Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedsassistent med planlæggerfunktion til aftenvagt


 
Er du uddannet Social- og sundhedsassistent, drømmer du om at have dine dagtimer fri og brænder du for at gøre en forskel for borgere, der har brug for din hjælp? Ønsker du herudover arbejdsopgaver indenfor planlægning  og trives du i et miljø med fællesskab, hjælpsomhed og humor? Så er denne stilling måske lige dig.

Hjemmeplejen i Distrikt Aften/Nat søger fra 1.maj 2021 en uddannet social- og sundhedsassistent til varetagelse af planlæggerfunktionen 29,75 timer ugentlig i tidsrummet fra kl. 14.15 - 22.45.

Du vil sammen med din kollega, som også er planlægger, skiftes til at være udekørende  og varetage planlægning. Planlægningen foregår i tæt samarbejde med dig, din kollega og din leder.

På helligdage skiftes I til at møde senere og dermed have fri senere. Det aftaler I selv.

Din hverdag som Planlægger
Som planlægger hos os, vil du få en skiftende hverdag, du vil sammen med din kollega, som også er planlægger  planlægge dagens ruter for dine kollegaer i distriktet samt planlægge hjælpen til nye borgere ud fra visitation og medarbejderkompetencer. Den ene af Jer kører efter planlægningen ud og varetager sundheds- og servicelovsydelser mens den anden har planlægningsopgaver samt udekørende service- og sundhedslovsydelser.

Som udgangspunkt er I 2 planlæggere på arbejde alle hverdage i distriktet . Udover planlægning varetages også nedenstående opgaver:
  • Telefonpasning.
  • Modtagelse og visitering af akutte kald.
  • Borgerkontakt i forbindelse med opstart af nye borgere samt ved aflysning/ændring af den tildelte hjælp.
  • Ansvarlig for, at vikarer/afløsere bliver introduceret til dagens arbejde herunder udlevering af køreliste/mobiltelefon/bil etc.
  • Overblik over distriktets hjemmeplejebiler.

Som planlægger har du mange bolde i luften på én gang og du skal selvsagt trives i det. Du løser opgaverne med en stor grad af selvstændighed, men stadig med et tæt samarbejde med mange forskellige samarbejdspartnere - distriktslederen, planlæggerne i de andre distrikter, visitatorer, sagsbehandlende terapeuter, sygeplejekoordinator og alle kollegaerne. Du er i daglig kontakt med borgerne og deres pårørende og du er i hyppig kontakt med Beredskabet omkring borgere, der kalder nødkald.

I denne stilling kommer alle dine kompetencer som social- og sundhedsassistent i spil, da din viden inden for faget har en afgærende rolle i den gode planlægning. Vi vil derfor i tæt samarbejde med dig løbende sørge for, at du har mulighed for at udbygge dine kompetencer og vi sørger naturlig for en individuel tilrettelagt introduktion, så du bliver klædt på ud fra dine ønsker og behov.

Hvad søger vi?
Vi søger en uddannet Social- og sundhedsassistent, som har erfaring fra primærsektoren og har en stærk faglig profil. Du har en anerkendende tilgang til kommunikationen med  borgere og deres pårørende og ynder i samarbejde med dem at skabe en god oplevelse med hjemmeplejen.

Også på det kollegiale kan du kendetegnes ved at være imødekommende og ynder at have en anerkende og åben dialog, hvor sparring bliver vægtet højt.

Derudover søger vi dig, som:
  • Har kendskab til Nexus omsorgssystem.
  • Er åben i din tilgang til opgaverne og kender eget ansvars- og kompetenceområde.

Distrikt Aften/Nat – Din nye arbejdsplads
I distrikt Aften/Nat er vi 7 sygeplejersker, 8 Social- og sundhedsassistenter, 28 social- og sundhedshjælpere og 1 distriktsleder. Vi arbejder alle ud fra en rehabiliterende tilgang og med udgangspunkt i vores kerneopgavedefinition, " At vi sammen med borgeren bedrager til et meningsfuldt liv". Vi bestræber os på at udføre opgaverne i tæt samarbejde med borgerne og med udgangspunkt i borgernes egne ressourcer og tagen ansvar for eget liv.

I hjemmeplejen/hjemmesygeplejen skal vi kunne håndtere hurtige ind og udskrivninger fra sygehuset, pludselige ændringer i borgernes behov for hjælp, akutte besøg, hjemsendelse efter genoptræningsophold etc. Det er derfor vigtigt, at vores distrikt består af mange forskellige fagligheder, der samarbejder om at nå borgernes mål.

Du bliver derfor en del af et team, hvor faglighed, ansvarlighed og tæt samarbejde vægtes højt. Udover den daglige sparring,har du mulighed for at deltage i "Faglige tirsdage" hver 2. måned sammen med alle sygeplejersker og Social- og sundhedsassistenter i hjemmeplejen i kommunen.

Vi har en god beliggenhed, som er nemt at komme til, da vi er tæt på Helsingørmotorvejen og ved siden af Hørsholm Midtpunkt med gode busforbindelser.

Mere viden
Din løn og andre vilkår forhandles i henhold til overenskomst med baggrund i din uddannelse og erfaring
Du er velkommen til at kontakte distriktsleder Pia Carlsen tlf. 4849 4294 eller 5127 1657, hvis du vil vide mere om jobbet.

Vi holder ansættelsessamtaler løbende.

Sådan søger du
Brug knappen "Send ansøgning". Du vil blive bedt om kontaktoplysninger og om at uploade CV og ansøgning.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.
 

Hørsholm Kommune har godt 25.000 borgere, der serviceres af ca. 1800 medarbejdere, og et budget på ca. 1,4 mia. kroner. Hverdagen foregår i et lokalt, levende og trygt byområde med smukke naturområder med skov, kyst, hav og havn. Vi er en ambitiøs og veldrevet kommune, der på alle måde skaber overskud i hverdagen – til gavn for vores borgere. www.horsholm.dk


ellerDownload

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.