Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

social-og sundhedsassistent eller social-og sundhedshjælper til fast aftenvagt

Jordens skønneste beboere og verdens bedste personale, men vi mangler dig som kollega for, at det er perfekt! Vi mangler en 3. kollega til vores aftenvagt til vores 2 afdelinger, som består af 22 skønne beboere. Du vil have din gang og lære os alle at kende på de to afdelinger

Stillingen er på gennemsnitlig 28 timer pr. uge i 5/2 rul med weekendvagt hver 2. uge.

Så kan du gøre en engageret forskel for os, vores pårørende og dine kolleger - og medvirke til at styrke fagligheden og kvaliteten på vores afdeling, så er det lige netop dig vi søger :)

Det betyder meget for os, at

  • Du trives med at arbejde om aftenen
  • Du oprigtigt har lyst til at yde en god og kærlig pleje og omsorg
  • Du brænder for at gøre en forskel for os som beboere, og elsker at hygge med os
  • Du vil være social sammen med os, og stå for små aktiviteter på vores afdeling
  • Du sætter en store ære i at udføre en god og værdig pleje og omsorg for os
  • Vi ved, at du skal kunne begå dig i word og outlook men du også vil modtage oplæring i Nexus, som er det omsorgssystem der bliver brugt

Vi tilbyder dig:

En fantastisk afdeling, hvor vi er meget forskellige, men fælles er, at vi alle har behov for din hjælp. Vi er så heldige at have et dejligt team af engagerede og dedikerede kolleger, som hver dag tager sig godt af beboeren og gør deres for, at vores hverdagen er fuld af dejlige stjernestunder og livskvalitet.

Stor indflydelse i tilrettelæggelse af eget arbejde

Vi har vores egen teamleder, som også er en del af plejen og de daglige gøremål. Det giver os alle en høj grad af tryghed når nærledelse bliver prioriteret så højt.

Vi bor tæt ved S-tog og motorvej, så du kan nemt komme hertil.

Du vil bliver ansat på overenskomst med FOA og DI.

Nysgerrig?

Du skal være velkommen til at ringe til vores teamleder Jeanette Baad-Bakkendorff tlf.; 30670698 eller Lone Bondo tlf. 24496283 for at høre mere om os og vores afdelinger. Vi glæder os til at høre fra dig.

Ved ansættelse skal du fremvise straffeattest, og vi indhenter altid referencer.

Om Langagergård Plejecenter

Langagergård Plejecenter drives af Forenede Care i tæt samarbejde med Greve Kommune.

Langagergård er arbejdsplads for små 100 fastansatte medarbejdere, hvor vi alle arbejder på at skabe et plejecenter, hvor vi anerkender hinandens forskelligheder og faglige kompetencer. Vi er stolte af vores plejecenter, og det mærkes hurtigt på atmosfæren, når du træder ind ad døren. Vi tager alle et ansvar for, at vi hele tiden udvikler os både fagligt men også menneskeligt, for den vej igennem at kunne højne kvaliteten inden for den pleje og omsorg vi udfører.

Vi tilstræber hele tiden at bevare et arbejdsmiljø, hvor vi hjælper hinanden, og hvor vi viser hensyn, hvilket også er medvirkende til vores lave sygefravær. Vi ønsker en arbejdsplads, hvor det er tilladt at være opsøgende og stille spørgsmål.

Vi prioriterer nærhed til vores medarbejdere gennem synlig og nærværende ledelse, hvilket også er medvirkende til at skabe engagerede medarbejdere, som brænder for deres arbejde.

Langagergård har som en del af Forenede Care en flad ledelsesstruktur, hvilket gør, at det er nemt at blive hørt. Der er god mulighed for at være med i forskellige udvalg/faglige grupper. Hvis du som medarbejder har et ønske eller en ide, er det nemt at blive hørt og få en eventuel ide ført ud i livet. Der er tydelig nærledelse på Langagergård Plejecenter.

Læs mere om Forenede Care og Langagergård Plejecenter her


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.