Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedsassistent, Nattevagt til plejehjem Bauneparken

Plejecenter Bauneparken i Skævinge søger SSA til nattevagt 28 timer/ugen med start pr. 1. april 2020 eller snarest derefter.

Vil du være med til at holde fokus på fagligheden og kerneopgaven – om natten.

Plejecenter Bauneparken har 48 boliger, hvor der bor borgere med forskellige plejebehov. Bauneparken ligger i landlige omgivelser i Skævinge by – tæt på tog/busforbindelser. Vi arbejder ud fra leve/bo-miljøtanken

Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt, har en høj faglighed, har overblik, er handlekraftig, tydelig og kan og tør tage ansvar. At du vil bidrage med godt humør og positivt menneskesyn

Vores vision er at Bauneparken skal være et sted, hvor vi sammen skaber rammerne for en meningsfuld hverdag for den enkelte borger. Vi arbejder ud fra fælles værdier og vægter åben dialog, høj faglighed, rummelighed, anerkendelse, fleksibilitet, humor og synlig ledelse i samarbejdet.

Vi kan tilbyde følgende:
Et spændende og afvekslende job med mange faglige udfordringer, hvor du selv har mulighed for at være med til at sætte dagsorden, samt give dit besyv med til et godt arbejdsmiljø med gode samarbejdspartnere.

  • Stor mulighed for at udnytte dine faglige, såvel som personlige kompetencer
  • En god introduktion til en spændende hverdag på en travl arbejdsplads
  • Mulighed for sparring 24/7 med kolleger og akutteamet.

Du er velkommen til at henvende dig til områdeleder Tina Pletner 72 32 63 00.

Løn og ansættelse efter gældende overenskomst.
OBS! Vi har røgfri arbejdstid.

Vi holder ansættelsessamtaler løbende.

Hillerød Kommune er en dynamisk og udviklingsorienteret kommune centralt placeret i det skønne Nordsjælland. Vi er en stor arbejdsplads med mere end 5000 ansatte, og vi servicerer ca 50.000 borgere. Vi opfordre alle kvalificeret ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at ansøge stillingen.

Hillerød Kommune er en dynamisk og udviklingsorienteret kommune centralt placeret i det skønne Nordsjælland. Vi er en stor arbejdsplads med mere end 5.000 ansatte, og vi servicerer ca. 50.000 borgere. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.