Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedsassistent eller basissygeplejerske med demenskoordinatorfunktion

Vil du være social- og sundhedsassistent/basissygeplejerske med demenskoordinatorfunktion på Voldumcentret?

Hvis du er ude efter et job, hvor du kan få lov til at udvikle dig fagligt og være en del af et stærkt arbejdsfælleskab – så se videre her!

Er du uddannet social- og sundhedsassistent eller sygeplejerske, og brænder du for at arbejde på et plejecenter med fokus på borgernes livskvalitet og hverdag, så er Voldumcentret stedet. Stillingen er på 30 timer ugentlig primært aftenvagter og enkelte dagvagter, og med arbejde hver anden weekend.

Fokusområder
Vores unikke center er kommunens mindste plejecenter med 20 boliger. På centret bor også vores kat, Pjevs, og to kaniner. Vi arbejder ud fra principperne om at skabe et leve-bo-miljø sammen med beboerne. Med det mener vi: Et sted, hvor beboerne så vidt muligt kan leve som før indflytningen og vedligeholde/understøtte deres funktionsniveau. Samtidig skal der være rum til omsorg, medindflydelse og ligeværdighed.

Muligheder for dig
Der lægges stor vægt på individuel kompetenceudvikling af medarbejderne i forhold til den enkeltes uddannelse og erfaring, så både hjælpere og assistenter kan føle sig udfordret i det daglige. Medarbejderne tilbydes ofte kurser, der kan udvikle teamet og højne det faglige niveau. Der er stor mulighed for sparring med centrets sygeplejerske, ergoterapeut, diætister og fysioterapeuter.

Som social- og sundhedsassistent/basissygeplejerske på Voldumcentret vil du opleve en spændende og udfordrende hverdag, der er præget af, at det er mennesker med både fysiske og psykiske problemstillinger, som vi skal varetage plejen og omsorgen for.
Det betyder, at man som social- og sundhedsassistent/basissygeplejerske vil få muligheden for at udvikle kompetencer løbende, og at man ofte vil møde borgere med nye problemstillinger.

Det nationale øgede fokus på mennesker med demens medfører, at vi har mulighed for at tilbyde en uddannelse til demenskoordinator i dette job. Vi arbejder desuden på en demenspolitik centralt i kommunen.

I disse år oplever vi en øget kompleksitet hos beboerne – og ved behov for behandling på hospitalet bliver indlæggelserne kortere og kortere. Det betyder øgede faglige krav hos medarbejderne, og at du er opdateret på den nyeste viden.

Forventninger
Vi forventer, at du som ny medarbejder har lyst og engagement til at være med til at udvikle vores leve-bo-miljø, og at du medvirker til en god udvikling af vores fælles arbejdsmiljø.
Vi arbejder hele tiden på at have et højt niveau i dokumentationen af vores indsats, hvorfor det forventes, at alle medarbejdere har fokus og interesse for dette. Vi har implementeret Cura journalsystem i 2018.

Vores værdier præger vores hverdag med

  • Nærvær
  • Faglighed
  • Udvikling
  • Selvbestemmelsesret og det gode liv
  • Humor
  • Aktiviteter
  • Værdighed
  • Leve-bo-miljø
En medarbejder siger: ”Her på Voldumcentret er der plads til fordybelse, nærvær og hyggeaftenener med beboerne. Vi er en del af beboernes hverdag i kraft af leve-bo-miljø-principperne og møder faglige kollegaer både i forhold til sparring og i forhold til at ville det gode arbejdsmiljø”.

Teamudvikling/ansvar
Medarbejderne på Voldumcentret har gennem flere år arbejdet med teamudvikling og påtager sig et stort medansvar for deres arbejdsplads og dermed beboernes hjem/hverdag. Der er en høj grad af decentralisering, og mange beslutninger tages af den enkelte medarbejder, der er tæt på beboeren. Alle medarbejdere varetager en del af de daglige funktioner/opgaver i teamet og planlægger selv f.eks. vagtplan og ferieafvikling. Vores samarbejde bygger på en åbenhed og dialog, der reelt praktiseres i hverdagen.

Vil du vide mere, så kontakt gruppeleder Rikke Moesgaard Skjødt på mobil 23 47 92 06 eller mail rms@favrskov.dk. Jeg giver gerne en rundvisning under hensynstagen til sundhedsstyrelsens retningslinjer for Covid 19.

Det er en forudsætning for ansættelsen, at den person, som vi ønsker at ansætte, ikke er straffet for forhold, som gør vedkommende uegnet til at bestride stillingen.

Samtale
Vi afholder ansættelsessamtaler den 21. oktober 2020, så det er vigtigt, at du kan afsætte tid denne dag.

Søg jobbet
Vi beder dig sende din ansøgning til Favrskov Kommune via linket. Du kan se alle ledige stillinger på www.favrskov.dk/job

Favrskov Kommune kan kun modtage ansøgninger sendt elektronisk

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.