Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedsassistent i skiftende vagter - fortrinsvist nattevagt - til Plejecentret Sølund

På Sølund lever beboerne livet for fuld musik.

Sølund har 150 beboere og ligger ved Søerne på Nørrebro. Vi er et profilplejehjem med speciale i musik. Vi bruger musikken som en del af plejen, som stemningsskaber og som aktivitet – og derfor er vores DNA, at på Sølund lever beboerne livet for fuld musik. Samtidig er vi et plejehjem, som ikke står stille, men udfordrer rutinerne og insisterer på, at faglighed og mennesker folder sig endnu stærkere ud. Vi elsker at tænke kreativt, vende tingene på hovedet og finde nye og bedre løsninger. Det gælder både ledere og medarbejdere.

Vi er en naturlig del af et farverigt lokalområde, hvor både beboere og ansatte skaber værdi og sætter aftryk.

På Sølund arbejder vi målrettet med at yde pleje og omsorg af høj kvalitet samt være nærværende i vores samvær med beboerne. Vores primære opgave er at skabe rammer for et godt hverdagsliv for beboerne, og vi forventer, at du som medarbejder tager ansvar og bidrager til denne mission.

Den profil og kompetence vi leder efter
Som social- og sundhedsassistent skal du være med til at højne fagligheden og implementere Københavns Kommunes indsatskatalog for sygepleje. Du skal være med til at kvalitetssikre alle opgaver, der handler om behandling, pleje og omsorg i hele beboerens forløb på plejehjem, fra indflytning til en værdig livsafslutning.

Vi søger dig, der trives med de fordele, der er i et job, som ikke nødvendigvis ligger i dagtimerne. Arbejdet indeholder skiftende arbejdstider med dag-, aften og nattevagter både på hverdage, i weekend og på helligdage. Som social og sundhedsassistent i skiftende vagter får du en helt særlig rolle, hvor du skal være med til at sikre det faglige niveau og kulturen også uden for den almindelige arbejdstid.

Stillingen er på mellem 28 og 35 timer om ugen. Ønsker du andet timetal, kan dette også drøftes ved samtalen. Stillingen er fordelt således, at man på 14 dage har tre til fire nattevagter og resten i enten aften- eller dagvagt.
Du har mulighed for selv at præge, om de skiftende vagter skal være dag- eller aftenvagter. 

Din rolle på Sølund
Vores drømmekandidat er social- og sundhedsassistent med nogle års erfaring fra plejecenter. Du har et solidt fagligt fundament, gerne med specialviden indenfor geriatri. Du kan identificere og vurdere sygeplejefaglige problemstillinger, igangsætte handlinger og evaluere dem, og så er du god til fagligt relevant dokumentation.

Du er dygtig til at kommunikere både med beboere, pårørende og kollegaer. Det er vigtigt, at du både kan arbejde i teams og selvstændigt og tage initiativ og ansvar. Du har overblik over dine kollegers styrker, svagheder og generelle kompetencer – og kan fordele opgaver derudfra.  Dokumentation og handleplaner er en del af hverdagen, og du skal derfor kunne tale og forstå dansk og kunne it på et solidt brugerniveau.

Vi leder efter en ny kollega, som kan være med til at kvalitetssikre alle opgaver indenfor behandling, pleje og omsorg for beboerne samt sikre en rolig nat.

Vi tilbyder
Du vil indgå i et tæt fagligt fællesskab med Sølunds øvrige sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter – heriblandt vil du have mulighed for oplæring og faglig udvikling hos tre fagstabssygeplejersker, som sikrer den nødvendige undervisning og mulighed for sparring, for at din sygeplejefaglighed understøttes. Lokalområdet inviterer til forskellige faglige netværk på tværs af byens plejecentre. 

Du skal være indstillet på at udvikle dig og lære løbende, dette via et godt introduktionsforløb, med efterfølgende uddannelsesforløb på 12 dage, som forløber over en periode på 1½ år.

De nødvendige praktiske informationer
Stillingen er på mellem 28 og 35 timer/ugentligt med weekendvagt hver anden uge eller efter aftale.
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Tiltrædelse 1. januar 2021 eller efter aftale.

Yderligere oplysninger
Har du brug for at vide mere om stillingen, er du mere end velkommen til at kontakte afdelingsleder Susanne Henriksen på 4022 2822.

Er du nysgerrig, kan du se en lille video om os her eller se mere på vores facebookside.

Søg via nedenstående link senest søndag den 22. november 2020

Om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen
Vores hverdag handler om mennesker. I Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er der fleksibel arbejdstid, som indebærer, at du har medindflydelse på din arbejdstid. Hvis du er sygeplejerske, sosu-assistent eller sosu-hjælper, har du derudover fra 1. september 2020 ret til at få fuld tid, hvis du ønsker det.
Se mere om os på vores-hverdag.dk.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.