Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedsassistent med demenskoordinator-funktion, Voldumcentret

Er du social- og sundhedsassistent, brænder du for demens, og vil du være med til at udvikle fagligheden i forbindelse med udvidelsen af Voldumcentret? Så har vi brug for dig!

Vores udvidelse på 10 boliger står snart færdig, og derfor søger vi en social- og sundhedsassistent i en fast stilling på 30 timer/uge fra den 1. oktober 2020, eller snarest muligt. Vi venter gerne på den rette. Stillingen er en kombinationsstilling med dag/nat, med hovedvægt på nattevagter. Der planlægges med arbejde hver 2. weekend.

Nationalt er der stort fokus på demensområdet, og vi har derfor fået mulighed for at uddanne en demenskoordinator på hvert plejecenter i Favrskov Kommune og mangler dermed en her på Voldumcentret. Så brænder du for demens, og har du lyst til en koordinatoruddannelse og til at virke i hverdagen med særlig viden inden for området, så se her!

Fokusområder
Vores unikke center er kommunens mindste plejecenter med nuværende 10 boliger i ét plan – 20 boliger efter udvidelsen pr. 1. september 2020. På centret bor også en kat, Pjevs. Vi arbejder ud fra principperne om at skabe et leve-bo-miljø sammen med beboerne. Med det mener vi: Et sted, hvor beboerne så vidt muligt kan leve som før indflytningen og vedligeholde/understøtte deres funktionsniveau. Samtidig skal der være rum til omsorg, medindflydelse og ligeværdighed. Vi har i disse år valgt at sætte særligt fokus på kost/ernæring, madlavning og aktiviteter i hverdagen.

Muligheder for dig
Der lægges stor vægt på individuel kompetenceudvikling af medarbejderne i forhold til den enkeltes uddannelse og erfaring, så både hjælpere og assistenter kan føle sig udfordret i det daglige. Vi mangler aktuelt en forflytningsvejleder og en demenskoordinator i vores team. Medarbejderne tilbydes ofte kurser, der kan udvikle teamet og højne det faglige niveau. Der er stor mulighed for sparring med centrets sygeplejerske, ergoterapeut, diætister og fysioterapeuter. Vil du vide mere om demenskoordinatoruddannelsen, kan du læse her http://bvoelund.dk/uddannelser-og-kurser/demenskoordinatoruddannelsen

Forventninger
Vi forventer, at du som ny medarbejder har lyst og engagement til at være med til at udvikle vores leve-bo-miljø, og at du medvirker til en god udvikling af vores fælles arbejdsmiljø.

Vi arbejder hele tiden på at have et højt niveau i dokumentationen af vores indsats, hvorfor det forventes, at alle medarbejdere har fokus og interesse for dette. Vi har implementeret Cura journalsystem i 2018.

Vores værdier præger vores hverdag med:

  • Nærvær
  • Faglighed
  • Udvikling
  • Selvbestemmelsesret og det gode liv
  • Humor
  • Aktiviteter
  • Værdighed
  • Leve-bo-miljø.
En medarbejder siger: ”Her på Voldumcentret er der plads til fordybelse, nærvær og hyggeaftenener med beboerne. Vi er en del af beboernes hverdag i kraft af leve-bo-miljø-principperne og møder faglige kollegaer både i forhold til sparring og i forhold til at ville det gode arbejdsmiljø”.

Teamudvikling/ansvar
Medarbejderne på Voldumcentret har gennem flere år arbejdet med teamudvikling og påtager sig et stort medansvar for deres arbejdsplads og dermed beboernes hjem/hverdag. Der er en høj grad af decentralisering, og mange beslutninger tages af den enkelte medarbejder, der er tæt på beboeren. Alle medarbejdere varetager en del af de daglige funktioner/opgaver i teamet og planlægger selv f.eks. vagtplan og ferieafvikling. Vores samarbejde bygger på en åbenhed og dialog, der reelt praktiseres i hverdagen.

Vil du vide mere, så kontakt gruppeleder Rikke Moesgaard Skjødt på mobil 23 47 92 06 eller mail rms@favrskov.dk. Jeg giver gerne en rundvisning under hensynstagen til sundhedsstyrelsens retningslinjer for Covid 19.

Det er en forudsætning for ansættelsen, at den person, som vi ønsker at ansætte, ikke er straffet for forhold, som gør vedkommende uegnet til at bestride stillingen.

Samtale
Vi holder løbende samtaler.

Søg jobbet
Vi beder dig sende din ansøgning til Favrskov Kommune via linket. Du kan se alle ledige stillinger www.favrskov.dk/job

Favrskov Kommune kan kun modtage ansøgninger sendt elektronisk

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.