Social- og sundhedsassistent elever 2018

Syddjurs  Kommune søger Social og sundhedsassistentelever
 
Vil du være med til at gøre en forskel for mennesker, der har brug for sygepleje og rehabilitering i borgerens eget hjem eller i det nære og sammenhængende sundhedsvæsen, har du chancen nu, da Syddjurs Kommune søger Social og sundhedsassistentelever med skolegang i Randers eller Århus.
 
Uddannelsen starter den 1. august 2018 – med evt. senere start (afhængigt af merit).
Uddannelsen veksler mellem skole og praktik og giver dig mulighed for at skabe et godt fundament for job og karriere indenfor sundhedsområdet.
 
Du kan læse mere om uddannelsen indhold og opbygning her;

http://www.sosuranders.dk/uddannelser/social-og-sundhedsassistent/hovedforloeb-sosu-assistent/

http://www.sosuoj.dk/
 
For at komme i betragtning til optagelse på uddannelsen og ansættelse i Syddjurs Kommune, skal du:

   • Have gennemført grundforløb 2 Social og Sundhed ELLER
   • Have gennemført uddannelsen som social- og sundhedshjælper
   • Du skal kunne tage ansvar for egen læring og være motiveret for uddannelsen.
   • Du skal kunne møde kl. 7.00 på hverdage og i weekender på dine tildelte praktiksteder.

Arbejdsvilkår og løn i henhold til gældende overenskomst. Er du over 25 år, kan du søge om voksenelevløn. Du kan finde beskrivelse af kriterier og ansøgningsskema til voksenelevløn her:

http://www.syddjurs.dk/borger/aeldre/uddannelse-i-aeldreplejen/bliv-sosu
 
Ved ansættelse indhentes straffeattest
 
Frist for ansøgning er den 8. april 2018
 
Efter vurdering af de skriftlige ansøgninger, bliver du evt. indbudt til en Gruppesamtale tirsdag den 17. april i tidsrummet mellem kl. 14.00-15.45. Under samtalen med ansættelsesudvalget, har du mulighed for at uddybe din ansøgning. Gruppesamtalen foregår sammen med andre ansøgere.
 
Du får besked om evt. optagelse den 1. maj 2018.
 
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte uddannelseskoordinator Susanne Pallesen tlf. 51343682
 
”Syddjurs Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.”.

Du kan søge jobbet ved at klikke på ”Send ansøgning”. Vedhæft din ansøgning og dit CV. (De vedhæftede filer skal gerne være i pdf- eller word-format).

TIPS: Syddjurs Kommune anvender digital rekruttering, se ledige stillinger på Syddjurs. dk / job.

Syddjurs Kommune har omkring 42.000 indbyggere, fem hovedbyer og et stort opland med mange landsbyer. Vi er en kommune i udvikling og hvert år vælger mange familier at flytte hertil. Vores styrker er de aktive borgere, de mange bysamfund, en enestående natur og nærheden til storbyen Aarhus. Vi er en aktiv del af udviklingen i den midtjyske region, herunder Business Region Aarhus, der tilsammen tæller cirka 1,2 mio. indbyggere.
 
Syddjurs Kommune er den største arbejdsplads med cirka 3.200 engagerede medarbejdere. Gennem dialog med virksomheder, brugere og borgere sikres et fælles ansvar for kommunens udvikling. Vores Ledelses- og medarbejdergrundlag tager afsæt i kommunens vision ”Vi gør det – sammen” og i kommunens værdier; åbenhed, udvikling, respekt og kvalitet - som vi efterlever i hverdagen internt og i mødet med borgere og samarbejdspartnere.
 
 
 
 
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:30. januar 2018
Udløbsdato:5. marts 2018

Vil du uddanne dig til social- og sundhedsassistent?

Forenede Koncernen

Er du glad for at arbejde med mennesker og kan du se dig selv gøre en forskel for især ældre medborgere og deres pårørende? Er du også energisk, udadvendt og kan du tænke utraditionelt? Og er du en omsorgsfuld person som kan lide at arbejde i et tea...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Hjemmeplejen i Allingåbro søger en social- og sundhedsassistent

Norddjurs Kommune

Hjemmeplejen i Allingåbro søger pr. 1 marts 2018 eller snarrest herefter en social- og sundhedsassistent til en fast stilling. Stillingen er på 30 t uge med arbejde hver tredje weekend. Fortrinsvis i dagvagt. Vores område er geografisk stort, hvorfo...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:2. marts 2018

Social- og sundhedshjælper elever 2018

Syddjurs Kommune

Syddjurs søger social- og sundhedshjælperelever til ansættelse pr. 1. august 2018 med skolegang I Grenå, Randers eller Sosu-Østjylland (Århus). Vil du være med til at gøre en forskel for mennesker, der har brug for hjælp til personlig pleje, praktis...
Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Afløsere på tilkald, faste weekendafløsere samt til sommerferien Plejedistrikt Galten, Hjemmeplejen

Skanderborg Kommune

Vi søger både uddannede og ikke uddannede kollegaer, som interesserer sig for og gerne vil arbejde med ældre mennesker.Hjemmeplejen er et arbejdsområde, der er mangfoldigt, spændende og udviklende.Vi tilbyder oplæring og kompetenceudvikling blandt g...
Indrykket:18. januar 2018
Udløbsdato:21. februar 2018

Social- og sundhedsassistent søges til nattevagt

OK-Centret Egå

OK-Fonden Egå søger social- og sundhedsassistent til nattevagt 1. februar 2018, eller efter aftale, 28 timer uge Vil du arbejde i et unikt plejecenter med afsæt i visionen: LIVET SKAL LEVES - HELE LIVET Hos os er kvalitet, trivsel og det gode liv i ...