Social- og sundhedsassistent i vikariat til Ortopædkirurgisk Afdeling, Holbæk Sygehus


Har du lyst til at prøve noget nyt på Ortopædkirurgisk Afdeling på Holbæk Sygehus?

Vi søger en SSA på fuld tid til Ortopædkirurgisk Afdeling i et vikariat på et år.

Hvis du ønsker at arbejde med sygepleje til akutte og elektive patienter i korte og lidt længere patientforløb, hvor hverdagen kan være uforudsigelig og hvor ingen arbejdsdage er ens, så søger Ortopædkirurgisk Afdeling i Holbæk en sygeplejerske. Timenormen er 30-37 timer pr. uge efter aftale i blandede vagter fra 01.04.18 eller efter aftale med arbejde hver 2. weekend.

Din personlige og faglige udvikling vil komme i centrum, hvad enten du er nyuddannet SSA eller har erfaring i sygeplejefaget og/eller i det ortopædkirurgiske speciale. Der tilbydes kompetenceudvikling for SSA'er i et planlagt program i afdelingen ved afdelingens kliniske udviklingssygeplejerske.

Du vil komme til at arbejde i en afdeling i konstant udvikling med et stort patientflow. Du vil blive en del af vores tværfaglige teams, der arbejder med relationel koordinering i forhold til strukturerede, velbeskrevne patientforløb på de hyppigst forekommende ortopædkirurgiske diagnoser.

Hos os får du kompetente og fagligt engagerede kolleger, der fordeler sig mellem sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, læger, sekretærer, fysioterapeuter, farmaceut og medhjælpere. Alle har fokus på høj faglighed og arbejder tværfagligt i alle patientforløb. Humøret holdes højt, selv om der kan være travlt.

Du får i afdelingen tilbud om ugentligt tværfaglig undervisning i fagrelevante emner, og du tilbydes et struktureret introduktionsprogram, hvor du vil følge din mentors vagtplan i introduktionsperioden. Herudover afholdes sygeplejefaglig refleksion ved afdelingens kliniske udviklinssygeplejeske.

Afdelingen arbejder målrettet med kvalitetsudvikling og kvalitetssikring, og du vil få gode muligheder for at påvirke den faglige profil gennem deltagelse i LEAN-møder og som medlem af ét af vores tværfaglige teams.

Der vil fremadrettet være fokus på implementering af Sundhedsplatformen efter dennes opstart den 25.11.17.

Holbæk ligger centralt på Sjælland, og det er nemt at komme hertil med bil eller offentlig transport.

Har du brug for yderligere oplysninger eller har du lyst til et besøg i afdelingen, kan du kontakte afdelingssygeplejerske Pia Brandborg, 59 48 44 86.

Om Holbæk Sygehus
Holbæk Sygehus er en innovativ arbejdsplads med masser af muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi vil være førende i diagnostik og behandling af almene og hyppigt forekommende sygdomme, og vi har velfungerende forskningsmiljøer på disse områder.

Vi er et ambitiøst og veldrevet sygehus med en flad ledelsesstruktur – så vejen fra idé til handling er kort. Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet. Du kan se mere om Holbæk Sygehus her.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:18. februar 2018

Social- og sundhedsassistent til retspsykiatrisk lukket afsnit SL8, Psykiatrisygehuset Slagelse

Region Sjælland

Social- og sundhedsassistent til Regionale afdeling for Retspsykiatri (RAR) lukket afsnit SL8. Vi søger social- og sundhedsassistenter, der vil være med til at tegne psykiatriens fremtid. Du vil blive en del af vores allerede veletablerede plejeteam...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:18. februar 2018

SSA til Plejecenter Kr. Stillinge / Fritvalg

Slagelse Kommune

Har du brug for nye udfordringer?Så det dig vi mangler.Vi har en ledig stilling som social- og sundhedsassistent på 30 - 32 timer i dagvagt og med arbejde hver 2 weekend.Du må meget gerne være interesseret i at have elever.Du brænder for at arbejde ...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:20. februar 2018

Social- og sundhedsassistenter til Anæstesiologisk Afdeling, Sterilcentralen, Sjællands Universitetshospital, Roskilde

Region Sjælland

Er du en faglig stolt social- og sundhedsassistent og vil du være en del af vores team med en masse kompetente og hjælpsomme kolleger. Faste stillinger med ansættelse 01.04.18 er ledige i vores Sterilcentral. Vores team består af sygehjælpere, socia...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:18. februar 2018

Social- og sundhedsassistent ved Psykiatrisk Akut Modtagelse , Psykiatrien Øst i Roskilde

Region Sjælland

Slagelse
Vi søger en social-og sundheds-assistent i fast nattevagt 28-32 timer pr. uge efter aftale og ønsker. Vi søger en kollega med psykiatrisk erfaring til fast nattevagt med vagt hver 2. weekend. Vi forventer At du er uddannet social-og sundhedsassisten...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:20. februar 2018

Social- og sundhedsassistenter til lungemedicinsk sengeafsnit, Holbæk Sygehus

Region Sjælland

Slagelse
Er du interesseret i at arbejde på et lungemedicinsk afsnit med et attraktivt arbejdsmiljø så er det DIG vi søger. Social- og sundhedsassistenter søges til lungemedicinsk afsnit, Holbæk Sygehus. I fast stilling med et timeantal på 32-37 timer i blan...