Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedsassistent mangles i dagvagt - kompetente, sjove og engagerede kollegaer haves (arb. hver 3. weekend)

Kære erfarne social- og sundhedsassistent

Vi, Helle, Bettina, Tina, Sandrine, Steen og mange flere, mangler lige netop dig som SSA kollega i dagvagt, på Døgnrehabilitering Hegnsgården, hvor vi varetager sygeplejen for borgere på midlertidigt ophold. Vi er alle dedikerede og kompetente kollegaer, der elsker den faglige udfordring, som man møder i hverdagen, hos vores 23 borgere, der ofte er sygeplejefagligt komplekse.

Så er du uddannet SSA, og ser du dig selv som en, der kan bidrage med en bred faglig viden, stort engagement, godt overblik samt positivitet, så ser vi frem til, at du bliver vores nye kollega.

Som SSA hos os bliver du medansvarlig for, at sikre at fagligheden er i højsædet, og borgere og pårørende oplever et godt tværfagligt forløb. Du vil på Hegnsgården får et job med spændende udfordringer, hvor ikke to dage er ens. Dagligt vil du indgå i faglig refleksion og sparring i samarbejde med dygtige kollegaer, der både er uddannet SSA og/eller sygeplejerske.

Er du en kompetent og engageret social- og sundhedsassistent med bred klinisk viden, gerne med medicinsk og/eller kirurgisk erfaring, og brænder du for både grundlæggende- og kompleks sygepleje, så er det lige dig vi mangler i vores team.

I det daglige har vi fokus på det tværfaglige samarbejde med læger, terapeuter, ernæringsassistenter og økonoma. Vi afholder tværfaglige konferencer, i hvert team, ugentligt.

Da vi arbejder som et team, ligger vi stor vægt på, at du er god til at samarbejde, og kan se en vigtighed i at samarbejde, støtte, udvikle og anerkende hinandens forskellige kompetencer. Derfor ligger vi også stor vægt på vores gode samarbejde med vores kollegaer i aften- og nattevagt.

Du vil møde en åben og anerkendende kultur, hvor vi har fokus på trivsel, og det gode arbejdsmiljø, samt på at efterleve vores mantra, som lyder:

Vi har en anerkendende tilgang, og møder hinanden med respekt og tillid

Vi har et godt fagligt og socialt fællesskab

VI møder hinanden med et smil

Da vi dokumenterer elektronisk i KMD Nexus, vil det være en god styrke hvis du er god til IT. Systemet behøver du ikke kende, det skal vi nok hjælpe dig med.

Hvis der er noget du vil spørge om, er du meget velkommen til, at ringe til vores afdelingsleder Mette Skjoldager Tang på telefon 7268 5126.

Skynd dig at komme til Hegnsgården, og bliv vores nye SSA kollega.

Mange hilsner og på gensyn fra

Helle, Bettina, Tina, Sandrine, Steen mfl.

Godt at vide...

Stillingen er på 32-35 timer pr. uge, og med arbejde hver tredje weekend.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Ansættelse i Social og Sundhed er betinget af tilfredsstillende straffeattest og reference.

Ansøgning:

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stillingen" nedenfor.

Samtaler afholdes løbende, så skynd dig at sende os din ansøgning.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.