Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedsassistent - med pædagogisk interesse - brænder du for sundhedsfaglige udfordringer, og for at give vores beboere den bedste livskvalitet? (Genopslag)

Solbakken er en arbejdsplads i udvikling og specialist inden for fysisk funktionsnedsættelse, hvorfor et job hos os kan give dig en god specialfaglig viden og erfaring.

Solbakken har i mere end 75 år arbejdet med unge med varigt nedsat fysisk funktionsevne og vores botilbud udvikles løbende, fordi hver enkelt beboer har individuelle behov for støtte. Solbakken har en særlig viden inden for koblingen mellem de fysiske og de kognitive problemstillinger, herunder de sociale konsekvenser, som det har at vokse op med et handicap.

Vores kultur bygger på en hævdelse af det enkelte menneskes værdi og integritet, og vores værdigrundlag udmøntes i fire værdier: respekt, dialog, faglighed og fællesskab.

Solbakken, Boenheden, søger en social- og sundhedsassistent den 1. april 2018 eller efter nærmere aftale.

Solbakken - Boenheden, er ved at bygge et nyt og top moderne bofællesskab i Aarhus – Højbjerg, hvor det kommer til at ligge i naturskønne omgivelser - tæt på skov og strand. Vi skal flytte ind, medio 2019, i vores nye, arkitekttegnede bygning, der kommer til at give både beboere og medarbejdere en god hverdag med den nye teknologi og hjælpemidler, der installeres i bygningen.

Boenheden er et af 5 botilbud under Solbakken, hvor der bor 8 beboere med fysisk funktionsnedsættelse samt kognitive dysfunktioner, som følge af rygmarvsbrok, spasticitet eller senhjerneskade. Beboerne er i alderen 22-45 år og skal have din støtte, hjælp og vejledning til at leve et ungdoms- og voksenliv.

I Boenheden vil du, som stedets eneste social- og sundhedsassistent, få et særligt ansvar for at sikre det sundhedsfaglige perspektiv, og du vil skulle stå for medicinhåndtering i samarbejde med de andre medicinansvarlige medarbejdere. Det forventes, at du har et sundhedsfagligt perspektiv på vores beboere og deler din viden herom, hvor den viden bør tilgå - både internt og eksternt – samt med øvrige aktører på det sundhedsfaglige område. Du skal endvidere have pædagogisk interesse, som du har lyst til at udvikle, da du bliver primær kontaktperson for 1-2 beboere, og det bliver din opgave at sikre, at de får det bedste helhedstilbud.

Neuropædagogikken er den kernefaglige tilgang til vores beboere. Du vil skulle indgå i et team af kolleger, som består af erfarne pædagoger og pædagogmedhjælpere samt faste vikarer, hvilket gør, at du skal kunne samarbejde samt tage ansvar og initiativ. Du vil i samarbejde med kolleger, men også alene og selvstændigt, skulle arbejde med at støtte, vejlede og hjælpe beboerne med pædagogiske, praktiske og plejemæssige opgaver. Det er vigtigt, i arbejdet med vores beboere, at du kan arbejde efter etablerede arbejdsgange, men at du samtidig har interesse og fokus på brugerinddragelse og udvikling af færdigheder hos mennesker. Vores kommende kollega har endvidere en faglig velfunderet tilgang til dokumentation og målarbejde, både skriftligt og i praksis, da det er en af hjørnestenene i jobbet. Vi bruger IT-systemet CSC Social til vores skriftlige arbejde, og det vil være en fordel, hvis du har kendskab hertil, men ikke et krav. Vi forestiller os, at du er stabil, har humor og har lyst til at arbejde i et miljø med mangeartede opgaver, hvor faglighed prioriteres højt.

Vi tilbyder:

  • Et alsidigt job med beboere, der har behov for støtte, hjælp og vejledning til den bedste livskvalitet
  • Deltagelse i medarbejdermøder, temadage og faglige kurser
  • Engagerede og dygtige kolleger
  • Gode fysiske rammer og hjælpemidler
  • En sprit ny og central beliggende arbejdsplads, i Aarhus, fra medio 2019

Vi forventer, at du:

  • Du brænder for det sundhedsfaglige, og har lyst til at arbejde i et socialpædagogisk botilbud
  • Du er tydelig i skrift og tale
  • Du er stabil samt psykisk og fysisk robust
  • Du er handlekraftig og har et godt overblik
  • Du er engageret, ansvarsfuld og initiativrig

Løn og ansættelsesvilkår: Aflønning sker i henhold til gældende overenskomst. Stillingen er på gennemsnitlig 31 timer pr. uge, og tjenesterne vil være fordelt mellem dag og aftentjenester samt hver 2. weekend. Der udstedes ikke frigørelsesattest. I forbindelse med ansættelsen indhentes straffeattest på ansøgeren.

Yderligere oplysninger: Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til afdelingsleder Henrik Udsen på telefon: 2273 2995 eller til Forstander Flemming Lehm på telefon: 2078 6731.

Ansøgningen: Har du lyst til at arbejde i et miljø med høj faglighed og engagerede kolleger, så send en ansøgning med bilag (CV, uddannelsesbeviser og dokumentation for relevant erfaring) på mail: solbakken@msb.aarhus.dk. Ansøgningen skal være Solbakken i hænde senest søndag den 18. februar 2018. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 8.

Mere om os: Solbakken er en selvejende institution, under Jysk Børneforsorg/Fredehjem, som har flere botilbud, aktivitetstilbud og Rådgivningscenter for fysisk handicappede i Aarhus og Odder. Solbakken har driftsoverenskomst med Aarhus Kommune. Se mere om Solbakken på vores hjemmeside: http://www.solbakkensnet.dk


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Lokalcenter Præstehaven søger social- og sundhedshjælper og -assistenter til fast aften og dagvagter i frit valg

Skanderborg Kommune

Aarhus
Vi kan tilbyde dig muligheden for atAt blive en del af frit valg i HørningFå et spændende jobFå et godt job med super gode kollegerFå et stort ansvar og til tider travle vagterVære en del af vores sundhedsordning, billigt motionsrum, gratis kaffe og...
Indrykket:6. september 2018
Udløbsdato:31. oktober 2018

Social- og sundhedsassistent - aftenvagt

PLEJEHJEMMET KLØVERVANGEN

Kløvervangen Plejehjem og ældreboliger Selvejende institution SØGER Social- og sundhedsassistent til stilling som fast aftenvagt 30 timer pr. uge - der arbejdes 5 2 vagter. På Kløvervangen er der 60 plejeboliger og 31 ældreboliger. OM JOBBET: Vi har...
Indrykket:14. september 2018
Udløbsdato:30. september 2018

social og sundheds assistent

HADRUPLUND

Pædagog Idet en af de sundhedsfaglige kollegaer har valgt at søge nyt arbejde søger Hadruplund 1 uddannet sygeplejske eller social og sundheds assistent, der har ansvaret for medicin håndteringen i samarbejde med ledelsen. Du skal være ansvarlig for...
Indrykket:24. september 2018
Udløbsdato:14. november 2018

Social- og sundhedsassistent i aftenvagt til udekørende Distrikt N2 i Vejle

Område Nord, Distrikt 2, Senior, Vejle Kommune

Udekørende social- og sundhedsassistent til aftenvagt i Vejle Vestby, Uhrhøj og Grejsdalen Om jobbet Distrikt N2, Område Nord, søger en social- og sundhedsassistent til aftenvagt hver 2. uge. Det er en fast stilling på 32 timer pr. uge. Tiltrædelse ...
Indrykket:6. september 2018
Udløbsdato:4. oktober 2018

Social og sundhedsassistent 30 timer pr. uge Hoved- og Halskirurgisk Sengeafsnit

Øre-, Næse- og Halskirurgi

Aarhus
Vi søger en social og sundhedsassistent pr. 1. november 2018 eller efter aftale, 30 timer uge i fast nattevagt. Weekendvagt hver 2. uge. (8 timers vagter). Hoved- og Halskirurgisk Sengeafsnit er et kirurgisk sengeafsnit med plads til 16 patienter. D...
Indrykket:13. september 2018
Udløbsdato:26. september 2018