god til at skabe relationer og skabe tryghed
 • er omstillingsparat og fleksibel

Derudover er det en fordel, hvis du har erfaring med:

 • sygepleje af børn
 • en bred vifte af forskelligartede sygeplejefaglige opgaver


Vi tilbyder:

 • En spændende, alsidig stilling med mulighed for faglig udvikling
 • Tid og ro til at udøve kvalitativ sygepleje
 • Klart definerede arbejdsopgaver

Løn og ansættelsesforhold

Anættelsen følger landsoverenskomst for handicaphjælp i eget hjem (minus BPA), og grundlønnen er derfor 22.199,90 kr. plus eventuelt erfaringstillæg.


Ansøgningsfrist

Samtaler vil blive afholdt løbende, og tiltrædelse er hurtigst muligt. Tøv derfor ikke med at sende din ansøgning afsted til os.


Vi glæder os til at høre fra dig

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os på mail job@boerneteam.dk.
Vil du lære os lidt bedre at kende, kan du læse meget mere om os på vores hjemmeside www.boerneteam.dk eller få et lille indblik i vores hverdag på vores Facebook-side www.facebook.com/DetSundhedsfagligeBoerneteam.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, som du skal sende til job@boerneteam.dk eller pr. post til Det Sundhedsfaglige Børneteam, Biografgade 3, 4. sal, 8900 Randers C.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:30. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Social- og sundhedsassistent: Drømmer du om at få lov til at være med til at skabe tryghed i hjem med alvorligt syge og handicappede børn?

DET SUNDHEDSFAGLIGE BØRNETEAM

Har du lyst til at arbejde med en bred vifte af børneopgaver, hvor du får mulighed for at bringe alle dine sygeplejefaglige kompetencer i spil - og samtidig skabe tryghed? Hvis ja, så er det dig, vi søger! Det Sundhedsfaglige Børneteam søger nemlig ...
Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:18. marts 2018

OMRÅDE NORD - Sygeplejerske eller social- og sundhedsassistent til Center Åbakken

Randers Kommune

Randers
30 timer ugentligtHar du lyst til at arbejde på vores korttidspladser på Åbakken?Kan du indgå i en dynamisk, engageret og nysgerrig personalegruppe, hvor medindflydelse og medbestemmelse vægtes højt og hvor faglig udvikling har stort fokus så er det...
Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:27. februar 2018

Randers Social- og Sundhedsskole søger SPS-medarbejder

Randers Social- og Sundhedsskole

Randers Social- og Sundhedsskole søger SPS-medarbejder Randers Social- og Sundhedsskole søger en medarbejder med erfaring og viden inden for specialpædagogisk støtte, SPS. Din indsats skal bevirke at eleverne får større udbytte af undervisningen og ...
Indrykket:22. februar 2018
Udløbsdato:29. marts 2018

Social og sundhedsassistent - Fast nattevagt

Hjemmepleje- og Hverdagsrehabilitering - Distrikt Vesterparken/Nat

Viborg
Social- og sundhedsassistent til Hjemmeplejen Viborg Kommune Trives du med udfordringer, komplekse opgaver og faglig udvikling af dine kompetencer? Brænder du for et arbejde i tæt samarbejde med borgeren i borgerens eget hjem? Så tilbyder vi DIG cha...
Indrykket:23. februar 2018
Udløbsdato:13. marts 2018

Plejecentret Møllegården i Hadsten søger social- og sundhedsassistent

Plejecentre Favrskov Nord

Favrskov
Plejecentret Møllegården i Hadsten søger social- og sundhedsassistent En stilling som social- og sundhedsassistent 30 timer pr. uge i kombinationsstilling dag og aften (primært dag) er ledig fra 1. maj 2018. Da en af vores medarbejdere søger nye udf...