Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedsassistent - genopslag

Plejehjemmet Irlandsvej, Tårnby Rehabilitetscenter søger en faglig engageret social- og sundhedsassistent til fast stilling på afdeling C snarest muligt. Stillingen er primært dagvagt på 32 timer ugentligt med weekendvagt hver 3. weekend.

Plejehjemmet Irlandsvej er Tårnby Kommunes største plejehjem, med plads til 114 beboere, heraf 38 midlertidige beboere. Vi ligger i gode omgivelser tæt på offentligt transport, og har flotte lyse og nyrenoverede afdelinger.

Plejehjemmet består af 4 afdelinger samt en aktivitetsenhed og fysio-/ergoterapienhed, som vi arbejder tæt sammen med.

Afdeling C har plads til 22 faste beboere.

Vi er en gruppe af social- og sundhedshjælpere og -assistenter, der dagligt brænder for at gøre en forskel og give vores beboere en betydningsfuld hverdag. Vi har alle forskellige kompetencer, er gode til at sparre med hinanden i det daglige, og vi hjælper hinanden på tværs af fløjene. Der er fokus på faglig udvikling og kerneopgaven.

At passe borgere i plejebolig kræver i dag en høj faglighed, da beboerne ofte har mange konkurrerende sygdomme, der kræver en del observationer samtidig med, at vi skal give dem en værdig hverdag med omsorg og glæde.

I samarbejde med de øvrige faggrupper i huset arbejder vi helhedsorienteret, rehabiliterende og aktiverende med udgangspunkt i den enkelte beboers behov.

På plejehjemmet Irlandsvej arbejder vi med udgangspunkt i et fælles værdigrundlag, der giver næring til udvikling og trivsel, fordi vi i fællesskab kan se muligheder i stedet for begrænsninger.

Du kan læse mere om plejehjemmet på: https://www.taarnby.dk/borger/seniorer/plejehjem-i-taarnby/plejehjemmet-irlandsvej

Vi forventer:
  • At du er uddannet social- og sundhedsassistent med dansk autorisation
  • At du brænder for at arbejde med ældre mennesker
  • At du er stabil, og kan samarbejde
  • At du tager ansvar, og kan skabe overblik i en travl hverdag
  • At du kan arbejde selvstændigt og problemløsende

Vi kan tilbyde dig:
  • Grundig oplæring og introduktion
  • Gode kollegaer og synlig ledelse
  • Fokus på arbejdsmiljø og trivsel
  • Kompetenceudvikling og vidensdeling
  • Fleksibilitet i vagtplan

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst med FOA efter forhandling.

Kommunens ansættelsespolitik indebærer, at der ved ansættelse indhentes referencer fra tidligere og nuværende arbejdssteder. Har du været ansat i Tårnby Kommune, vil der altid blive taget reference herfra. Der skal desuden ved ansættelse forevises straffeattest. Ansættelsen vil være betinget af, at disse er tilfredsstillende.

Tårnby Kommune tilbyder en række personalegoder. Disse kan ses her.

Yderligere oplysninger

For yderligere oplysninger omkring stillingerne eller ved ønske for et besøg på afdelingen, er du velkommen til at rette henvendelse til plejehjemsleder Cathja Rasmussen på telefon 3246 8246.

Ansøgningsfrist: Løbende

Ansættelsessamtaler afholdes løbende. Jobpslaget vil blive fjernet fra Tårnby Kommunes hjemmeside, når stillingen besættes.

Ansøgning

Ansøgning med dokumentation for uddannelse, oplysning om eventuel tidligere beskæftigelse, eventuel arbejdstilladelse og bilag sendes via nedenstående link. Vær opmærksom på, at Tårnby Kommune benytter et elektronisk rekrutteringssystem. Du bedes derfor så vidt muligt søge stillingen via nedenstående link. Såfremt du søger stillingen pr. brev, skal dette indeholde de samme oplysninger, som kræves af det elektroniske rekrutteringssystem.

Behandling af personoplysninger

Tårnby Kommune er dataansvarlig for de personoplysninger, som du registrerer og sender til kommunen via rekrutteringssystemet eller på anden vis ved ansøgning om job.

Oplysningerne vil alene blive brugt i rekrutteringsprocessen. Medlemmer af ansættelsesudvalget, for den stilling du søger, får adgang til dine registrerede personoplysninger i den tid rekrutteringsprocessen løber. Behandlingen af oplysningerne vil naturligvis være fortrolig og sikker.

Vi opbevarer din ansøgning samt øvrige oplysninger i op til 6 måneder efter endt rekrutteringsproces. Herefter slettes de automatisk.

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder. Herunder ret til at se de personoplysninger du har registreret hos os og ret til sletning af oplysninger. Læs i øvrigt her om dine rettigheder. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte Tårnby Kommune, Organisations- og Personaleafdelingen. Adresse: Amager Landevej 76, 2770 Kastrup. Telefon: 3247 1280. E-mail: op2@taarnby.dk.

For henvendelse vedrørende den ledige stilling se kontaktoplysninger under overskriften 'Yderligere oplysninger'.

Har du spørgsmål til behandlingen af dine personoplysninger, og til hvordan dine rettigheder bliver udøvet i henhold til databeskyttelsesreguleringen, kan du kontakte Tårnby Kommunes databeskyttelsesrådgiver. Send e-mail sikkert: Link til Borger.dk
Telefon: 3247 1230. Ved brev: Tårnby Kommune, Organisations- og Personaleafdelingen, Amager Landevej 76, 2770 Kastrup, Att.: ”Databeskyttelsesrådgiver”.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.