Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedsassistent/-hjælper

Vil du være en del af et hjem, hvor beboerne inddrages i dagens gøremål? Har du viden om demensramte, og kan du møde vores beboere i øjenhøjde og støtte dem i at bruge egne ressourcer? Ser du muligheder frem for begrænsninger, og har du lyst til at arbejde sammen med engagerede, glade, spontane og gode kolleger? Så kan du meget vel være vores nye kollega.

Holmely søger snarest muligt en social- og sundhedsassistent eller social- og sundhedshjælper til fast aftenvagt. Stillingen er på 24½ timer i gennemsnit pr. uge, og der arbejdes hver anden weekend i ulige uger.  
 
Hvem er vi  
På Holmely bor 40 beboere i hver deres lejlighed. De 40 lejligheder er inddelt i 4 boenheder med hvert sit fælles køkken alrum. De 22 af lejlighederne er almene plejeboliger, mens de resterende 18 lejligheder er målrettet demensramte. Vi har også to fælles katte, en hund og fugle.  
 
Livet på Holmely bygger på principperne for Eden Alternative. Det betyder, at beboerne kan leve et hverdagsliv, hvor selvbestemmelse, spontanitet og ligeværd er bærende. En hverdag, hvor beboere og medarbejdere sammen planlægger dagen.  
 
Med principperne for Eden Alternative søges omsorgsplagerne ensomhed, kedsomhed og hjælpeløshed forhindret bl.a. ved hjælp fra dyr, planter og børn.  
 
Vi arbejder ud fra kommunens værdier, som er respekt, ordentlighed, arbejdsglæde, udvikling og åbenhed, og vi kan tilbyde dig en arbejdsplads med engagerede, glade, spontane og gode kolleger.  
 
Hvem er du  
Vi forventer, at du:  
  • er uddannet social- og sundhedsassistent eller social- og sundhedshjælper  
  • har viden og gerne erfaring med demensramte  
  • er bevidst om, hvilke faglige kompetence du har  
  • tager ansvar for udvikling af dine faglige og personlige kompetencer i forhold til de udfordringer, som er en del af livet på Holmely  
  • er god til at formulere dig både skriftligt og mundtligt  
  • møder beboeren i øjenhøjde og inddrager beboerens familie/venner, ligesom du aktivt bidrager til, at beboeren har et liv, der er værd at leve  
  • arbejder efter den filosofi, som Eden Alternative bygger på.  
Løn og ansættelsesforhold  
Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at du selv skal indhente straffeattest ved ansættelse. Dette kan du gøre digitalt med NemID på www.borger.dk eller www.politi.dk.  
 
Vil du vide mere  
For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte leder Annemarie Havndrup på tlf. 64 74 75 67.   
 
Ansøgningsfristen er den 23. februar 2018, og samtaler forventes afholdt den 27. februar 2018.   
 
Vi glæder os til at se modtage din ansøgning!  


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her