Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social-og sundhedsassistent i vikariat til Neurologisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital, Roskilde

Vi søger en social- og sundhedsassistenter i et vikariat på 37 timer pr. uge til vort apopleksiafsnit.

Du ansættes i et afsnit med et godt arbejdsmiljø og en høj arbejdsmoral, hvor patientflowet er stort, hvor vi arbejder i teams og alligevel selvstændigt, struktureret med blik for detaljen.

Neurologisk erfaring er ikke nødvendigt, men du skal have lyst til at arbejde med patientgruppen og motiveret kunne fortælle hvorfor. Du forventes at have IT kompetencer på brugerniveau.

Vi tilbyder

  • Introduktion tilpasset dine erfaringer
  • En afdeling hvor det gode patientforløb er i fokus
  • Et godt tværfagligt samarbejde
  • Faglig sparring og supervision
  • Mulighed for både faglig som personlig udvikling

Yderligere spørgsmål til stillingen kan rettes til afdelingssygeplejerske Anne Christensen eller afdelingssygeplejerske Nikita Nielsen, 47 32 87 29.

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital vil være pioner i det danske sundhedsvæsen og definere en ny, bedre og anderledes måde at drive et sundhedsvæsen på. Med overskriften ”Patienten er alt” implementerer hospitalet en ambitiøs strategi, som vil sætte en ny retning for fremtiden. Missionen er patienten, og visionen er suveræn kvalitet.

Sjællands Universitetshospital er etableret som en organisatorisk enhed. Vi er således allerede nu i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne. Når bygningerne i Køge står færdige i 2023, vil regionens specialiserede behandlings-, forsknings- og undervisningsaktiviteter være samlet her. Læs mere om Sjællands Universitetshospital på her.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her