Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedsassistent eller sygeplejerske med interesse for dobbeltdiagnoser til fast nattevagtsstilling på M20, Psykiatrisk Center Sct. Hans

Vi søger en social- og sundhedsassistent eller sygeplejerske, der trives med at arbejde i nattetimerne, og som er nysgerrig på dobbeltdiagnose specialet. På M20 hjælper vi patienter, der både har en psykisk lidelse og et misbrug (dobbeltdiagnose). Din kerneopgave bliver derfor at arbejde recovery-orienteret og misbrugsforebyggende.


Din hverdag og arbejdsopgaver

Sammen med resten af teamet får du ansvaret for at opretholde og udvikle kvaliteten og fagligheden i nattetimerne. Du vil i tæt samarbejde med vores patienters kontaktteam have medansvar for pleje og behandlingsforløbet samt dokumentationen af dette. Du får en vigtig rolle med at forebygge og reagere på afvigelser fra det forventede patientforløb fx ift. sygdomsforløb og behandlingsalliance.

I nattetimerne vil fokus være målrettet søvnoptimering og beroligelse med henblik på oprettelse og genetablering af normal døgnrytme. M20 deltager i et forskningsprojekt omkring brugen af søvnplaster til patienterne, så man kan undgå natlige tilsyn til de fleste patienter.

Derudover vil dine sygeplejefaglige opgaver omfatte medicinhåndtering, samt håndtering af somatiske problemstillinger.


Skøn natur og en terapeutisk tilgang til behandlingen
Afsnit M20 er beliggende i Fjordhus, der er omsluttet af de naturskønne omgivelser ved Roskilde Fjord og Boserup Skov. Det er et integreret afsnit og er som en del af Afdeling M førende i Danmark indenfor pleje og behandling af patienter med dobbeltdiagnoseproblematikker.

”Vi har fokus på det hele menneske og integrerer behandlingen.” – Sygeplejerske, M20

Vi er en afdeling, der arbejder ud fra en fælles behandlingsfilosofi, hvor kognitiv adfærdsterapi er fuldt integreret i tilgangen til patienterne og kulturen på afsnittet.


Hvorfor skal du søge job hos os?

  • Frivillig indlæggelse & tid til fordybelse. Patienterne er frivilligt indlagt, og anvendelse af tvang er minimal. Du kommer derfor til at arbejde med patienter, der er motiverede for at udvikle sig og opbygge en stabil hverdag. Behandlingsforløbene er på omkring 3 måneders varighed. Du får derfor mulighed for at arbejde indgående med patienterne samt følge op og handle på udsving i forløbet.
  • Et arbejdsmiljø med fokus på faglig udvikling. Vi har mange faglige drøftelser for at løfte kvaliteten af vores pleje og behandling og forventer derfor også, at du ønsker at bidrage til den fortsatte udvikling. Tilgangen til pleje og behandling er holistisk og sker i tæt samarbejde med patienterne og de tværfaglige kollegaer.
Vores forventninger til dig

Vi søger en kollega med interesse for specialet og den kognitive tilgang, og som kan byde ind med relevant erfaring og faglighed.

Derudover forventer vi, at du prioriterer vigtigheden af et godt samarbejde med patienter, pårørende og kontaktteamet. Du er tålmodig i din relation til patienten og er god til at motivere og inspirere til udvikling og forandring. Dette i et omfang og tempo, der passer til den enkelte.

For at blive taget i betragtning til stillingen skal du være autoriseret social- og sundhedsassistent eller sygeplejerske.


Løn- og ansættelsesvilkår

Du ansættes som fortrinsvis nattevagt. Tiltrædelse d. 1. marts 2021.

Ansættelse er efter gældende overenskomst.


Vi glæder os til at høre fra dig

Synes du, at ovenstående lyder interessant, så er vi meget interesseret i at høre om din motivation for at blive nattevagt på M20.

Søg via linket på siden senest d. 14. januar 2020. Du bedes uploade CV sammen med din ansøgning. Vi forventer at afholde samtaler i uge 3.

Har du nogen spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om stillingen eller afsnittet, er du meget velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske, Anne Carlsen på 23830529.


I Region Hovedstadens Psykiatri ønsker vi et sikkert og sundt arbejdsmiljø, der bidrager til, at alle medarbejdere får de bedste betingelser for at udvikle sig og trives. I den forbindelse tilbyder vi røgfrie arbejdspladser, løbende vedligeholdelsestræning og spændende karriereveje.

Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.