Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social og sundhedsassistent søges til aftenvagter i medicinsk sengeafsnit for ældresygdomme C-423 på Gentofte hospital

Vi søger en dygtig og kompetent sosu.ass., som brænder for den grundlæggende sygepleje

Om afsnittet:
Vores afdeling rummer 18 sengepladser, og er tilknyttet et dagafsnit samt en fald- og svimmelhedsklinik. Vi er en del af en stor medicinsk afdeling, som modtager patienter via akut medicinsk modtagerafsnit. På afdelingen vægter vi det tværfaglige samarbejde højt. Det er både samarbejdet med sygeplejersker, læger, fysioterapeuter, ergoterapeuter, diætister og sekretærer, som alle inden for deres fagområde har specialviden inden for geriatri. Derudover har vi et tæt samarbejde med kommunerne i vores optageområde for at sikre patienterne en tryg udskrivelse.

Om sygeplejen:
Geriatri er et bredt medicinsk speciale, der varetager undersøgelse og behandling af svækkede, ældre patienter med komplekse sygdomme samt multimorbiditet.
Under indlæggelsen er målet at behandle patientens akutte medicinske tilstand, vurdere
funktionsniveauet, samt at identificerer patientens behov for pleje og rehabilitering efter udskrivelsen.

Vi søger en social- og sundhedsassistent, som brænder for den gode grundlæggende sygepleje af komplekse patienter. Vi vægter det gode patientforløb højt, hvor vi bestræber os på kontinuitet og optimering i sygeplejen. Du vil komme til at arbejde med gruppepleje, hvor du skal samarbejde med en sygeplejerske om 6 patienter. Hvis du ikke allerede kan, vil du blive oplært i instrumentel sygepleje bl.a. anlæggelse af; KAD, PVK og nasalsonde.

Under patientens indlæggelse inddrager vi gerne pårørende, som er velkomne til at deltage i undersøgelser og samtaler, og de kan være medvirkende til et sammenhængende og meningsfuldt forløb for patienten. Vi lægger stor vægt på at tilpasse patientens behandlingsforløb med respekt for netop deres behov, og vi prøver at skabe så gode og trygge rammer som muligt for patientens ophold med sloganet ”Ingen beslutning om dig uden dig”.

Vi kan tilbyde:
Gode udviklingsmuligheder og samarbejdsrelationer
Et afsnit med klare mål og visioner
Sygeplejefaglig supervision og vejledning
Tilstedeværende og tydelig ledelse
En meget struktureret introduktion og oplæring til specialet
Et godt arbejdsmiljø med et socialt godt og stærkt sammenhold i personalegruppen
Oplæring i meget instrumentel sygepleje

Om stillingen:
28t/ugen
Weekendvagt hver 2. weekend
Mulighed for at få indflydelse på egen vagtplan
Med start hurtigst muligt eller efter aftale

Du er velkommen til at søge stillingen, uanset om du er nyuddannet eller erfaren sosu.ass. Det vigtigste er, at du har interesse i vores patienter, har et højt engagement, og vil være med til at udvikle sygeplejen i vores afsnit.

Hvis du vil vide mere, eller vil komme og se afsnittet, er du meget velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Pernille Holt tlf.: 38673238
Mail: pernille.holt@regionh.dk

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og dit CV via nedstående link og inden onsdag den 20. april 2018 kl. 12.00.
Der vil blive indkaldt til samtale løbende.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her