Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social og sundhedsassistent; karriere og psykiatri - noget for dig?

Vi søger en social og sundhedsassistent som brænder for psykiatrien og har lyst til at være med til at gøre en forskel for vores fantastiske patientgruppe på sengeafsnit 5.

Der er tale om en fast stilling med opstart pr. 1/6-21 eller efter aftale. Stillingen er på 37 timer/uge med blandede vagter - herunder som udgangspunkt weekendarbejde hver 3 weekend i 8 timers vagter. Vi bestræber os på at du kun skal arbejde 2 typer i vagter (dag/aften eller dag/nat)

Masser af udvikling på Sengeafsnit 5 - hvem er vi:
Vi er et skærmet sengeafsnit med plads til 24 patienter. Vores specifikke patientgruppe er patienter der lider af personlighedsforstyrrelse, angst, depression og/eller har selvskadende adfærd.

Behandlingen af disse patienter kræver høj grad af tværfaglighed, hvor vi arbejder ud fra en fælles tilgang og behandlingsstrategi med henblik på at støtte patienterne til at mestre deres liv udenfor hospitalets rammer.

S5 er kendetegnet ved et højt fagligt niveau. F.eks. forsøger vi at forstå patienters selvskadende adfærd som et symptom på underliggende følelsesmæssige ubehag, kun med den forståelse har vi mulighed for at støtte patienten i at træffe anderledes valg end selvskade.

Vi varetager komplekse psykiatriske opgaver og som noget nyt er to af vores sengepladser blevet omkonventeret til intensive psykiatriske senge. Det nye behandlingstiltag har fokus på intensiv psykiatrisk behandling til mennesker med svær psykisk lidelse. Især patienter med selvskadende adfærd.

På S5 indlægges patienterne f.eks. til observation af symptomer samt opstart af behandling. Hverdagen på S5 bærer præg af mange forskellige opgaver i løbet af en dag, men vi har særlig fokus på relationsbehandling, miljøterapi samt at udvikle et behandlingsmiljø uden tvang, herunder Safewards og nonfarmakologiske tiltag.

Vi har fokus på at opkvalificere personalet med blandt andet uddannelse, undervisning, supervision og teammøder for at give personalet de rette kompetencer til at kunne yde den bedst mulige pleje og behandling til patientgruppen.

Hvem er du?
Om du er nyuddannet eller erfaren social og sundhedsassistent er ikke altafgørende for os. Vi vil gerne opfordre dig til at søge hvis du er faglig dygtig, har engagement og læringslyst inden for vores speciale.

Vi kan tilbyde:
Det er vigtigt på S5, at vores nye kollega får en god start. Vi kan hele tiden blive bedre til introduktion - derfor tilbydes du et individuelt tilpasset introduktionsprogram afhængigt af dine ønsker, faglige samt personlige kvalifikationer.

- Dine daglige arbejdsopgaver består i at være kontaktperson for patienter indlagt på S5.
- Du kommer til at samarbejde i et tværfagligt team, hvor respekt for hinandens faglig viden og overvejelser er afgørende.
- Du vil have mulighed for supervision 2 x ugentligt (både ift. unipolare patienter + selvskadende patienter)
- Du vil få tildelt en mentor.
- Du vil få stor mulighed for faglig udvikling. Du kan eksempelvis blive tilbudt deltagelse på undervisningsdage ift. den specifikke patientgruppe.
- Vi er personalemæssigt en god blanding hvad angår uddannelse, køn, alder og erfaring og vi byder ind med de kompetencer og interesser, vi hver især har. Vi tilbyder et godt kollegialt sammenhold og sociale arrangementer (når der ikke er corona;)).

Ansættelsesvilkår og løn
Løn - og ansættelsesvilkår sker desuden efter gældende overenskomst.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til afdelingssygeplejerske Mette Andersen eller en af vores 2 souschefer Ida Dam/Stine Baltzer på telefon 78472210.
Ansøgningsfrist d.26/4 Ansættelsessamtalerne vil foregå i uge 17.
Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.