Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedsassistent - med pædagogisk interesse - brænder du for sundhedsfaglige udfordringer, og for at give vores beboere den bedste livskvalitet? (Genopslag)

Solbakken er en arbejdsplads i udvikling og specialist inden for fysisk funktionsnedsættelse, hvorfor et job hos os kan give dig en god specialfaglig viden og erfaring.

Solbakken har i mere end 75 år arbejdet med unge med varigt nedsat fysisk funktionsevne og vores botilbud udvikles løbende, fordi hver enkelt beboer har individuelle behov for støtte. Solbakken har en særlig viden inden for koblingen mellem de fysiske og de kognitive problemstillinger, herunder de sociale konsekvenser, som det har at vokse op med et handicap.

Vores kultur bygger på en hævdelse af det enkelte menneskes værdi og integritet, og vores værdigrundlag udmøntes i fire værdier: respekt, dialog, faglighed og fællesskab.

Solbakken, Boenheden, søger en social- og sundhedsassistent den 1. april 2018 eller efter nærmere aftale.

Solbakken - Boenheden, er ved at bygge et nyt og top moderne bofællesskab i Aarhus – Højbjerg, hvor det kommer til at ligge i naturskønne omgivelser - tæt på skov og strand. Vi skal flytte ind, medio 2019, i vores nye, arkitekttegnede bygning, der kommer til at give både beboere og medarbejdere en god hverdag med den nye teknologi og hjælpemidler, der installeres i bygningen.

Boenheden er et af 5 botilbud under Solbakken, hvor der bor 8 beboere med fysisk funktionsnedsættelse samt kognitive dysfunktioner, som følge af rygmarvsbrok, spasticitet eller senhjerneskade. Beboerne er i alderen 22-45 år og skal have din støtte, hjælp og vejledning til at leve et ungdoms- og voksenliv.

I Boenheden vil du, som stedets eneste social- og sundhedsassistent, få et særligt ansvar for at sikre det sundhedsfaglige perspektiv, og du vil skulle stå for medicinhåndtering i samarbejde med de andre medicinansvarlige medarbejdere. Det forventes, at du har et sundhedsfagligt perspektiv på vores beboere og deler din viden herom, hvor den viden bør tilgå - både internt og eksternt – samt med øvrige aktører på det sundhedsfaglige område. Du skal endvidere have pædagogisk interesse, som du har lyst til at udvikle, da du bliver primær kontaktperson for 1-2 beboere, og det bliver din opgave at sikre, at de får det bedste helhedstilbud.

Neuropædagogikken er den kernefaglige tilgang til vores beboere. Du vil skulle indgå i et team af kolleger, som består af erfarne pædagoger og pædagogmedhjælpere samt faste vikarer, hvilket gør, at du skal kunne samarbejde samt tage ansvar og initiativ. Du vil i samarbejde med kolleger, men også alene og selvstændigt, skulle arbejde med at støtte, vejlede og hjælpe beboerne med pædagogiske, praktiske og plejemæssige opgaver. Det er vigtigt, i arbejdet med vores beboere, at du kan arbejde efter etablerede arbejdsgange, men at du samtidig har interesse og fokus på brugerinddragelse og udvikling af færdigheder hos mennesker. Vores kommende kollega har endvidere en faglig velfunderet tilgang til dokumentation og målarbejde, både skriftligt og i praksis, da det er en af hjørnestenene i jobbet. Vi bruger IT-systemet CSC Social til vores skriftlige arbejde, og det vil være en fordel, hvis du har kendskab hertil, men ikke et krav. Vi forestiller os, at du er stabil, har humor og har lyst til at arbejde i et miljø med mangeartede opgaver, hvor faglighed prioriteres højt.

Vi tilbyder:

  • Et alsidigt job med beboere, der har behov for støtte, hjælp og vejledning til den bedste livskvalitet
  • Deltagelse i medarbejdermøder, temadage og faglige kurser
  • Engagerede og dygtige kolleger
  • Gode fysiske rammer og hjælpemidler
  • En sprit ny og central beliggende arbejdsplads, i Aarhus, fra medio 2019

Vi forventer, at du:

  • Du brænder for det sundhedsfaglige, og har lyst til at arbejde i et socialpædagogisk botilbud
  • Du er tydelig i skrift og tale
  • Du er stabil samt psykisk og fysisk robust
  • Du er handlekraftig og har et godt overblik
  • Du er engageret, ansvarsfuld og initiativrig

Løn og ansættelsesvilkår: Aflønning sker i henhold til gældende overenskomst. Stillingen er på gennemsnitlig 31 timer pr. uge, og tjenesterne vil være fordelt mellem dag og aftentjenester samt hver 2. weekend. Der udstedes ikke frigørelsesattest. I forbindelse med ansættelsen indhentes straffeattest på ansøgeren.

Yderligere oplysninger: Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til afdelingsleder Henrik Udsen på telefon: 2273 2995 eller til Forstander Flemming Lehm på telefon: 2078 6731.

Ansøgningen: Har du lyst til at arbejde i et miljø med høj faglighed og engagerede kolleger, så send en ansøgning med bilag (CV, uddannelsesbeviser og dokumentation for relevant erfaring) på mail: solbakken@msb.aarhus.dk. Ansøgningen skal være Solbakken i hænde senest søndag den 18. februar 2018. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 8.

Mere om os: Solbakken er en selvejende institution, under Jysk Børneforsorg/Fredehjem, som har flere botilbud, aktivitetstilbud og Rådgivningscenter for fysisk handicappede i Aarhus og Odder. Solbakken har driftsoverenskomst med Aarhus Kommune. Se mere om Solbakken på vores hjemmeside: http://www.solbakkensnet.dk


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Sygeplejerske eller SSA

Berits Hjemmepleje A/S

Aarhus
Medarbejdere- Sygeplejerske eller SSA til ny afdeling i Århus søges! Berits Hjemmepleje er nystartet privatleverandør, i Århus Kommune, til at udføre personlig pleje og praktisk bistand, og vi søger derfor sygeplejerske og eller SSA til dag og aften...
Indrykket:28. maj 2018
Udløbsdato:23. juli 2018

Social- og sundhedsassistenter og hjælpere til faste aften- og dagvagter, Lokalcenter Præstehaven

Skanderborg Kommune

Lokalcenter Præstehaven søger social og sundhedsassistenter til fast aften og dagvagter inde på centeret.Vi kan tilbyde dig muligheden for atblive en del af kortidsstuerneblive en del af mindre afsnitfå et spændende jobfå et godt arbejdsmiljø med su...
Indrykket:4. juli 2018
Udløbsdato:31. juli 2018

SOSU uddannet til fast nattevagt til arbejdsplads med godt fællesskab

Skanderborg Kommune

Odder
Social- og sundhedsassistent hjælper søges til fast stilling på 30 timer uge til Plejedistrikt Skanderborg fra den 1. august 2018 eller snarest muligt.Arbejdstiden er nattevagt fra 23.00 til 7.00 og med arbejde hver 2. weekend.Arbejdsstedet er Frit ...
Indrykket:29. juni 2018
Udløbsdato:27. juli 2018

Sygeplejerske eller Social- og sundhedsassistent

ODD FELLOWPLEJEHJEMMET SCT OLAF

Aarhus
Den selvejende institution ODD FELLOW Plejehjemmet Sct. Olaf Hjulbjergvej 58 8270 Højbjerg Vi søger nye kollegaer snarest: Du skal være uddannet sygeplejerske eller Social- og sundhedsassistent. Stillingerne er på 30-35 timer pr. uge. Der arbejdes h...
Indrykket:2. juli 2018
Udløbsdato:23. juli 2018

SOSU-assistent til fast dagvagt i Frit Valg, Kildegården

Skanderborg Kommune

Odder
Arbejdsplads med et godt fællesskab søger ny sosu uddannet kollega til fast dagvagtSocial og sundhedsassistent søges til fast stilling på 32 timer uge til Plejedistrikt Skanderborg fra d. 1. august 2018 eller snarest muligt.Arbejdstiden er dagvagter...
Indrykket:29. juni 2018
Udløbsdato:27. juli 2018