Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

?Social- og sundhedsassistent eller social- og sundhedshjælper til kort aftenvagt på Bispebjerghjemmet

Vil du være en del af et særdeles velfungerende plejehjem? Som vores nye kollega bliver du en del af et hus, der summer af en venlig og imødekommende atmosfære, hvor der hersker en ånd af kreativitet, medmenneskelighed og faglig stolthed og identitet.  
 
Bispebjerghjemmet søger en dygtig social- og sundhedsassistent eller en social- og sundhedshjælper til en stilling på 14 timer om ugen til kort aftenvagt.
 
Stillingen er fra den 1. april 2018 eller snarest muligt. 
 
Bispebjerghjemmet
Vi har et godt tværfagligt samarbejde mellem boenheder, træning, aktivitet og køkken. Ligeledes har vi et godt samarbejde med vores venneforening og frivillige. Sammen med beboere og pårørende udvikler vi løbende vores praksis for En meningsfuld Hverdag og styrker hverdagsdemokratiet. Derudover tager vi udgangspunkt i Sundhedsforvaltningens reformprogram ”Aktiv og tryg – hele livet” og Ældrepolitikken.   
 
Vi bor på Tagensvej i København NV, og huset er gennemgribende renoveret med 90 torums boliger fordelt i seks teams. Vi har eget produktionskøkken, gode fælleslokaler, en café og have. Her er ca. 80 fastansatte og vi er uddannelsessted for ca. 20 elever om året.  
 
Om jobbet
Du bliver en del af vores teams, hvor der bor 16 individualister. Nogle beboere har en senhjerneskade eller en psykisk problemstilling. Derfor arbejder vi målrettet på at skabe sociale rammer, der matcher den enkelte beboer.  
 
Med din faglige viden og erfaring sikrer du, at beboernes behov og problemer bliver set, og du medvirker til at løse dem. Du skal samarbejde med aftenvagten og de andre korte aftenvagter.
 
Du er en dygtig social- og sundhedshjælper eller social- og sundhedsassistent, der
  • kan arbejde opsøgende, kreativt og selvstændigt
  • kan tage ansvar og arbejde for udvikling
  • kan indgå i den daglige opgaveløsning i teamet
Vi forventer, at du er personligt moden og at du vil tage aktivt del i at omsætte vores værdier til handlinger: at være nysgerrig – at fremme optimisme – at skabe balance.   
 
Yderligere spørgsmål
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte forstander Helle Ravn på 3530 2892.
 
Skriv en motiveret ansøgning, hvor du beskriver, hvorfor det netop er dig, vi skal ansætte i teamet.  
 
Søg stillingen via nedenstående link senest tirsdag den 20. februar 2018
Samtaler holdes i uge 8 og 9 2018.   
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her