Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedsassistent i aftenvagt, Plejehjemmet Åbygård, Område Midt


Om jobbet
Plejehjemmet Åbygård er en arbejdsplads i udvikling – med fokus på besjæling og den rehabiliterende tilgang. Her skal det gode hverdagsliv leves sammen med beboerne på plejehjemmet.

Vi søger en dygtig og stabil social- og sundhedsassistent til en stilling som fortrinsvis aftenvagt. Stillingen er på 30 timer med weekendarbejde hver 2. weekend.

Du vil indgå i et team af dygtige stabile kolleger. Vi arbejder med besjæling i alle afkroge og med beboerne i centrum, så vi på den måde skaber en meningsfuld hverdag for den enkelte beboer.

Plejehjemmet har plads til 36 beboere og er beliggende i det skønne område i Åbyhøj med park og byliv.


Din profil

 • Du er faglig dygtig
 • Du kan arbejde tværfagligt
 • Du arbejder efter den rehabiliterende tilgang
 • Du har lyst til at skabe en god hverdag for beboerne
 • Du kan arbejde fagligt med dokumentation og bruger det aktivt
 • Du holder af mangfoldighed - både blandt beboerne og kollegaerne
 • Du er engageret og kan bidrage til et godt samarbejde med dine nye kollegaer
 • Du har et godt humør
 • Du kan lide at samarbejde med beboerne, pårørende og frivillige


Derfor skal du vælge os
 • Vi er med til at skabe et godt hverdagsliv for den enkelte beboer i samarbejde med pårørende og frivillige
 • Vi er en stabil medarbejderstab, som kan lide vores arbejde
 • Vi kommunikerer åbent og på en respektfuld måde
 • Vi samarbejder omkring beboerne på tværs af fagligheder
 • Vi lægger vægt på at skabe et godt hverdagsliv med forskellige daglige aktiviteter, hvor vi som personale har mulighed for at udfolde vores personlige kompetencer
 • Vi vægter det gode humør højt

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen ønskes tiltrådt den 1. april 2018.

Løn- og ansættelsesforhold er efter gældende overenskomst som social- og sundhedsassistent. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.


Hvis du vil vide mere
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til forstander Marlene Ravn Wegener på 51227803.


Ansøgning
Klik på ”søg jobbet” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Ansøgningsfristen er 18. februar 2018.

Vi forventer at afvikle jobsamtaler den 21. februar 2018.

I Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg har vi en generel politik om, at der ved ansættelser indhentes referencer og evt. straffeattest. Du må derfor forvente at blive anmodet herom, hvis vi tilbyder dig stillingen.


Om os
Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg (MSO) i Aarhus Kommune arbejder med omsorg for ældre og sundhed for alle borgere.

Hvis du vil vide mere om Sundhed og Omsorg, opfordrer vi dig til at gennemgå online minikurset Velkommen Ombord på Aarhus Kommunes Kursusportal. Kurset er lavet til nye medarbejdere og præsenterer dig for vores organisation, strategi og centrale temaer. Bliver du inviteret til samtale, forventer vi, at du som en del af din forberedelse har gennemført kurset. Kurset tager cirka en halv time. For at kunne tilmelde dig og gennemgå kurset skal du oprette dig som bruger af Kursusportalen med dit cpr-nummer. Du finder Kursusportalen https://aak.plan2learn.dk/  

Hvis du har problemer med at oprette dig, kan du hente hjælp i vejledningen http://www.sundhedogomsorg.dk/~/media/Subsites/Sundhed-og-Omsorg/Dokumenter/Vaerktoejer/Kursusportalen/Opret-dig-som-ny-bruger-paa-Kursusportalen---Borgeradgang.pdf  

Aarhus Kommune betragter mangfoldighed som en ressource og opfordrer derfor alle - uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold - til at ansøge stillingen.
Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her