Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedsassistent søges

Vi søger en dygtig og fagligt kompetent social- og sundhedsassistent til en af vore enheder. Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt og ansvarsbevidst men samtidig er fleksibel og evner det gode samarbejde. Du skal til enhver tid kunne leve op til vores værdinormer og være villig til at videreudvikle dine kompetencer i form af sparring/kurser/efteruddannelse.

Der er tale om en dagvagtstilling, 30 t/u, men enkelte aften- og nattevagter vil kunne forekomme. P.t. arbejdes hver anden weekend, men fra medio september overgår vi til selvvalgt arbejdstid med mulighed for at arbejde færre weekender (4 over 10 uger).  

Vi tilbyder ansættelse i en virksomhed, som ønsker at være helt i front som en både aktiv og attraktiv arbejdsplads på ældreområdet, med gode arbejdsforhold, motion i arbejdstiden, frokostordning, sundhedsordning m.v.

Plejehjemmet består af 4 selvstændige enheder samt en afdeling for midlertidige beboere, ialt 42 lejligheder. Desuden har vi storkøkken, dagcenter og vores hjemmeplejeafdeling Frit Valg.

Er du interesseret - så skynd dig at sende din ansøgning. Ansøgningen skal være os i hænde senest søndag, den 22. april 2018. Ansættelsessamtaler afholdes torsdag, den 26. april 2018.

Forud for evt. ansættelse skal vi have kopi af uddannelsesbevis, bevis for autorisation og straffeattest.

 

 

 

 

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her