Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedsassistent eller ergoterapeut til Favrskov Kommunes Rehabiliteringsteam

Har du viden om og stor interesse for hverdagsrehabilitering? Er du go’ til at arbejde motiverende og målrettet? Så læs videre her.

Vi søger 2 social- og sundhedsassistenter eller ergoterapeuter pr. 1. oktober eller snarest derefter. Begge stillinger er i Rehabiliteringsteamet på ældreområdet i Favrskov Kommune. Stillingerne er tidsbegrænsede til 6 måneder men med mulighed for forlængelse og eventuelt fastansættelse.

I teamet arbejdes der med hverdagsrehabiliterende indsatser hos borgere i eget hjem. Formålet med teamets indsats er at fremme borgers mestringsevne i hverdagen med udgangspunkt i borger ressourcer og behov, således borger bliver mest muligt selvhjulpen uden hjælp eller med mindre hjælp fra hjemmeplejen. Rehabiliteringsforløbet går derfor altid forud for visitation til personlig pleje eller praktisk hjælp. Forløbene er tidsafgrænsede.
Målgruppen er typisk borgere, der som følge af sygdom eller svækkelse har nedsat funktionsevne, hvor et rehabiliteringsforløb vurderes at kunne forbedre funktionsevnen og eventuelt nedsætte behovet for hjælp. Der kan ligeledes visiteres til et rehabiliteringsforløb hvis behovet for hjælp i hverdagen øges eller ændres.

Udover ovenstående kerneopgave skal teamet:

 • Medvirke til at udbrede rehabiliterings tankegangen på ældreområdet ved vidensdeling og samarbejde
 • Koordinere samarbejdet med både interne og eksterne samarbejdspartnere, således at borgerne oplever kvalitet og sammenhæng i rehabiliteringsforløbene
 • Medvirke til at videreudvikle rehabiliteringsindsatsen i kommunen

Dine faglige kvalifikationer
 • Du har en sundhedsfaglig uddannelse som social- og sundhedsassistent eller ergoterapeut
 • Du har bred erfaring fra det kommunale område inden for hjemmepleje, hjælpemidler, træning mv.
 • Du har viden om og praktisk erfaring med hverdagsrehabilitering
 • Du har viden om dokumentation i elektroniske journal (vi anvender Columna Cura)

Dine personlige kvalifikationer
 • Du kan arbejde selvstændigt, helhedsorienteret og tværfagligt
 • Du har gode samarbejdsevner, er imødekommende og handlekraftig
 • Du har gode kommunikative evner på skrift og i tale med såvel borgere som samarbejdspartnere
 • Du kan skabe struktur og arbejde systematisk
 • Du evner at motivere og inddrage
 • Du ser muligheder og har evne til at omsætte dem i praksis
 • Du har en positiv energi og du er stabil og robust

Om Rehabiliterings- og støtteteamet
Teamet er sammensat af social- og sundhedsassistenter og -hjælpere, ergoterapeuter og socialrådgiver, i alt ca. 14 engagerede medarbejdere.

Teamet hænger organisatorisk sammen med Visitation og Hjælpemidler og der samarbejdes tæt med bl.a. hjemme- og sygeplejen, hjerneteam og træningsafdeling. Teamet arbejder løbende med den faglige udvikling, som du har rig mulighed for at have indflydelse på.

Teamet har base i lokaler på Hjælpemiddeldepotet i Hadsten, og der køres ud i hele kommunen. Teamet møder ind kl. 7.30 på hverdage. Kørsel i egen bil honoreres efter statens takster. Kørekort er en nødvendighed. Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til overenskomst.
Timetallet er mellem 30-37 timer efter aftale.

Du får mulighed for at arbejde i en selvstændig stilling, hvor du kan bruge din erfaring og faglige viden og bidrage til den fortsatte udvikling af rehabiliteringsindsatsen i Favrskov kommune, som er et højt prioriteret fokusområde. Du arbejder sammen med et engageret og fagligt dygtigt team, visitatorer og øvrige samarbejdspartnere. Teamet arbejder med kørelister ud fra disponering af de rehabiliteringsydelser, som borger er visiteret til af Visitationen.

Yderligere oplysninger om stillingen
Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Ditte Kjeld Storm, tlf. 23 63 73 51, mail dimi@favrskov.dk.

Det er en forudsætning for ansættelsen, at den person, som vi ønsker at ansætte, ikke er straffet for forhold, som gør vedkommende uegnet til at bestride stillingen.

Samtale
Vi holder samtaler løbende.

Søg jobbet
Vi beder dig sende din ansøgning til Favrskov Kommune via nedenstående link senest d. 20. september 2020. Du kan se alle ledige stillinger på www.favrskov.dk/job

Favrskov Kommune kan kun modtage ansøgninger sendt elektronisk

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.