Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social og sundhedsassistent søges til Kronborghus

Social og sundhedsassistent søges til Kronborghus.
Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid er på 37 timer.
Ansættelse 1 Maj 2021, gerne før.


Beboerne på Kronborghus er voksne udviklingshæmmede med svære funktionsnedsættelser. Enkelte borgere har en psykiatrisk overbygning, hvilket kan komme til udtryk i en udad reagerende/selvskadende adfærd.
Vi søger en uddannet social og sundhedsassistent som har erfaring i, eller er parat til læring om arbejdet med borgere, med kognitive og psykiatriske udfordringer.
Vi arbejder efter principperne i Low Arousal, KRAP og altid med udgangspunkt i en rehabiliterende tilgang
Du vil indgå i arbejdet med pleje og omsorg af borgerne på lige fod med dine kolleger. Derudover vil du have tid til, at varetage det sundhedsfaglige arbejde som består i varetagelse af medicin opgaver, f.eks. bestilling og dosering. Praktik ansvarlig for SSA elever. Ansvarlig for delegering og oplæring i sundhedsfaglige opgaver. Sørge for at den sundhedsfaglige dokumentation opfylder sundhedslovens krav. Deltage i kommunens ERFA gruppe.
Generelle opgaver:
Guidning af beboere som ikke kan navigere i almindelige daglige gøremål, herunder hjælp til alt personlig hygiejne og hjælp til morgenmad, frokost og aftensmad. Andre opgaver som bidrager til at skabe gode hjem for og med beboerne, f.eks. aktiviteter med beboerne
Vi forventer at du:
Besidder ansvarsfølelse, er stabil og professionel i din tilgang til dit arbejde. Udviser omsorg for borgerne, som er afhængige af kvalificeret støtte. Kan udvise ro omkring din person, og modtage instruktion i arbejdet fra erfarne kolleger. Har kendskab til egne forudsætninger og begrænsninger. Det er også ønskværdigt at du er glad for og god til at skrive da vi dokumenterer systematisk omkring beboernes indsatsmål. Skule du være dygtig til IT, eller andet så er det et plus.
Vi tilbyder:
En arbejdsplads, hvor vi værdisætter et godt og konstruktivt samarbejde der udvikler en god kultur. Vi har det godt sammen, når vi skaber hjem for og med beboerne.
Arbejdet er med skiftende arbejdstider, morgen og aftenvagter, samt hver anden weekend og på Helligdage.
Normalt tilbyder vi, at eventuelle ansøgere besøger huset før de lægger en ansøgning. I disse Covid 19 tider, er det desværre ikke muligt. Derfor er det vigtigt at du ringer og taler med daglig leder Lone Rosquist Henriksen på tlf.: 41 86 80 96, for der igennem at få et billede af hvilken stilling du søger.
Ansættelsesudvalget består af:
Daglige leder, forstander og en medarbejderrepræsentant
Ansøgningsfrist er mandag den 1. Marts 2021 kl. 23.59.
Ansættelsessamtaler er Fredag den 5. Marts 2021.

  • Løn og ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst for Social og sundhedsassistenter

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.

 


ellerDownload

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.