Social og sundhedsassistent / Social og sundhedshjælper

Til Gråsten Plejecenter søger vi en social og sundhedsassistent eller social og sundhedshjælper til en fast stilling, fortrinsvis dagvagt. Stillingen er på 34 timer/ uge. Tiltrædelse snarest muligt.   
 
Gråsten plejecenter har 37 lejligheder, og udvider snart til 48 lejligheder. Desuden gode fællesarealer, eget køkken, cafeteria, aktivitetscenter og et daghjem. Der ud over har vi et virksomhedscenter og er praktiksted for forskellige uddannelser. 
 
Dine nye kollegaer er kendt for at være fleksible og have et godt humør. Vi kan samarbejde på tværs af faggrupperne. Vi er serviceminded og selvstændige personer hver i sær, der alle arbejder ud fra et mantra om, at alle mennesker er gode til noget, når de bare får lov til at vise det. 
 Der er gode muligheder for, at udnytte dine kompetencer på plejecenteret, og vi arbejder aktivt med kompetenceudvikling. 
 
Er du frisk på en travl arbejdsdag, hvor alle gør sig umagen for at yde en god service og sammen skabe et godt miljø for beboerne og sikre dem en værdig tilværelse, samt skabe et godt arbejdsmiljø, så er du velkommen til at søge.  
Vi forventer, at du der ud over er meget fleksibel, engageret, kan arbejde reflekterende og anvende den anerkende tilgang.  
 
Har du brug for yderligere oplysninger så ring til Gråsten Plejecenter tlf.: 88724594. Kontakt Ellen Skau Christensen eller Bente Kaehne. 
Ansøgningsfrist d. 24.04 Samtaler vil finde sted d 26.4 
 
Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og principperne om ny løn.  
Der vil blive indhentet straffeattest på den ansøger der kommer i betragtning til stillingen. 
 
Gråsten plejecenters værdigrundlag. 
 
Åbenhed og ærlighed, gensidig respekt, frihed til at handle selvstændigt inden for de givne rammer, overholde tavshedspligt, arbejde professionelt i forhold til den enkeltes viden, møde brugeren på dennes præmisser. Loyalitet over for såvel bruger som kollega og tillid til, at alle gør deres bedste. Yde støtte og vejledning, når der er problemer/uoverensstemmelser og vise hinanden opmærksomhed i hverdagen. 
 
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Social- og sundhedsassistenter til afsnit for Diabetes, hormon- og nyresygdomme, Sønderborg

Nyremedicinsk afsnit

Sønderborg
Vi søger 2 social- og sundhedsassistenter til vikariater på 1 år Vi er en afdeling der modtager nefrologiske patienter, sår- og amputationspatienter, internmedicinske og endokrinologiske patienter. Sengeafsnittet arbejder tæt sammen med sårambulator...
Indrykket:4. april 2018
Udløbsdato:24. april 2018

Social- og sundhedsassistent til Rehabiliteringsteam

Hjemmeplejen Fjord

Sønderborg
Da en af vores medarbejder søger nye udfordringer, søger Hjemmeplejen Fjord, Rehabiliteringsteamet en ny Social og sundhedsassistent i en fast aftenvagt stilling. Stillingen er på 30 32 timer timer pr. uge med tiltrædelse 1 juni 2018 eller hurtigst ...
Indrykket:5. april 2018
Udløbsdato:22. april 2018

Center for Korttidspladser

Center for korttidspladser

Social- og sundhedsassistenter til Center for korttidspladser i Sønderborg kommune. Har du lyst til at være med til at udvikle og sætte fokus på en organisation, hvor bl.a. akutpleje, palliation og rehabilitering er kerneopgaverne? Vi har en fast st...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:23. april 2018

Søger Social- og sundhedsassistent til nattevagt

Hjemmeplejen Sydals

Søg jobbet der giver mening og hvor du kan gøre en forskel, som social- og sundhedsassistent i den kommunale hjemmepleje, Sønderborg Kommune. Hjemmeplejen Distrikt Sydals, Adr.: Tandsbjerg 10B, 6400 Sønderborg søger pr. 1. 6. 2018 en social- og sund...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:22. april 2018

Broager Plejecenter søger social- og sundhedsassistent/social- og sundhedshjælper

Broager Plejecenter

Sønderborg
Har du lyst til nye og spændende udfordringer, så er det lige dig vi mangler. Vi har to kollegaer der har valgt at søge nye udfordringer, derfor sørger vi nye kollegaer pr. 01 juli, eller efter aftale. 2 social- og sundhedsassistent social og sundhe...
Indrykket:13. april 2018
Udløbsdato:29. april 2018